Винахідництво

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
  Переглядів: 350Тема: «Винахідництво, Цікаві винаходи» в форуме: Техніка
Привіт всім в новій, гадаю цікавій темі. Пропоную тут ділитися своїми винаходами, розповідадти про інших винахідників. Цікаво також дізнатися, чи хтось щось подібне має чи винаходить. Ось до прикладу статті про двох людей яких я знаю:
Петро Джуманчук обігріває будинок сонячною енергією
Микола Джуманчук виробляє газ із коров’ячого гною
Ніколи не здавайся!!!
Я в молодості, нє, в дитинстві! - планував бути виключно інженером-коструктором, отако.
В 1 класі заагітував однокласника на цю тему і ми кілька тижнів підряд розробляли... лижі з моторчиком! Exclamation

Взяли лижі, на них змонтували... табуретку... якісь педалі... Дуже щасливий
Правда, на тяжкому і відповідальному етапі прилаштовування моторчика (такий маленький, для самопалкіних, за 2 чи то 20 рублів) однокласнику надоїло і він занявся кориснішими справами - футболом і т.д.

А я продовжив "пошуки" і навіть мав залізобетонний шанс отримати справжнє авторське посвідчення на одну дійсно прикольну, проте елементарну штуку, воно використовується в театральних декораціях понині.
То був конкурс винаходів, в якому я взяв участь, але стало ліньки то всьо оформляти, відсилати запити...
Та й не моє то, йшов 5 чи 6 клас, я починав лабати танці і весілля - не до винаходів стало Wine

Читають тему
гостей: 2, користувачів: 0, з них прихованих: 0