Авто новини

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 541 - 560 з 643
Початок | Попередня | 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 72834Тема: «Авто новини» в форумі: Авто та мото техніка
exp пише:
Концепт автомобіля, здатного їздити по стіні
В любому випадку, дизайнер Roman Mistiuk вважає, що автомобіль повинен доставляти власника прямо в квартиру багатоповерхового будинку, поєднуючи в собі функції міського транспортного засобу і ліфта.

Концепт цікавий, звичайно, але багато деталей не продумано, напр. як по стінах на обгон іти і т.п., тоді вже краще працювати над автомобілем-літаком. А взагалі, рухатися побільше треба, хоча-б з ліфту до автомобіля, бо буде ожиріння мозків і ще й не такі дурниці понавигадуються Дуже щасливий
Вперед, поволі граєм собі вар'ята,
Бачимо третим оком, же ніц сі не змінило.
myrko, ти звернув увагу на прізвище
myrko пише:
дизайнер Roman Mistiuk
Дуже щасливий
Коломияни всіх країв, єднаймося!
Чернівці: Парад раритетних авто до Дня Конституції
Автопробіг раритетних авто вулицями Чернівців відбудеться 28 червня з нагоди Дня Конституції. Акція стартуватиме о 11.00 на Соборній площі та завершиться демонстрацією авто на Театральній площі.

Image
Філіжанка кави
Десять автомобілів, які змінили світ

Кореспондент.net

Image

Zastava

Журнал Forbes назвав десять автомобілів, від сербської Zastava до американського Ford Mustang, що змінили свого часу довгострокову стратегію автовиробників, звички і стиль життя людей, а іноді навіть урядів.

Сербська Zastava перевернула американський ринок у середині 80-х років, із неймовірною роздрібною ціною 3,99 тисячі доларів. Суперкомпактний автомобіль йшов нарозхват, оскільки якість явно перевершувала ціну. Санкції ООН, введені проти Сербії в 1992 році, поставили хрест на просуванні Zastava на світові ринки, для яких це стало покаранням не меншим, ніж режим тодішнього сербського лідера Слободана Мілошевича.

Автомобілем, який представив можливості нового тисячоліття, став, за версією Forbes, гібрид Toyota Prius, який підкорив ринок США минулого року з обсягом продажу понад 155 тисяч авто. Prius став першою відповіддю автоіндустрії на новий "зелений" екологічний та політичний порядок нового століття.

"Без всяких побоювань можна сказати, що Prius став автомобілем, що змінив ту автоіндустрії, яку ми знали", - вважає Forbes.

У кожного часу були свої автомобілі-ікони, як Porsche 911 або Volkswagen Beetle ("жук"), які формували стилістику індустрії протягом десятиліть.

Створення Beetle почалося під безпосереднім патронатом Адольфа Гітлера в 1938 року, але доля його була набагато більш довгою. Цю машину зняли з конвеєра лише в 2003 році.

Зовсім інший шлях пройшов східнонімецький "народний автомобіль" Trabant, який за всіма статтями програвав своїм капіталістичним братам. Forbes вважає, що програш на авторинку, як і в цілому на споживчому ринку, був потужною причиною падіння Берлінської стіни і всього соціалістичного табору.

Image

Ford Mustang

Американський Ford Mustang не скидав уряд, але буквально приголомшив покупців, коли його вперше представили на Всесвітньому ярмарку в Нью-Йорку в 1964 році. Усього за рік в США було продано півмільйона цих потужних спортивних купе. Сучасна модифікація Mustang залишається популярною на депресивному авторинку США - тільки в травні було продано 8,812 тисяч цих автомобілів.

Свій слід в історії залишили Jeep Cherokee і Dodge Caravan, які також увійшли до топ-10. Хоча, ймовірно, вони будуть витіснені більш дрібними конкурентами, такими, як індійська Tata Nano або електрогібрід Fisker Karma, вважають експерти Forbes.

Марки радянського і російського виробництва в рейтингу Forbes не фігурують.
Image
Jedem das Seine
Капітан, як думаєш, скільки таке авто коштує?

Image
ехр пише : як думаєш, скільки таке авто коштує?

