|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Ovid
|
Додано: 19 лютого 2010, 18:40 |
|
|
Hugo написав: Ovid написав: А там як деталізація Коломия? і взагалі Карпати? Там Коломиї якби взагалі нема там тільки Євросоюз до кордону з Україною жаль... я знав що EUROPE CITY за 2009 тіко євросоюз але понадіявся що може добавили... бо на фоті в торенті була зображена Україна... такщо покищо буду обходитись тим що є, а саме трьома прогами які використовую для різних цілей... 1.Ovi maps 3,1 (наскільки мені відомо єдина карта де є актуальні ПДР ... В Коломиї... 2.Garmin зі збіркою UKRAINE__v.3.1_13.02.2010_(by HAWK25)тут сама краща деталізація є контури будинків дрібні вулиці стежки..і тисячі точок зацікавлення... 3.Карти Гугл (коли потрібна фотографічна якість, зручно по горах лазити)
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 19 лютого 2010, 21:03 |
|
|
Ovid, для лазання по Карпатах є 2 карти 1. Топографічна карта Карпат - мало точок, джерел і т.д. (всюди доступна в неті) 2. Топокарти звідси http://www.navigation.com.ua/gps-mapa-k ... -maps.html - дуже якісна карта - джерела, колиби, дуже багато точок позначено (поки-що тільки Чорногора, Свидовець і Мармароси)
|
|
 |
|
 |
yrignom
|
Додано: 20 лютого 2010, 01:24 |
|
|
я можу допомогти в цій нелегкій справі  , за символічну оплату в 100 грн.
|
|
 |
|
 |
yrignom
|
Додано: 20 лютого 2010, 01:35 |
|
|
yAnTar написав: Не завжди телефон з навігацією краще ніж окремий пристрій. Наприклад - у походах краще мати окремий пристрій - водозахидений, працює в широкому діапазоні температур, працює довго. Час роботи пристрою біля 20 год (на 2 АА батарейках, яких з собою можна взяти 2-3 комплекти). телефон можна поставити в кульочок, а на рахунок зарядки так давно уже продаються зарядки від батарейки АА до будь -якого телефону
|
|
 |
|
 |
Ovid
|
Додано: 20 лютого 2010, 22:32 |
|
|
yAnTar написав: Ovid, для лазання по Карпатах є 2 карти дякую спробую) yrignom написав: телефон можна поставити в кульочок, а на рахунок зарядки так давно уже продаються зарядки від батарейки АА до будь -якого телефону Я вище перечислював багато переваг телефону з навігацією над спеціалізованим пристроями... та всеж в спеціалізованих приладах більш чутливі внутрішні антени з можливістю підключення зовнішніх, більш стабільна робота... та всеж їх покупка оправдана лиш для професійних туристів ... а так то є лишнє викидання грошей... в моєму телефоні зараз стабільший прийом, навіть в домі біля вікна... хоча так було не завжди на сирих прошивках були проблеми, і доречі для навігаці потрібно щоб в телефоні точно до секунди ішов годинник...інакше навігатор коректно працювати не буде...
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 21 лютого 2010, 01:04 |
|
|
yrignom написав: телефон можна поставити в кульочок, а на рахунок зарядки так давно уже продаються зарядки від батарейки АА до будь -якого телефону Якщо буде йти проливний дощ - навряд чи ви будете витягувати кульочок з телефоном. На рахунок зарядки - на форумі писали, що з постійно включеним ГПС-ом телефон (HTC Touch Cruise) пропрацює 2 год, тобто батарейок треба брати багатенько. Ovid написав: Я вище перечислював багато переваг телефону з навігацією над спеціалізованим пристроями... та всеж в спеціалізованих приладах більш чутливі внутрішні антени з можливістю підключення зовнішніх, більш стабільна робота... та всеж їх покупка оправдана лиш для професійних туристів ... а так то є лишнє викидання грошей... в моєму телефоні зараз стабільший прийом, навіть в домі біля вікна... хоча так було не завжди на сирих прошивках були проблеми, і доречі для навігаці потрібно щоб в телефоні точно до секунди ішов годинник...інакше навігатор коректно працювати не буде... Сам довго вибирав чи взяти телефон з GPS-ом (HTC Touch Cruise), чи брати окремий пристрій. Все таки вирішив взяти окремо GPS (Garmin Vista HCX). Не вважаю лишнім викиданням грошей - минулого року були в сильний туман в горах - без нього нікуди би не вийшли і не знаю, якби юзав телефон у кульочку, а так витягнув GPS, сніг протер з екрану і все ок.
|
|
 |
|
 |
Ovid
|
Додано: 21 лютого 2010, 02:59 |
|
|
в мене на на 5800 заявлений час роботи в навігації 5 год але сам ще не тестив... раз з постійно включеною навігацією(живлення лиш від акума) їхав у Франик потім 2 години ще ходив містом, навігатор допоміг знайти декілька потрібних мість, вже обійшлось без напрягання перехожих "а як пройти...."
потім вернувся назад в Коломию теж з навігацією, і вже дома акум пішов спати)
по суті повністю достатньо адже рідко потрібно багатогодинна безперервна навігація, як правило просто час від часу можна запустити і уточнити маршрут, благо показує майже миттєво не треба чекати як в старих навігаторах поки загрузиться. а для машини є інвертор де можна під'єднати до живлення телефон. єдине троха напрягає маленький екран 3,2дюйма, для машини хочеться щоб було 6" і задні пасажири бачили, і могли підказати нюанси водію, який в противному разі орієнтується тільки на голосові підказки, яких буває недостатньо...
|
|
 |
|
 |
FEDOT
|
Додано: 21 лютого 2010, 15:43 |
|
|
Номер телефону мені в приват напиши по якому можна зв"язатись з тобою
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 23 лютого 2010, 18:29 |
|
|
В навігаторах гармін один суттєвий недолік я бачу - відсутність підтримки растру (тільки в навігаторах серії Дакота знайшли і розлочили цю можливість).
|
|
 |
|
 |
Ovid
|
Додано: 27 лютого 2010, 02:52 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |