В якій школі ви вчились / учитесь

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 61 - 80 з 88
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 8643Тема: «В якій школі ви вчились / учитесь» в форуме: Gaudeamus Igitur
Судячи з Пиво Wine забава в стратегії вдалась. Дотепер один одного ваізнати не можуть Дуже щасливий
Шануймося! Ми того варті!
Image Image
Grindex пише:

І йой, а ям ті впізнау, тиж Тарантулом колись сі звав.... Ти шо ж мну не впізнаєш??? ми ше с тобою в стратегії в зожиті колись на будові підчас уроків бавились...

Хе хе) я ж тебе впізнав) (доречі іноді корисно читати приват).
Давно не бачились) я чув ти приїжав до коломиї недавно) (я незміг прийти в катрон, так як був в київі на концерті). Розказуй як воно? (топік і так не дуже живий).
Та шо розказувати, живу по тяхоньку, макарони їм роблю вигляд що вчусь, та й потехоньку скучаю за Коломиєю, а ти як ще в Дівках ходиш, чи в же якась краля може тебе захомутала??? я би вже їхав на якесь вісілє. я наводив відносно тебе справки в тому ж самому катроні, сказали що ти чи то у Львові чи то у Київ, одним словом я прийшов до висновку що в тебе є талант біолокації....
приват читається регулярно....

Судячи з забава в стратегії вдалась. Дотепер один одного ваізнати не можуть

і таке буває... Так
Закувала зозулечка, обірвалося сердечко,
Покотилoся до долу. Все дістало мене знову!
І нікому не цікаво, і не жаль мене такого.
Грай, Божественна Тромпіто! Не лишай мене самого! ©Гайдамаки
Grindex пише:
а ти як ще в Дівках ходиш, чи в же якась краля може тебе захомутала??? я би вже їхав на якесь вісілє.

як то так, в дівках?) це ж тобі не кеди, щоб в них ходити!
Grindex пише:
що в тебе є талант біолокації....

та я ніде неможу засиджуватись довго) зміна обстановки (навіть банальна зміна шпалер) завжди йде на користь. )
як то так, в дівках?) це ж тобі не кеди, щоб в них ходити

МАлось на увзі чи ти вже носиш обручку на правій руці і в pаспорті є якийсь штампик в графі сіменйний стан....
а відносно зміни oбстанівки, хтів би і я шось поміняти, зараз якраз над цим працюю...
Grindex пише:
МАлось на увзі чи ти вже носиш обручку на правій руці і в pаспорті є якийсь штампик в графі сіменйний стан....
а відносно зміни oбстанівки, хтів би і я шось поміняти, зараз якраз над цим працюю...

такі речі носяться не в кишені а в сердці!)
Що правдо то правда, але останнім часом я щось мало таких людей бачив...
Grindex пише:

Що правдо то правда, але останнім часом я щось мало таких людей бачив...

Тому що в більшості пробіли в голові )
хлопці, пишіть шось цікаве про школу... я теж у першій вчився... Відпочиваю
Коломияни всіх країв, єднаймося!
exp пише:

хлопці, пишіть шось цікаве про школу... я теж у першій вчився...

Взагаліто ми з 6ї школи) і не тільки (я 1й 2й класс вчився в 2 школі, а Вітьок вроді в 1й).
А фраза "зе намбер оне" то не номер школи а її повна харектеристика, наскільки я зрозумів. )
Taran2L пише:
"зе намбер оне" то не номер школи а її повна харектеристика
коли я вчився, наша школа була "намбер ван" у всьому... Дуже щасливий
exp пише:
коли я вчився, наша школа була "намбер ван" у всьому...

видко ті часи канули в лєту Філіжанка кави
Корупція в школі - та її практично нема. Зато є звичайний шкільний рекет, який є значно гірший і дорожчий за корупцію. Корупція це разова взятка, а так виходить дитина мусить два рази в тиждень примусово ходити на три тестові предмети. Що роблять вчителя нашої Коломийської гімназії - садять по 7-8 чоловік одночасно на 45 хвилин і проводять урок за який беруть плату в розмірі 40 грн. Так запитання, що вигідніше взяти разово чи двічі в тиждень з кожної дитини, і дитина ще за це повинна бути вдячна. 3 предмети множимо на 2 та множимо на 40 грн. виходить 240 грн. в тиждень, при моїй зарплаті 1500 грн. в місяць, а вчитель бере в середньому 280-320 грн. в годину і це без жодних податків. ВИКЛАДАЧ Цепла, яка займає посаду завуча в примусовому порядку заставляє, щоб діти ходили до неї так як вищий бал, без походів до неї, вищий ніж 7 не реально отримати. Учителі вже перетворилися в звичайних заробітчан, які просто косять гроші. Якщо була б можливість провести анонімне опитування ви б узнали, що думають діти про своїх учителів. Отака наша доля. Діти це все бачать і як вони себе поведуть через 10 років, а серед них є майбутні вчителі. А від них постійно чуєш тільки скиглення про малі зарплати.
Romana-bars, темку ви зачепили ше ту... Питання
Romana-bars а що заважає вам звернутись до правоохоронних органів, чи якихось освітянських, це ж справді приховане вимагання грошей?
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
Що саме цікаве - всі про це знають. Деякі вчителі працюють репетиторами з дітьми, яким вони в школі не викладають. У такім випадку маємо ринок. Якщо вчитель дає знання тим дітям - до того вчителя будуть іти. Коли ж той вчитель "займається" зі своїми учнями вживаючи шкільну оцінку як основний важіль для переконання - це вже рекет. З Цеплою спрв ніколи не мав, але чув не зовсім схвальні відгуки. Цікаво це може когось зацікавити в копетентних органах, чи це вже система?
Wandering пише:
а що заважає вам звернутись до правоохоронних органів
тоді треба буде дитину переводити в іншу школу... Філіжанка кави
exp пише:
тоді треба буде дитину переводити в іншу школу...

Я так не думаю.
Коли вчився в коледжі, то там був один декан, страшний гівнюх, дер з селянських дітей за вступ страшні кошти. Так один батько не захотів миритись з таким ділом і звернувся в правоохоронні органи. Того декана не посадили, відкупився і якось на зборах так делікатно жалівся дівчині (котра все ж поступила і закінчила коледж) батько котрої чуть не посадив його, що мол як ви так могли, в мене ж діти, а якби я сів. Ото наглість. Але після цього все стало спокійніше, хто хтів, платив, хто не хтів, той своїми силами.
Потім цього декана понизили до простого викладача.
Так що боротись потрібно і страх не покращить нашу систему, а тільки загострить проблеми.
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
Claps
Відредаговано: d0m1nat0r 18.12.2008 18:38:08
㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾
Гімназія взагалі зажерлась.... "Цвіт нації".
Повідомлення 61 - 80 з 88
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0