Думаю , що дорого . Ти шо , хочеш купити таке? Тоді треба аби твій сват був директором надвірнянського НПЗ , у неї мотор має об'єм як у танка. Дуже щасливий
Image
Jedem das Seine
ІМХО американи не вміють робити авта за шо тепер і розплачуються
ДРЕВНЯ КИТАЙСЬКА ПРИКАЗКА КАЖЕ 烏克蘭是冠軍
Hugo пише:
американи не вміють робити авта
Дуже щасливий Ну, вони то вважають, що роблять авта на американський темперамент, тобто для них сонце інакше має світити, авта інакші мають бути і т.д. і т.п...(це мені когось з сусідів нагадує Wink ).
Hugo пише:
ІМХО американи не вміють робити авта за шо тепер і розплачуються
дай Бог, аби ми так вміли робити, як вони не вміють... Дуже щасливий
exp пише:
дай Бог, аби ми так вміли робити, як вони не вміють...
Ну, це вже інша сторона мендалю, чи як там у Pink Floyd : Dark Side Of The Moon, чи ти хош сказати, що Запорожець "Горбатий", або "Сороківка" не змінили "совєйський світ"?
myrko пише:
чи ти хош сказати, що Запорожець "Горбатий", або "Сороківка" не змінили "совєйський світ"?
нє не про це... я хотів щоб ми так само як і піндоси не вміли робити Chevrolet Camaro... Дуже щасливий
exp пише:
нє не про це... я хотів щоб ми так само як і піндоси не вміли робити Chevrolet Camaro...
Та так, не мені тобі розказувати, що автомобіль, це не чотири колеса і кусок желіза, а цілий соціально-економічний комплексний фактор. Хтось сказав, що автомобіль починається з дороги, а дороги у нас фист (лиш переїду в Чоп, мене зразу починає трясти морально і хвизическі Дуже щасливий ) сам знаєш, але про це тра в іншому місці... зараз напишу
Я чесно кажучи таки, до американських машин ставлюся , ну трохи ліпше як до китайських... Ну не під нас вони заточені... Інша справа рідні європейські мерси , бехи , сеати-фіати ,рено-пижі...
Image
Jedem das Seine
Капітан пише:
Ну не під нас вони заточені..

лиш не кажи цего експу - він не зрозуміє Дуже щасливий
Scio me nihil scire
Капітан пише:
Ну не під нас вони заточені...
ги... зато класні... Дуже щасливий
Шо там класного, не повороткі корита , що безміри жеруть пальне... Як на мене ліпшн БТР купити, він практичніший.
Image
Jedem das Seine
Капітан пише:
Шо там класного, не повороткі корита
скільки і яких ти мав американських авто? Філіжанка кави
Ну для того аби знати що голова лусне , коли її покласти під колесо потяга не обов'язково її класти.
А мати не мав , мав колись Ниву. Але є телевізор , є люди котрі їх мають , я з ними де коли спілкуюся , і питаю про ті авта... не так вже і багато похвальних відгуків... тобто з тих шести-семи людей котрих я знаю ніхто більше би не хотів у майбутньому купувати якесь америцьке авто... На основі такого соціологічного опитування і базуються мої висновки.
Image
Jedem das Seine
Японці незадоволені безшумністю гібридів

Джерело:“Аратта-Україна”

Image

Honda Insight

В Японії нині бум гібридних машин - моделі Honda Insight і Toyota Prius окуповували вершину рейтингу продажів нових автомобілів. В зв’язку з цим все більше уваги громадськість приділяє “недоліку” бензоелектричних машин - безшумності.

Міністерство транспорту Японії отримує скарги від автомобілістів і людей з поганим зором на тихохідність гібридних машин. Адже на малих швидкостях, коли гібрид використовує тільки електромотор, шуму від нього значно менше, ніж від автомобіля з класичним ДВЗ, повідомляє drom.ru.

Для обговорення проблеми міністерство утворило спеціальну комісію, до якої увійшли учені, люди з поганим зором, автолюбителі, поліцейські і представники автомобільної індустрії. Після першого зібрання учасники цієї комісії висловили припущення, що непогано було б обладнати гібриди спеціальним пристроєм, що генерує шум. Поки не ясно, які звуки повинен видавати цей прилад, але він повинен попереджати інших учасників дорожнього руху.

Пропозиція комісії буде розглянута, але при цьому міністерство обіцяє не забути і про плюси низького рівня шуму: адже гібридні автомобілі не порушують спокій жителів в житлових кварталах.
Image
Jedem das Seine
Капітан пише:
я з ними де коли спілкуюся , і питаю про ті авта... не так вже і багато похвальних відгуків...
видиш, шоб висновки робити треба більше факторів: свої враження, хто-шо говорить (але про які авта, бо є такі в Америці, як наша Таврія Дуже щасливий ), і ше фактор - піндоси (думаю зрозумієш...) Дуже щасливий

чи може ти хоч сказати, що Мустанг нездала тачка... Питання
Повідомлення 541 - 560 з 643
Початок | Попередня | 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0