Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Розділ для автолюбителів

Сторінка 17 з 89 [ 886 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 89  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 грудня 2007, 19:39 
Офлайн

Повідомлення: 9
Здрастуйте, хочу Логан MCV Базу, може підкажете ссилочку де є такі машинки бу, чи може хтось таку продає? Дякую

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 грудня 2007, 22:36 
Офлайн

Повідомлення: 9
Добрий вечір вашій хаті, я знов тут, так від того часу ніде не можу знайти Дачії MCV, може тут хтось зайде ,прочитає, і допоможе знайти таку масинку, може бути бу, але не бита базової комплектації, бо в салоні тре аж до другого року чекати. Дякую

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 грудня 2007, 23:23 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
[URL=http://unian.net/ukr/news/news-228927.html]Луценко створює спецзагони ДАІ[/URL] Ю.ЛУЦЕНКО уточнив, що спецзагони швидкого реагування ДАІ будуть створені у всіх містах-«мільйонниках» України. За словами Ю.ЛУЦЕНКА, співробітники спецзагонів отримуватимуть до 4 тис. грн. заробітної плати щомісячно, крім того, вони можуть розраховувати на премії.

«Затримав порушника на джипі – отримуєш 50 грн., на “Лексусі” – 80 грн. За “Жигулі” премії не передбачено», - зазначив міністр.
хто на жигулях, можете ганять... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 січня 2008, 23:22 
Офлайн

Українці більше не вірять ані гривні, ані внескам. І правильно?

Інформація, озвучена Головою Ради НБУ Петром Порошенком, для багатьох була, можливо, несподіваною. І вже напевно вона здалася всім досить тривожною...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 січня 2008, 13:21 
Офлайн

На автошоу, що відкривається за тиждень в Детройті, компанія Hummer представить прототип свого найкомпактнішого автомобіля - HX Concept. Як очікується, аналогічна серійна модель, якщо вона дістанеться конвейєра, одержить ім`я Hummer H4.

Експериментальний Hummer HX Concept має порівняно невеликі для автомобілів цієї марки розміри: довжина колісної бази прототипу становить 2,6 метра, а його габаритна ширина - два метри. Крім того, у новинки повністю незалежна підвіска, професійні амортизатори Fox і передній стабілізатор з відімкненням.

Концепт-кар одержав шестиступінчасту автоматичну КПП і систему повного приводу, а також 3,6-літровий двигун V6 з технологією FlexFuel, яка дозволяє йому використовувати як паливо бензин або біоетанол E85.

Помітна особливість HX Concept - це знімні дах і панелі в задній частині кузови, що дає змогу перетворити машину із закритого позашляховика в стильний пікап, а також бічні двері, що демонтуються.

Головним конкурентом цієї машини, у разі її серійного виробництва, стане Jeep Wrangler.

Зображення

Зображення

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 січня 2008, 00:49 
Офлайн

Повідомлення: 859
Цитата:
В Канади затримали стрітрейсера, якому недавно виповнилося 85 років. Поліцейські зловили відважного дідуся на вулицях Торонто, коли він розтинав простір на швидкості 161 км/ч, хоча максимально дозволена швидкість на тій ділянці була лише 100 км/ч. Тепер 85-річному лихачеві доведеться заплатити штраф в розмірі як мінімум 2000 канадських доларів. Крім того, його вже позбавили прав на один тиждень (а можуть позбавити і на більший термін — це повинен вирішити суд).

Варто нагадати, що влада Канади ухвалили закон, який серйозно посилює покарання за перевищення швидкості і гонки на дорогах. А керівник поліції провінції Онтаріо Джуліан Фантіно недавно і зовсім заявив, що віднині всі автомобілі, які перевищуватимуть швидкість понад 50 км/ч, почнуть не просто вилучати у автовласників на штрафну стоянку, а знищувати. Причому, власник після того, як його машину пустять під прес, не отримає ні цента.
:shock: Що робиться!!! :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 січня 2008, 04:19 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

Нормально все в рамках ... На моїй першій роботі в Modenі мій шеф хвалився ,показував фото яке йому коштувало 918 euro, Він його до тепер тримає під склом на робочому столі, за перевищення швидкості на 110 km/h, на відрізку дороги Modena - Bologna? де макс.,шв.,обмежена 110 км/год.

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 січня 2008, 16:28 
Офлайн

Цитата:
Kapitano пише:
Нормально все в рамках ... мій шеф хвалився, показував фото яке йому коштувало 918 euro
у нас це теж нормально і коштує дешевше :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 січня 2008, 19:00 
Офлайн

Повідомлення: 859
Цитата:
Президент України Віктор ЮЩЕНКО пропонує Верховній Раді підвищити з 255 до 2550 грн. штраф за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

[URL=http://unian.net/ukr/news/news-230870.html]http://unian.net/ukr/news/news-230870.html[/URL]
Дуже дорога вийде горівка! :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 січня 2008, 23:32 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Цитата:
exp пише:у нас це теж нормально і коштує дешевше

А що по наших дорогах уже такі можна розігнатися до 200 з гаком :D І наші менти навчилися окрім палиць ще і користуватися фотоапаратами? Нє бо я може просто не в курсі.

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 17 з 89 [ 886 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 89  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Розділ для автолюбителів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення