|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| БорМан | 

|   Додано:  18 жовтня 2008, 20:03  |  |  
		| З нами з: 24 червня 2008, 03:00
 Повідомлення: 5158
 | 

| Цитата: Yo)!( пише:
Этоштотовшепоривськомлисиздохло
 Так якщо народ проти то зара реанімуємо. :gm: _________________
 Scio me nihil scire

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Yo)!( | 

|   Додано:  18 жовтня 2008, 20:07  |  |  
		| З нами з: 29 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 1160
 | 

| Цитата: БорМан пише:
Так якщо народ проти то зара реанімуємо.
 Данунафиг! Пусть спит с миром, приеду-свечку поставлю. :D 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  18 жовтня 2008, 21:31  |  |  
		| З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12717
 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
 | 

| 
Ага , в Росії парафін дешевий, хай звідти свічки везе. :D
 _________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| vini5555 | 

|   Додано:  12 березня 2009, 20:19  |  |  
		| З нами з: 11 березня 2009, 03:00
 Повідомлення: 9
 | 

| Ну так я вам скажу,цензура вона і в Африці цензура. Але і її треба дотримуватися!!!! Обов"зково!!!! Невже ми Коломияни такі пошляки?,НІ не вірю!!! 
 Дякую за увагу! 8)

|  |  
		|    |  |  |  |  

| SPY | 

|   Додано:  25 серпня 2012, 21:13  |  |  
		| 

|  |  | Девелопер-недоучка :D |  |  |  
				|  |  З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 4972
 | 

| Отримав звернення від миті грихльова з проханням видалити створені ним теми, але так як в тих темах писали і інші люди - мушу повідомити всіх, що ті теми недоступні більше і були перенесені в закритий для доступу архів. Тому при спробі пошуку і негативному його результаті прошу не дивуватись   З повагою адміністратор SPY_________________   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| collagen | 

|   Додано:  27 серпня 2012, 12:13  |  |  
		| З нами з: 11 грудня 2009, 03:00
 Повідомлення: 285
 | 

| SPY написав: Отримав звернення від миті грихльова з проханням видалити створені ним теми, але так як в тих темах писали і інші люди - мушу повідомити всіх, що ті теми недоступні більше і були перенесені в закритий для доступу архів. Тому при спробі пошуку і негативному його результаті прошу не дивуватись   З повагою адміністратор SPYОскільки одне прохання є задоволеним, то прошу також розглянути і моє, та повідомити про прийняте рішення.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| SPY | 

|   Додано:  27 серпня 2012, 22:16  |  |  
		| 

| 

| collagen написав: Оскільки одне прохання є задоволеним, то прошу також розглянути і моє, та повідомити про прийняте рішення. Прошу сформулювати заново прохання     _________________   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| collagen | 

|   Додано:  28 серпня 2012, 15:20  |  |  
 | 

| SPY написав: collagen написав: Оскільки одне прохання є задоволеним, то прошу також розглянути і моє, та повідомити про прийняте рішення. Прошу сформулювати заново прохання      SPY , чи достатньо чітко сформульовано?

|  |  
		|    |  |  |  |  

| SPY | 

|   Додано:  29 серпня 2012, 11:06  |  |  
		| 

| 

| collagen написав: SPY, чи достатньо чітко сформульовано? Достатньо... Але проблема в іншому, що не затверджені жорстко правила, які щось забороняють. Треба мені буде нарешті написати ці правила і тоді при найменшому порушенні махати банхаммером. Ще одна проблема - приват, мені невідома практика банити за образи в приваті, окрім спаму. Думаю якщо затвердимо правила, вартує туди включити такий пункт  _________________   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| collagen | 

|   Додано:  30 серпня 2012, 11:57  |  |  
 | 

| SPY написав: Але проблема в іншому, що не затверджені жорстко правила, які щось забороняють. Треба мені буде нарешті написати ці правила і тоді при найменшому порушенні махати банхаммером. Ага, зрозуміло, то значить зараз можна вкрити матом півфоруму і за це нічого не буде? Що стосується скріну, то це ж тільки частка тих подій, які відбулись...  "У світі є тільки одне явище гірше несправедливості, це - справедливість без меча в руці. Коли право не сила, воно - зло" (Роберт Стівенсон).

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|    |  |