На разі до теми.
"12 грудня 2009 року в київському Палаці спорту пройшли зйомки цьогорічних “Рождєствєнскіх встрєчь” екзальтованої російської співачки Алли Пугачової, яка відновлює їх, починаючи з столиці України.
Незадовго до цього, на пероні київського вокзалу з’явилась і сама “примадонна”. Чи то мені так здалось, але відзначу, що Аллу трохи похитувало, неначе стояла вона не на пероні вокзалу, а на борту морського судна у невеликий шторм. Цікаво, яке свято відзначала гостя у вагоні потягу Москва-Київ? Певно, без вранішніх “ліків” у вигляді пляшечки пивка не обійшлось.
“Моя мета – об’єднати Україну!” – пафосно відрізала вона притаманним їй металевим голосом на запитання одного з наших папарацці чому саме Київ. Незабаром її червоні силіконові вуста розсипались стандартним російським набором фраз про шалену любов до українського народу та його історичну єдність з російським. Навіть під час зізнання в любові до нашого народу металева нотка у її голосі не щезла, а це вказує на цинічну нещирість промовиці.
Згодом, на українських медіа ресурсах з’явилась інформація про такий собі кастинг, що влаштувала Пугачова по відношенню до українських естрадних співаків, яких би вона хотіла бачити у себе на “встрєчах” та за яких умов. Народному артисту України Павлу Зіброву, наприклад, порекомендовано було поголитсь та прибрати з-під носа свої фірмові вуса. А інакше ні ногою на “встрєчі”! А куди ж подівалась та шалена любов до українського народу, Алла? Які ще рекомендації та кому саме давала пихата бариня достеменно не відомо.
Не здивуюсь, якщо навколо Пугачової під час “встрєчь” по-плебейськи, наввипередки колінкували деякі наші політики – кандидати в Президенти. Так це чи ні, матимете змогу побачити під час трансляції цього дійства по телебаченню. Особисто я дивитсь не буду бо воно тхне російщиною, від якої мені знудить.
“Та вгамуйтесь вже, об’єднавці ви наші!” – звертаюсь я до усіх “доброзичливців” з північного сходу. Бо українці за вашими брехливими словами давно вже зрозуміли суть російщини, яка історично не змінюється – роз’єднати, пошматувати, роздерти Україну та поглинути її частинами."
Чергова навала зухвалої російщини