В воскресенье 28 июня над Заливом в Ленэкспо будет показательное выступление пилотажных групп "Витязи" и "Стрижи". Начало в 1040, продолжительность 40-45 минут.
Мне обещали показать место удобное для просмотра в районе "Прибалтийской". Пока собираюсь, если ничего не будет экстраординарного. Если есть желающие присоединится из питерских коломыйчан и сочувствующих пишите в приват телефон.
50% впечатления - это звук, а его не передать. Воздух рвётся на мелкие кусочки. Погода была плохая, они из 40 минут отлетали только 15. Иногда проходили прямо над головой на низкой высоте. Дрожало всё, земля, а особенно живот.
Мені обіцяли зробити запис на DVD на професійному обладнанні повного шоу, яке було у четвер на відкритті салону. Поміркуй, міг би зробити тобі копію, якщо є можливість якось переправити на Чобіт. Ставиш на програвач, файний підсилювач на повну гучність, сусіди будть у захваті.
Капітан пише:
з Пітера до Коломиї прямого потягу нема
Потягу може і немає, але декілька вагонів до Чернівців через Коломию є. Я маю зробити, ще фоткі та копію фільма. Фільм вже в мене. Часу вільного зараз дуже бракує. Як ці питання вирішу, повідомлю. Потім треба буде знайти кур'єра.
vmateychyk, Дивне питання, знаючи ставлення до авторскіх прав у наших країнах. Хоча у цьому випадку їх немає. До речі, у неділю літали на висоті 150 метрів.
Я на слідуючій неділі зроблю фоткі та копію фільма. Спробуйте знайти кур'єра. Якщо не вдастья, спробуємо скористаться поштою. З фотками проблем не буде, а от як з фільмом я не знаю. Кордон, будь він не ладен.
Могу предложить, на крайний случай, если не будет другого варианта.
Перешли мне по почте, адрес если не сохранился скину в приват.
В первых числах августа числа (1-5), мой брат поедет домой.
Но даже если, не успеешь, у него там работает знакомый проводник
можно будет связаться.