Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Розділ для автолюбителів

Сторінка 26 з 89 [ 886 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 89  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 22 квітня 2008, 17:54 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
:D
Цитата:
Якщо вам випала щаслива роль батька, а чадо вже достатньо доросле, щоб відрізняти червоний колір світлофора від зеленого, прийшов час посадити улюбленого сина (або дочку) за кермо його першого автомобіля. Причому зовсім не обов'язково чекати 18-річчя нащадка: компанія Ferrari пропонує варіант навіть для найменшеньких.

Це чудовий спосіб посвятити свого малюка в члени клубу власників Ferrari, абсолютно не ризикуючи при цьому його безпекою і своїм спокоєм. Поряд з вашим спортивним болідом у дворі будинку може стояти це маленьке авто від Ferrari, з управлінням якого малюк без зусиль справиться і отримає при цьому масу задоволення.

Новий Ferrari FXX, виготовлений спільно з голландською компанією іграшок Berg Toys, виглядає як справжній гоночний автомобіль. Він пофарбований в типовий для Ferrari червоний колір і навіть має набагато більший розмір, чим звичайний карт-автомобіль.

Машина має педальний блок управління, що набагато безпечніше за моторизовані карти-машини, а на корпусі можна побачити логотипи Ferrari, що надає автомобілю по-справжньому "гарячий" вигляд. Для більшого спокою батьків ця "дитяча тачка" має гальмівний диск і навіть ремінь безпеки, тому можна не хвилюватися за те, що юні любителі швидкої їзди потраплять в свою першу автомобільну аварію. На "борту" також є пристрій, за допомогою якого можна визначити час шляху і швидкість. Все це задоволення дбайливим батькам може обійтися в 1239 доларів

[IMG]http://gpu.ua/images/200804/080422141635_th_255.jpg[/IMG]

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 квітня 2008, 12:06 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

Ну блін , чуть не задурно ...1239 доларів. :D

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 квітня 2008, 21:18 
Офлайн

Цитата:
[URL=http://www.yes.net.ua/se/sites/ko/?nid=7337]За сприяння міліція гарантує конфіденційність і обіцяє винагороду. Список викрадених авто[/URL]
:shock: шем такого не видів, аби на сайтах такі списки викладали...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 травня 2008, 19:05 
Офлайн

Повідомлення: 859
Цитата:
Крутий «Мерс» відомого політика Петра Порошенка на очах у здивованої публіки згорів за 20 хвилин. Як повідомив помічник начальника Головного управління МНС в Києві по зв'язках з громадськістю Олександр Музиченко, виклик про палаючий автомобіль «Мерседес Sl500» за адресою вул. Академіка Богомольця, 4 надійшов о 15.43. Рятувальники були на місці через п'ять хвилин

- Я в цей час дивився по телевізору гонки «Формули-1», - розповів сторож парку імені Богомольця. - І тут - ситуація в точності, як на екрані. Дивлюся, а у «Мерседеса Sl500» з номерами Верховної Ради 005-ВР з-під капота йде дим.

Водій зупинився прямо навпроти входу в Інститут Богомольця, дістав пляшку з водою і відкрив багажник. І раптом як запалахкотить! Полум'я було висотою метра в три, а дим валив вище за семиповерхову будівлю інституту. Пасажирка чомусь довго не наважувалася виходити з палаючої машини, водієві навіть довелося її вмовляти.

- Ця машина обслуговує Петра Порошенка, - розповів заслужений артист України оперний співак Володимир Міркотан, який живе навпроти місця події. - Олексій Порошенко - батько відомого політика - живе на вулиці Богомольця, 6. Вони, напевно, туди їхали. Не дай Бог, вибухнула б, всім нам, сусідам, не пощастило б...

Заздалегідь визначити причину спалаху виявилося неможливо, оскільки машина згоріла практично дотла. Результати експертизи будуть відомі протягом десяти днів.

[IMG]http://gpu.ua/images/200805/080513153206_info.jpg[/IMG]

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 травня 2008, 19:22 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Гарно горіла мабуть :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 травня 2008, 19:43 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

Бідний він, бідний , тепер мабуть на метро буде їздити. :D Та би їм усі машини погоріли , злодіям.

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2008, 13:11 
Офлайн

Цитата:
[URL=http://www.yes.net.ua/se/sites/ko/?nid=7500]Юні трактористи Коломийщини здають іспити (відео)[/URL]
65 школярів Коломийського району вже в цьому місяці можуть отримати посвідчення тракториста-машиніста європейського зразка.
навіть не знав що такі є: посвідчення тракториста-машиніста європейського зразка :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 травня 2008, 18:38 
Офлайн

Повідомлення: 859
Зображення

Покатався би на такій :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 травня 2008, 18:46 
Офлайн

Цитата:
jar4uk пише:
Покатався би на такій
класна брика (як кажуть поляки)... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 травня 2008, 14:11 
Офлайн

Цитата:
[URL=http://www.yes.net.ua/se/sites/ko/?nid=7629]ДАІ Прикарпаття на постаментах розмістила 11 автомашин, що потрапили в аварії[/URL]
пам'ятаю, що таке колись вже робили... :cl:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 26 з 89 [ 886 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 89  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Розділ для автолюбителів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення