Куплю вишиту сорочку

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 21 - 36 з 36
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 6203Тема: «Куплю вишиту сорочку» в форумі: Інше
Hugo пише:
Купувати в магазині Вишиванка маючи під боком ЄДИНИЙ в Україні базар вишивки то є чиста вар'яція.

Цілком вірно! Arrow
Ніколи не здавайся!!!
Згоден, але ніхто не каже щоб там купувати - просто мав змогу та й зайшов...
А ось на Торговицю не маю змоги попасти із-за часу, та й знову ж таки не впевнений, що вдастся сфотографувати Сумно - а от же - це намарно Сумно
хьюго, вам від пансіону і справді недалеко - може заскочите? Embarassed
Hugo пише:
Важливо мати добрий ліхтарик оскільки дійство, за давнім гуцульським звичаєм (базари в Косові і Кутах), відбувається вночі.

А чому вночі? Чула про весілля нічні, а про базари ще не чула.. То щоб не видно було що купуєш? Дуже щасливий
nirvanka пише:
А чому вночі?

Там є два фактори:

1. Аби не платити податки
2. Раніше основні перекупи приїжджали Перемишлянським поїздом - 2.40 ранку - зара всі на своїх автах томі дія другого фактора знівелювалась.
ДРЕВНЯ КИТАЙСЬКА ПРИКАЗКА КАЖЕ 烏克蘭是冠軍
Зрозуміло..
Сьогодні мій товариш був на нічному базарі.Купляв сорочку .Купив за 120 грн.Попробую завтра дати фото сорочки.
Він її буде перепродавати?
Ні.Він на подарок,або хтось замовив з родичів.
А, ясно..
В мене мама цим займається, і продає на тому ж нічному базарі...це як я зрозумів має бути "підліткова сорочка" ?)))

Я зараз попитаю, що воно коштує...і зроблю фото узорів, і сорочки загалом...
Image
Мм..вона не займаэться чоловічими сорочками, але приблизно так, сорочка може бути від 150 грн. ну і дорожче, різні сорочки, відповідно інші ціни...
Найкращий варіант піти на той же нічний базар, подивитися, що там продають...яка сорочка сподобається, то і з тим продавцем договоритися про пошиття...з розмірами і тд. і тп.
ось)
Image
©hiky® пише:
Найкращий варіант піти на той же нічний базар
nirvanka, живе не в Коломиї... Філіжанка кави
Коломияни всіх країв, єднаймося!
В цьому і складність - не можу приїхати на базар. І сорочка не для мене. Тому треба фото і ціну спочатку, якщо тому хлопчику сподобається, тоді куплю, коли буду на Україні (у Львові) і передам йому, коли буду в Польщі. От так все заплутано Збентежений
І мені конче потрібна сорочка білим по білому в чоловіка через 1,5 місяці день народження.
Які приблизно в Вас ціни на такі сорочки?
Тетяна Бира,
дивіться в приват
Image
Коломияни всіх країв, єднаймося!
Повідомлення 21 - 36 з 36
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0