Вчора по Євроспорту дивився змагання, по кіберспорту. Командні змагання з 5 комп.ігор. До речі за команду Берліна виступає хлопець зі Львова, який є №1 в рейтингу в Європі по ФІФА 2007. Так от мені стало цікаво, чи в нашій Коломиї ( чи в нашому регіоні)проводяться токого роду змагання. І чи ви вважаєте це взагалі спортом?
emerald пише:
Вчора по Євроспорту дивився змагання, по кіберспорту. Командні змагання з 5 комп.ігор. До речі за команду Берліна виступає хлопець зі Львова, який є №1 в рейтингу в Європі по ФІФА 2007. Так от мені стало цікаво, чи в нашій Коломиї ( чи в нашому регіоні)проводяться токого роду змагання. І чи ви вважаєте це взагалі спортом?
По якій грі показували матч ? У нас кіберспорт,без сумніву,розвинений слабо,не то що в Китаї,Кореї чи навіть в Росії.Але якось медалі беремо на чемпіонаті.От я наприклад,уже не так сильно,люблю КОД(Call of Duty,2,4)брав участь у змаганнях,регулярно у нас проводяться турніри,але це не просто мясні пабліки,де кожний бореться за більшу кількість фрагів,а ігри відбуваються по сценаріями,з використанням техніки воєнної,дуже гарно зі сторони виглядає!
не зовсім,в Франківську на моїй памяті був лише один турнір по COD United Offensive,пару років назад,в основному все грається в Інтернеті,наприклад в тій же Росії проводяться щоденно турніри,є ліги,чемпіонати,треба кіберспорт розвивати.
emerald пише:
Я би у футбольчик поганяв, а в яких клубах найчастіше проводять змагання не знаєш?
ні,цього не знаю,просто дуже часто бачу обяви що тоді-то,там-то відбудеться змагання по фіфа...призовий фонд стільки-то,беруть з гравця(кібератлета) там по 10 грн...
koyanis пише:
ні,цього не знаю,просто дуже часто бачу обяви що тоді-то,там-то відбудеться змагання по фіфа...призовий фонд стільки-то,беруть з гравця(кібератлета) там по 10 грн...