Базарний і сам його так називаю, але тепер коли він переїхав треба згадати його стару назву - щоб не було плутанини - чого базарний - по-моєму Коломийський коледж права і бізнесу (ККПБ) та Коломийський компютерний коледж (ККК) - обєднаються назва буде що ККПБККК - прикольно...
БорМан пише:
видно репутація у цих закладів така, що їхній диплом гірше за його відсутність
Я думаю, що то в Коломиї просто роботодавці занадто перебірливі. Платять копійки, а на роботу беруть, як в ЦРУ. Який би навчальний заклад людина не закінчила, вона або має знання, або-ні, або вміє виконувати свою роботу, або-ні. Це можна перевірити, приймаючи на роботу. А диплом навіть найбільш престижного ВНЗ не гарантія того, що ви отримаєте хорошого працівника.
БорМан пише:
базарно-комп`ютерний коледж.
SPY пише:
Коломийський коледж права і бізнесу (ККПБ) та Коломийський компютерний коледж (ККК) - обєднаються назва буде що ККПБККК
Ksana пише:
Я думаю, що то в Коломиї просто роботодавці занадто перебірливі
Я мав нагоду спілкуватися з випускниками комп`ютерного коледжу. Звідси і роблю висновки про рівень закладу. Звичайно це не доказ, що там всі такі, але будь який поважаючий себе заклад не повинен випускати таких во "спеціалістів".
та ніби не погано, тільки по аналогії до "базарного" - частіше чую про нього назву "У Гагаручки" Я так поняв що це всі коледжі носять не свої офіційні назви... КПТК (Політех) дотепер МОДом називають, ніяк не годні перевикнути
Ksana пише:
Економіко-правовий - державний! Знаю точно, бо колись там працювала.
Дивовижно, але саме економіко-правовий значною мірою послугував міграції коломиян до Києва. Я теж там працював (1996-99 рр.). Знаю ще двох людей, що працювали там, а зараз успішні вчені в Києві. Можливо це тенденція...
taras.hryhorchuk пише:
Дивовижно, але саме економіко-правовий значною мірою послугував міграції коломиян до Києва. Я теж там працював (1996-99 рр.). Знаю ще двох людей, що працювали там, а зараз успішні вчені в Києві. Можливо це тенденція...
не двох, а трох - ще один приклад - Ksana Чи не так?
SPY пише:
не двох, а трох - ще один приклад - Ksana Чи не так?
Ой, не так! Я так і не захистилася, бо поміняла науку на бізнес, на паскудні американські бакси. Продалася , одним словом, капіталістам! Чесно кажучи, не жалію! В інституті , де я починала в Києві і планувала захищатися, надивилася на кандидатів та докторів наук, які життя та здоровя поклали, щоб захиститися. А в результаті отримали: зарплату в 700 гривень( на той час ) , повну відсутність особистого життя, зіпсоване здоровя. Подумала, подумала і вирішила: а що без кандидатської люди не живуть, ну його!
taras.hryhorchuk пише:
Та й в Коломиї, куди не зайдеш всюди зустрінеш когось, хто там працював.
Натякаєте на свого друга? Судячи по сайту у нього все склалося набагато краще, ніж у тих вчених про яких я говорила. Крім того його спеціалізація дозволяє працювати у бізнес освіті, а там можна добре заробляти. Вибачте за меркантильність. Просто вважаю, що кожна праця має адекватно оплачуватися.