|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yAnTar
|
Додано: 22 січня 2011, 18:49 |
|
|
vmateychyk написав: Наголошую в N82 справжній навігатор,незалежний від мережі. Ну так я про N82 ні слово не казав, я говорив про 5800.
|
|
|
|
|
vmateychyk
|
Додано: 22 січня 2011, 19:08 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Капітан написав: фіґня... для мого користування мобільника стає.. як буде замало то тоді куплю навігатор, тут цигани час від часу крадені приносять за 25 євро... У вас цигани багатші,мають шо красти.
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 23 січня 2011, 11:18 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ага , і шо характерно , приносять з зарядниками , з тримачами , навіть де коли в упаковках , де вони то тирять ? пес їх знає..
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
yAnTar
|
Додано: 28 січня 2011, 11:19 |
|
|
От що на karpaty.com.ua пише один з учасників.
GPS навіть в самих "наворочених" телефонах не дає тої точності, що простенький туристичний навігатор. Він довше шукає супутники, більше викривляє трек. Перевіряв це особисто декілька раз в різних умовах - місто/вулиця, відкрита місцевість, ліс. Порівнював як навігатори Garmin Venture Cx, Garmin GPSMAP 62s так і телефони Nokia 5800, Samsung Galaxy 5500. В міських умовах і на відкритій місцевості привязка більш-менш нормальна, але в умовах лісу сигнал або дуже слабий, або пропадає взагалі, відповідно і точність показів на телефонах скачуть чуть не до 250 м похибки. В загальному в горах/лісі за допомогою телефона можна зорієнтуватися щодо свого місцезнаходження, але робити на нього ставку я б не ризикував.
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 28 січня 2011, 12:27 |
|
|
Та я і не спорю , бо то те саме що , порівнювати вбудований у мобілку фотяк , і дзеркальну камеру... цоркати мож шо одним , шо другим , лиш результати будуть різні.. але при лихій біді воно пользітєльно . Недалеко як вчора з допомогою мобільника шукав одну вулицю.. найшов... добре шо там є така опція , як пішки...
|
|
|
|
|
Ovid
|
Додано: 02 березня 2011, 16:09 |
|
|
yAnTar написав: vmateychyk написав: Наголошую в N82 справжній навігатор,незалежний від мережі. Ну так я про N82 ні слово не казав, я говорив про 5800. ви Тут такого напутали як і в n82 так і в 5800 є функція "А джіпіес" вона дуже прискорює швидкість позиціонування телефону... але не всякий софт вміє використовувати "А джіпіес" наприклад Гармін в мене його не використовує і тому позиціонується повільніше ніж нокіа мапс... Суть функції "А джіпіес" в тому що телефон спочатку орієнтується по вишках мобільного зв'язку, і аж потім уточнює координати по супутниках... що дає значно кращий результат по швидкості і точності ніж виключно по супутниках... звичайно є телефони які взагалі не мають джпс антени і тільки аджіпіес, то по них взагалі ні про яку навігацію навіть заікатись не можна! , там просто показуватиме координати найближчої вишки мобільного зв'язку яка може бути за 30км від вас...або й ще далі...
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 02 березня 2011, 19:39 |
|
|
так , тепер вже маю навігатор , сидю розбираюсі ... називаєсі ТОМ ТОМ , я розумію , що то не фист що , просто таке до машини у придачу давали , то же не мав я від халяви відказуватисі...
|
|
|
|
|
БорМан
|
Додано: 02 березня 2011, 19:40 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: просто таке до машини у придачу давали з цего місця будь ласка детальніше
_________________ Scio me nihil scire
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 02 березня 2011, 19:51 |
|
|
БорМан написав: Капітан написав: просто таке до машини у придачу давали з цего місця будь ласка детальніше йди у тему про автомобілі , зара там намалюю
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 15 квітня 2011, 16:18 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Давно я вже сюди не заглядав і справді такого понаплутали. Колись давно розчехлявся як налаштувати Garmin (не просто налаштувати, а зекономити пару гривень на купівлі, ну ви зрозуміли хД) і тоді натрапив на одну статтю, жаль зараз не можу її знайти, однак зміст її перекажу своїми словами. Всі чули про таку штуку як "холодний старт" і те що вона триває багато часу. В цей момент GPS зєднюється із своїми супутниками для встановлення їх місцезнаходження. Спочатку в мене цей процес зайняв біля 25 хвилин. Я вже було подумав, що це такі "особливості роботи gps в телефоні", але потім знайшов цю статтю в якій знайшов пояснення чому так довго триває холодний старт. Під час "холодного старту" завантажується альманах - схема орбіт gps супутників, дякуючи альманаху в подальшому буде пришвидшувати пошук супутників, так як телефон, кпк чи гпс вже "по карті" буде орієнтуватись де в цей момент, який супутник. швидкість передачі даних супутника дуже низька (~50б/c, біля 3Кб/хв і то це при ідеальних умовах звязку). Тому знайшли вихід. І цим виходом являється A-GPS - тобто телефон зєднюється не з супутником, а з сервером, отримує альманах розташування супутників (5-10Кб) і вже знає в якому боці неба шукати супутники. Як тільки альманах завантажено - холодного старту вже нема, до тих пір поки альманах не застаріє. Аналогом A-GPS є технологія у Самсунгах є XTRA - вона завантажує альманах на тиждень вперед. A-GPS не є технологіє, яка визначає ваше місцезнаходження через нет, вона просто дозволяє швидше знаходити супутники потім в роботу підключається GPS який вираховує координати.
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|