Куток Санкт-Петербурга

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 107
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 6 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 4495Тема: «Куток Санкт-Петербурга» в форумі: Коломияни всіх країв, єднаймося!
В воскресенье 28 июня над Заливом в Ленэкспо будет показательное выступление пилотажных групп "Витязи" и "Стрижи". Начало в 1040, продолжительность 40-45 минут.
Мне обещали показать место удобное для просмотра в районе "Прибалтийской". Пока собираюсь, если ничего не будет экстраординарного. Если есть желающие присоединится из питерских коломыйчан и сочувствующих пишите в приват телефон.
А фотки будут?
и не поняла, что значит
Yury пише:
Пока собираюсь, если ничего не будет экстраординарного.
Це атавізм минулої професії. Секрет Ніколи нічого не обіцяти на 100 відсотків.
Фотік візьму з собою, але є можливість дощу. Пітер, чай не Одеса. Я в шоці
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Відредаговано: Yury 30.06.2009 08:36:25
Arrow
Ух ти !!!! Arrow Arrow Arrow Arrow Сила.
Image
Jedem das Seine
50% впечатления - это звук, а его не передать. Воздух рвётся на мелкие кусочки. Погода была плохая, они из 40 минут отлетали только 15. Иногда проходили прямо над головой на низкой высоте. Дрожало всё, земля, а особенно живот. Дуже щасливий
Та я собі уявляю...як така купа заліза з ревом проноситься над головами.... Я в шоці
Image
Jedem das Seine
Мені обіцяли зробити запис на DVD на професійному обладнанні повного шоу, яке було у четвер на відкритті салону. Поміркуй, міг би зробити тобі копію, якщо є можливість якось переправити на Чобіт. Ставиш на програвач, файний підсилювач на повну гучність, сусіди будть у захваті. Дуже щасливий
Та як , передати з Петербурга ... то те саме , що з Америки... туди бусики з Італії не ходять.
Image
Jedem das Seine
Капітан пише:
передати з Петербурга ... то те саме , що з Америки

а якщо комбіновано - через Коломию?
Scio me nihil scire
А до Коломиї як , треба на Москву , з Пітера до Коломиї прямого потягу нема , хоча опрацювати канал можна , дивишся і комусь би згодилося...
Image
Jedem das Seine
Капітан пише:
з Пітера до Коломиї прямого потягу нема

Потягу може і немає, але декілька вагонів до Чернівців через Коломию є. Я маю зробити, ще фоткі та копію фільма. Фільм вже в мене. Часу вільного зараз дуже бракує. Як ці питання вирішу, повідомлю. Потім треба буде знайти кур'єра. Так
Якщо би вийшло , доправити до Коломиї , був би вдячний. Exclamation
Image
Jedem das Seine
І добре би було в Коломиї копію зробити.Мені теж цікаво.
Якщо можна Питання
vmateychyk,
Дивне питання, знаючи ставлення до авторскіх прав у наших країнах. Хоча у цьому випадку їх немає. Круто
Дуже щасливий
До речі, у неділю літали на висоті 150 метрів. Так
Я на слідуючій неділі зроблю фоткі та копію фільма. Спробуйте знайти кур'єра. Якщо не вдастья, спробуємо скористаться поштою. З фотками проблем не буде, а от як з фільмом я не знаю. Питання Кордон, будь він не ладен. Сумно
Yury пише:
Кордон, будь він не ладен.

Могу предложить, на крайний случай, если не будет другого варианта.
Перешли мне по почте, адрес если не сохранился скину в приват.
В первых числах августа числа (1-5), мой брат поедет домой.
Но даже если, не успеешь, у него там работает знакомый проводник
можно будет связаться.
Galka,
ОК. Спасибо. Будем иметь как запасной вариант.
Копія фільму вже в мене. Так Завтра будуть фоткі. Посмішка Питання за кур'єром. Питання Що може запропонувати громада?
Повідомлення 1 - 20 з 107
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 6 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0