Коломийське туристичне бюро подорожей та екскурсій

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
  Переглядів: 922Тема: «Коломийське туристичне бюро подорожей та екскурсій, Яка є інформація, відгуки (позитивні, чи негативні)» в форуме: Розваги. Відпочинок
Що можете сказати про це бюро, хто і куди їздив за їхніми путівками, який сервіс, які враження.
yAnTar пише:
Що можете сказати про це бюро
а шо у нас є таке... Я в шоці Дуже щасливий
Коломияни всіх країв, єднаймося!
Ага, є, але інфи жодної нема, тільки реклама у газеті, радіо і на стовпах.
yAnTar пише:
тільки реклама у газеті, радіо і на стовпах
може їм і так добре... Філіжанка кави
yAnTar пише:
а шо у нас є таке...
Дуже щасливий Дуже щасливий Дивись на Веб порталі Коломиї
Коломийське бюро подорожей та екскурсій, м.Коломия вул.С.Петлюри,40, тел. (03433) 23982Асортимент не великий :
Відпочинок на "українських морях"
Іллічівськ курорт Грибівка (між Іллічівськом і Овідіополем)
Коблево
Відпочинок на "зарубіжних морях"Чорногорія Хорватія Болгарія
ІМХО - люди не дуже серйоні, - при обіцяній доставці автобусом в Грибівку вже 2 групи їхали поїздом. (Хоча може це і не їх вина, не набралась повна група на автобус, а автобус тепер дорогий...)
Про Грибівку можу також розказати - везуть на дві турбази "Золотий колос", "Мрія". Ціна на "Мрію" у липні була 1200 з людини(1 разове харчування + переїзд).На базі 2-,3-,4- місні кімнати, гарячий душ з 18 до 21 , "удобства во дворе". Харчують смачно і великі порції. !! До моря від номера 30 м!! Пляж - пісок, море чисте, до 2 м глибини від берега десь 50 м.
"Золотий колос "був дешевший десь на 100грн, харчування 3-разове(по відгуках класне) + транспортування. Але набагато гірші умови проживання. Море також не далеко(бази через паркан одна від одної)
Про решту не знаю. Дзвоніть - директор Муравцев Валерій Федорович
Шануймося! Ми того варті!
Image Image
Kaminskiy пише:
Дивись на Веб порталі Коломиї
Дуже щасливий склоріз, шо зробиш...

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0