|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 01 грудня 2011, 17:49 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: exp написав: SPY написав: синій чи зелений...   не мої це кольори... тоді все вималювати у білий, а текст чорний  "Правильно! А посередине зае...ним красную полосу!"Люди, ви там, відай, не маєте чим зайнятись... так, немаєм чим зайнятись. ще питання? Сприйняття буде, що якщо вам дизайн пофіг, то іншим нє? Якщо вам головне, щоб у Крижика Ирак писався через И, а не через Ш - бо так перенеслось при переносі і я маю вручну виправляти кожен баг - то іншим до теми крижика по.. на першому місці - перенос тем та дизайн, на другому вже прикручування ютуба (якби хто питав з тим мороки-и-и-и... http://forum.bb3x.ru/topic-62) так нє, я маю першим ділом виконувати забаганки пана яничара, а потім вже дизайн, який надоїв користувачам
|
 |
nightfly
|
Додано: 01 грудня 2011, 18:26 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
а-а-а-а!, сабсільвер, як давно я про нього мріяв, дякую! 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 01 грудня 2011, 18:47 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
будь ласка, ще б і іншим юзверам було так легко догодити =)
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 грудня 2011, 20:49 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY , я мовчу , чекаю на той дизайн , шо має бути.. я вірю у тебе  , бо сам у тому дупля не відстрілюю... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 01 грудня 2011, 22:21 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: я вірю у тебе Приєднуюсь, утворимо таке собі коло довіри  . Як колись співав Висоцький: "Плевать чаво, но шоб красиво!" 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 грудня 2011, 22:23 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: Капітан написав: я вірю у тебе Приєднуюсь, утворимо таке собі коло довіри  . Як колись співав Висоцький: "Плевать чаво, но шоб красиво!"  зрештою, напевно, так би і мало бути 
|
|
 |
|
 |
Svjato
|
Додано: 02 грудня 2011, 03:16 |
|
Прізвище, Ім’я: Україна, Свято
|
exp написав: ви обговорюєте червоний колір, але ж то не є червоний колір, а бордовий... ішлося про нього  Якщо по барабану чи бордовий, чи бордовіший то давайте - бордовіший. Але паралельно сотворіть і кольору Карпат. (якщо не важко)
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 грудня 2011, 20:58 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: так, немаєм чим зайнятись. ще питання? Сприйняття буде, що якщо вам дизайн пофіг, то іншим нє? Якщо вам головне, щоб у Крижика Ирак писався через И, а не через Ш - бо так перенеслось при переносі і я маю вручну виправляти кожен баг - то іншим до теми крижика по.. на першому місці - перенос тем та дизайн, на другому вже прикручування ютуба (якби хто питав з тим мороки-и-и-и... http://forum.bb3x.ru/topic-62) так нє, я маю першим ділом виконувати забаганки пана яничара, а потім вже дизайн, який надоїв користувачам Боже борони! Я думаю, що Міськові "планы войны в шраке" звучить ліпше. І, головне, правдивіше! А от сюди-во http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?p=732955#p732955 я би й сам зайшов і поправив! І усі дописи сам би поправив! Бо вряди-годи приходиться то копіпастити або на то посилатись. Якби я міг зайти... Біда, шо я можу лиш "Поскаржитись на це повідомлення" або "Відповісти з цитатою". Не буду сперечатись - може то й забаганка... Напевно дизайн то головніше. "Не нравится вам красная полоса, так зае...те синюю, зеленую!!!" 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Ksana
|
Додано: 02 грудня 2011, 22:07 |
|
З нами з: 01 травня 2009, 03:00 Повідомлення: 213 Звідки: Київ
|
А чому б Яничару на надати права модератора в окремо вибраних темах. Зокрема в темі про Михайла Крижанівського. Яку пропоную перенести в Гумор, але в жодному разі не видаляти. Мене то також розважає  Це моя думка! А Вам там видніше
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 02 грудня 2011, 22:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Ksana написав: А чому б Яничару на надати права модератора я так само думаю  най би поправляв
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |