Комп'ютерні ігри, кіберспорт

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 21
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 4732Тема: «Комп'ютерні ігри, кіберспорт» в форумі: Онлайн ігри
Вчора по Євроспорту дивився змагання, по кіберспорту. Командні змагання з 5 комп.ігор. До речі за команду Берліна виступає хлопець зі Львова, який є №1 в рейтингу в Європі по ФІФА 2007. Так от мені стало цікаво, чи в нашій Коломиї ( чи в нашому регіоні)проводяться токого роду змагання. І чи ви вважаєте це взагалі спортом?
Україна у нас одна
emerald пише:
Вчора по Євроспорту дивився змагання, по кіберспорту. Командні змагання з 5 комп.ігор. До речі за команду Берліна виступає хлопець зі Львова, який є №1 в рейтингу в Європі по ФІФА 2007. Так от мені стало цікаво, чи в нашій Коломиї ( чи в нашому регіоні)проводяться токого роду змагання. І чи ви вважаєте це взагалі спортом?

По якій грі показували матч ? У нас кіберспорт,без сумніву,розвинений слабо,не то що в Китаї,Кореї чи навіть в Росії.Але якось медалі беремо на чемпіонаті.От я наприклад,уже не так сильно,люблю КОД(Call of Duty,2,4)брав участь у змаганнях,регулярно у нас проводяться турніри,але це не просто мясні пабліки,де кожний бореться за більшу кількість фрагів,а ігри відбуваються по сценаріями,з використанням техніки воєнної,дуже гарно зі сторони виглядає!
koyanis пише:
По якій грі показували матч ?

Матч з 5 ігор. ФІФА 2007, КС, якісь гонки, і ще якийс файт(окремо хлопці, і окремо дівчата).

koyanis пише:
От я наприклад,уже не так сильно,люблю КОД(Call of Duty,2,4)брав участь у змаганнях,регулярно у нас проводяться турніри,

У нас , це в Франківську?
Україна у нас одна
emerald пише:
У нас , це в Франківську?

не зовсім,в Франківську на моїй памяті був лише один турнір по COD United Offensive,пару років назад,в основному все грається в Інтернеті,наприклад в тій же Росії проводяться щоденно турніри,є ліги,чемпіонати,треба кіберспорт розвивати.
koyanis пише:
не зовсім,в Франківську на моїй памяті був лише один турнір по COD United Offensive,пару років назад

Що, ні один комп. клуб не спроможний провести бодай посередній турнір? На скільки я чув, навіть у Львові з цим нема проблем.
Україна у нас одна
emerald пише:
Що, ні один комп. клуб не спроможний провести бодай посередній турнір? На скільки я чув, навіть у Львові з цим нема проблем.

ну як сказати,у нас клуби здатні поки що лишень на "чемпи по кантрі і фіфа"
koyanis пише:
ну як сказати,у нас клуби здатні поки що лишень на "чемпи по кантрі і фіфа"

Я би у футбольчик поганяв, а в яких клубах найчастіше проводять змагання не знаєш?
Україна у нас одна
emerald пише:
Я би у футбольчик поганяв, а в яких клубах найчастіше проводять змагання не знаєш?

ні,цього не знаю,просто дуже часто бачу обяви що тоді-то,там-то відбудеться змагання по фіфа...призовий фонд стільки-то,беруть з гравця(кібератлета) там по 10 грн...
koyanis пише:
ні,цього не знаю,просто дуже часто бачу обяви що тоді-то,там-то відбудеться змагання по фіфа...призовий фонд стільки-то,беруть з гравця(кібератлета) там по 10 грн...

По місту оголошення, чи десь в неті?
Україна у нас одна
Давайте організуєм чемпіонат з страйку в Коломиї
Сволочи они убили Кенни
Кажи коли і де????? Claps
Иногда дьявол заставляет меня поверить в Бога...
я тут підсів на гру Crysis Дуже щасливий

хто грає... Питання
Коломияни всіх країв, єднаймося!
вархед сподіваюсь?
Image
нести добро и причинять справедливость
Нєнавість пише:
вархед сподіваюсь?
Це ще попереду - поки перший Дуже щасливий
Шануймося! Ми того варті!
Image Image
Kaminskiy пише: