|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 20 квітня 2009, 23:39 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: після вровадження Шенгенської угоди , Європу наводнила така кількість африканського бидла , що якби не потужність комунальних господарств , то старий світ ризикував би утопитися у смітті. exp написав: то виходить, що у нас не все так страшно... Та так, як і всюди... +/- , але ж тут треба про дороги, а дороги фист...
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 21 квітня 2009, 00:08 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Капітан написав: наводнила така кількість африканського бидла , товарищ мій працює в Іспанії. Місто курортне. Етнічний склад "рабсили" описував мені. Але... коли приходить літо - приїздєть туристи з "білих країн", причому "нашого брата з БСССР" найменше. Так від "білих людей" стіко сміття за один день ВСЮДИ(!) - він як перший раз побачив, не міг повірити. Коли почав "бачити" це щодня - думав з розуму зійде. Але нічо. Вродє в межах "розширеної" норми поки що А дороги в нас - фист.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 квітня 2009, 18:42 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ГомоУкраїнус написав: Так від "білих людей" стіко сміття за один день ВСЮДИ(!) - він як перший раз побачив, не міг повірити. Коли почав "бачити" це щодня - думав з розуму зійде. Пояснюю просту , але принципову різницю - турист за сміття платить , і платить набагато більше за простого жителя, на відміну від африканського бидла, котре не знає різниці між сміттєвою урною і драбиною , а про призначення туалетного паперу навіть не здогадується. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Hugo
|
Додано: 01 травня 2009, 15:04 |
|
|
Сьогодні проїхав містом і виникло одне цікаве запитання до комунальників
- Якою такою фарбою малювали розмітку в місті перед Великоднем, що вона на станом на сьогодні (2 тижні по тому) практично щезла (підозрюю, що якщо піде дощ то і слідів не буде видно)?
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 01 травня 2009, 16:04 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Hugo написав: Сьогодні проїхав містом і виникло одне цікаве запитання до комунальників
- Якою такою фарбою малювали розмітку в місті перед Великоднем, що вона на станом на сьогодні (2 тижні по тому) практично щезла (підозрюю, що якщо піде дощ то і слідів не буде видно)? Напевно водоемульсійною. 
|
|
 |
|
 |
Hugo
|
Додано: 01 травня 2009, 16:41 |
|
|
Незлий фокус - виділяємо гроші на розмітку доріг спецфарбою на ці гроші купується шось типу емульсійки а різниця льогкім двіженієм рукі але оп.....
Залаишилось вияснити скільки грошей було виділено на придбавання фарби - і висловлене припущення стає реальністю.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 травня 2009, 00:51 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
бачив вчора, що блв.Українки підлатали... ше десь шось робилося?
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 12 травня 2009, 17:55 |
|
З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 339 Звідки: Коломия
|
Шкрумеляка латають... вчора бачив. А от Мазепи, Грушевського, Бандери, Петлюри, Січових Стільців, ем.... коло Кляштору (забувмс як...) - не дуже полатані. Про Франка і Українську - мовчу... Але, потроху, і так латають, нема шо й казати. Я думав - буде гірше. ГомоУкраїнус написав: доводилося робити зауваження діточкам, що називається "на гарячому"...  Hugo написав: Якою такою фарбою малювали розмітку Вроді вапном Hugo написав: Незлий фокус - виділяємо гроші на розмітку доріг спецфарбою на ці гроші купується шось типу емульсійки а різниця льогкім двіженієм рукі але оп..... А то шо - лиш нині на світ народився? І головне - хто і що би не казав, а всім все пох... (вибачаюся за місцевий діалект, але то вже терлячка уривається). Доречі, от що робити з такою ситуацією: перед Великоднем телефонував до одного із заступників міського голови з проханням вжити зходів, аби стерти на ратуші надпис SHOD під Іваном Франком. Пообіцяли негайно стерти. Стирають вже понад місяць. От що робити - спостерігати далі чи піти стерти самому? (поривався кілька разів, але таки хочу аби мер, секретар, заступники, комунанальники - бачили і центр міста, а не лише стоянку, на якій залишаються свої автівки). І друга ситуація - тут же біля ратуші: якщо стати лицем від ратуші до Михайлівської церкви - зверніть увагу на те, як чомусь по-різному "кланяються" фонарі (хто як, дисципліна чомусь відсутня) - і от знову ж таки - всім по-барабану, хто би і що би і куда би не казав... Аби не бути голослівним: 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 травня 2009, 18:52 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Віталій Вандич написав: Але, потроху, і так латають, нема шо й казати. Я думав - буде гірше. ага... я згідний... хоть так... Віталій Вандич написав: Доречі, от що робити з такою ситуацією легше завжди все самому зробити... 
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 12 травня 2009, 19:02 |
|
З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 339 Звідки: Коломия
|
exp написав: легше завжди все самому зробити... то нашо то місцеве самоврядування, нашо та влада? аби штани протирати і з/п отримувати, а також свої питання вирішувати? Доречі, ці питання - таки актуальні і мають місце Як на мене, у місті нині повна безвідповідальність і безвладдя, гадати лише цілу купу-купезну ріноманітних закладів (від офісних приміщень до супермаркетів, житлових будинків і аж до СТО) різного гатунку, які діють, функціонують, а у експлуатацію не здані... і нічо.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |