є одне питання - ви настільки обмежені в свої 15 років, що насправді вважаєте нереальну мережу классу Ц вартою для вказання тут, до тогож у розділі "гарячих новин"?
Школа:
при посольстве СССР '10
New York City, 1994-2010 (1)
Глупий тупой америкашка))
Вважає це "кумедним", не вважає доцільним вивчити як пишеться "глупый" якщо ж це звісно було російською
Загалом
Компютерні ігри, музика, шмотки, школа, канікули, вивчення виходу з нестандартних ситуацій, круті дискетеки, знову музика, молочні коктелі, піца, спори, сніжна погода, фотки, хакерство, канікули, інтернет, футбол, баскетбол, настольний теніс - це все чим я цікавлюсь.
На жаль, я не пам'ятаю з ким з місцевих "форумлян" я проводив дискусію на тему "деградація молоді - має місце" але мені дуже хотілось би тоді проілюструвати свої тези якраз от так.
як завжди нєнавість знайшов собі чергового малолітнього "чукчу не чітатєля" для того аби поглумитись над грамотністю і багатим внутрішнім світом цього індивіда
, і до того де хочу там і пишу ,коли хочу тоді і пишу , і про що хочу про те і пишу.
царь ва дварца сєла на трон - хаді туда, дєлай здесь
Досуг и образование
Кружок:
Навколо туалету, c 1994 г.
Коломыя
звичайно ж інтелекту хоч відбавляй
Хожу до школи, деколи маю якусь роботу, займаюся спортом, хожу на всякі стрели разом з пацанами, деколи можу трохи випити зайвого................... Але так як зараз мене життя влаштовує)))))))