Новорічний телеефір

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
  Переглядів: 655Тема: «Новорічний телеефір, ви бачили щось паскудніше?» в форумі: Форум коломийської громади
Мюзикл "Як козаки...": "Будєм! Гєй!"

Телеканал "Інтер" та українські політики зробили все можливе, щоби зіпсувати новорічний застільний телеперегляд щонайменше чотирьом українським громадянам віком від 27 до 39 років

+2

Подібна картина повторяється з року в рік, але цего разу маразм досяг свого апофігею. Чи можливо гірше? Думаю так. Але уявити цего ше не можу...
Scio me nihil scire
БорМан пише:
Чи можливо гірше?
думаю, можливо... Філіжанка кави
вже навіть не смішно
Коломияни всіх країв, єднаймося!
я мав розум то не дивитися... є купа інших каналів.. Так
Image
Jedem das Seine
Капітан пише:
є купа інших каналів..

а там така сама фігня ...
Scio me nihil scire
пити тра було більше... тогди не здавалосяби все фіґнею... Дуже щасливий
Image
Jedem das Seine
Яке воно має відношення до Різдва Христового?..
І сама Алла Борісовна не зможе сказати, однак: "Именно в Украине начинаешь думать о своем родненьком государстве"...
Рождественские встречи Аллы Пугачевой в Киеве
З року в рік крутять отаку байду - з тим же успіхом її можна крутити на "8 Марта", "1 Мая", чи "День Октябрьской Революции". Тим паче, що на Московіях то - "настоящие праздники"!
Не якісь там "Рождество-Пасха - одно недоразумение"... Image

Якби оцю лабуду "закрутили" на ТВ в Будапешті, Варшаві, Братіславі... як би воно виглядало?.. Image
І-і-і-йо-о-ой!!!
не знаю за Будапешт, але тут новорічна програма таки не відрізняється продуманістю... святкові програми так собі...наші при всій своїй паскудності мають ліпший вигляд і смислову складову...ну не всі звичайно .. але таки шось подивитися можна..
Image
Jedem das Seine
yanychar пише:
З року в рік крутять отаку байду

і доки тоту лабуду дивляться - доти будуть крутити.
я наступний новий рік зустрічатиму без зомбоящика. Razz
Scio me nihil scire
Капітан пише:
не знаю за Будапешт, але тут новорічна програма таки не відрізняється продуманістю... святкові програми так собі...наші при всій своїй паскудності мають ліпший вигляд і смислову складову...ну не всі звичайно .. але таки шось подивитися можна..

Та най буде й так!

Я би подивився, якби в Італії крутили "голубой огонек" на пару з австрійськими примадоннами.
Най би там Берлусконі задом вертів, як наша Тюля...
А чо нє?! Збентежений
І-і-і-йо-о-ой!!!
Капітан пише:
я мав розум то не дивитися...

+1000

Капітан пише:
є купа інших каналів..

+50

БорМан пише:
а там така сама фігня ...

+100

Капітан пише:
пити тра було більше... тогди не здавалосяби все фіґнею...

+1000

Я мав нагоду ознайомитись з прес-релізом на цю річ...
Якось відразу склалося враження "вторинності", "подібності" а на фото з майданчику актори виглядали троха "кислуватими" - я підсвідомо викреслив це шоу із своєї програми розваг.

Шарнув шимпанідзкого і отримував неприховане задоволення від не дуже об'ємних перлів зірок "Пєрвого"

Під кінець "пройшовся" тв-каналами - на більшості дивитись абсолютно нічого.
Але зав'язочка "Як козаків" просто шокувала - така якось досить жалюгідна пародія на пародію "Вечорів на Хуторі" (там де Скрипка був Вакулою).

А вазагілі тб-митцям треба щиро подякувати - в Новий рік та Різдво всю увагу варто приділити тим, хто поруч.

Пам'ятаю часи, як ми глузували з іноземних каналів на початку 90-х: суцільні серіали та подекуди одноманітні шоу.
Є один очевидний "плюс": здається тут ми вже щільно наблизилися до "Євростандарту".

Отуто народ обурювався: Ну і як вам, українці, о 12 годині замість гімну України — реклама хортиці, а замість виступу Президента — януковіч з тимошенко?
А от саме зараз на Інтері іде нормальний концерт - всі і українські, і російські, і інші виконавці співають українські пісні українською мовою звичайно.

Слухаю як співає Тамара Гварцителі - про скрипаля.
Але зав'язочка "Як козаків" просто шокувала - така якось досить жалюгідна пародія на пародію
Ідея завязки мені теж дуже сподобалася. Там було приблизно таково: "В таком-то году вєлікая імпєратріца Єкатєріна разогнала Запорожскую Сечь... І вот козакі, тепер свободниє і щастлівиє, отправілісь домой Рождєнство празновать"... І далі в тому ж дусі.

Ну як так можна було, га? Горохом об стіну
pent@gon пише:
. І далі в тому ж дусі.

Чесно скажу - далі вже не дивився. цего перлу було цілком достатньо.

ГомоУкраїнус пише:
Ну і як вам, українці, о 12 годині замість гімну України — реклама хортиці, а замість виступу Президента — януковіч з тимошенко?

ну на деяких каналах гімн все таки був Філіжанка кави покланцавши все таки знайшов.
Scio me nihil scire
На разі до теми.

"12 грудня 2009 року в київському Палаці спорту пройшли зйомки цьогорічних “Рождєствєнскіх встрєчь” екзальтованої російської співачки Алли Пугачової, яка відновлює їх, починаючи з столиці України.

Незадовго до цього, на пероні київського вокзалу з’явилась і сама “примадонна”. Чи то мені так здалось, але відзначу, що Аллу трохи похитувало, неначе стояла вона не на пероні вокзалу, а на борту морського судна у невеликий шторм. Цікаво, яке свято відзначала гостя у вагоні потягу Москва-Київ? Певно, без вранішніх “ліків” у вигляді пляшечки пивка не обійшлось.

“Моя мета – об’єднати Україну!” – пафосно відрізала вона притаманним їй металевим голосом на запитання одного з наших папарацці чому саме Київ. Незабаром її червоні силіконові вуста розсипались стандартним російським набором фраз про шалену любов до українського народу та його історичну єдність з російським. Навіть під час зізнання в любові до нашого народу металева нотка у її голосі не щезла, а це вказує на цинічну нещирість промовиці.

Згодом, на українських медіа ресурсах з’явилась інформація про такий собі кастинг, що влаштувала Пугачова по відношенню до українських естрадних співаків, яких би вона хотіла бачити у себе на “встрєчах” та за яких умов. Народному артисту України Павлу Зіброву, наприклад, порекомендовано було поголитсь та прибрати з-під носа свої фірмові вуса. А інакше ні ногою на “встрєчі”! А куди ж подівалась та шалена любов до українського народу, Алла? Які ще рекомендації та кому саме давала пихата бариня достеменно не відомо.

Не здивуюсь, якщо навколо Пугачової під час “встрєчь” по-плебейськи, наввипередки колінкували деякі наші політики – кандидати в Президенти. Так це чи ні, матимете змогу побачити під час трансляції цього дійства по телебаченню. Особисто я дивитсь не буду бо воно тхне російщиною, від якої мені знудить.

Image

“Та вгамуйтесь вже, об’єднавці ви наші!” – звертаюсь я до усіх “доброзичливців” з північного сходу. Бо українці за вашими брехливими словами давно вже зрозуміли суть російщини, яка історично не змінюється – роз’єднати, пошматувати, роздерти Україну та поглинути її частинами."
Чергова навала зухвалої російщини
І-і-і-йо-о-ой!!!
і коли се дійство мало би відбутися? Дуже щасливий
а Філя буде? Дуже щасливий
Scio me nihil scire
7 числа лапайте на блакитних екранах УкрТВ! Image
І-і-і-йо-о-ой!!!
yanychar пише:
7 числа лапайте

добре шо попередив. не буду включати телеящик 7 числа Дуже щасливий
Scio me nihil scire
У нас зараз іде по "Россия 1"...
І-і-і-йо-о-ой!!!
ГомоУкраїнус пише:
Пам'ятаю часи, як ми глузували з іноземних каналів на початку 90-х: суцільні серіали та подекуди одноманітні шоу.Є один очевидний "плюс": здається тут ми вже щільно наблизилися до "Євростандарту".

Не знаю як де, але в Австрії зразу по двох каналах показували концерт віденського симфонічного оркестру з відповідною програмою... Claps
І це мине.
Старший_брат пише:
... в Австрії зразу по двох каналах показували концерт віденського симфонічного оркестру з відповідною програмою...

Ги, кого тут цим здивуєш?..
Хто тут не видів як по всіх каналах цілими днями крутять симфонічну музику?! Або "Лебедине озеро"?..
Виділи і не раз!.. Image
І-і-і-йо-о-ой!!!

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0