Wi-Fi в Коломиї

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 41 - 52 з 52
Початок | Попередня | 1 2 3 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 1983Тема: «Wi-Fi в Коломиї, Вперше в місті Коломия» в форуме: Хард & Софт
Про шо і я.

(доречі частоту ше забули)
Image
Див. Правило №4.
Nightfly пише:
(доречі частоту ше забули)

ага. До речі для допитливих ось тут є формула для розрахунку
http://www.terabeam.com/support/calcu...m.php#calc

Правда щоб скористатися нею треба мати інформацію про передаючу сторону, а також поковирятися і знайти параметри свого вайфай, який вмонтовано у той же ноут. І тоді мож зробити висновок чи буде робити чи ні. Залежність від частоти врахована. Мож проводити цікаві досліди без будь яких матеріальних затрат. Посмішка

ця формула далеко не єдина, мож по нету пошукати і знайти більш зручну.
"О сюжет пошёл с наворотом"

скоро користувачі почнуть питати про MESH ))
~AsmodeuS~ пише:
скоро користувачі почнуть питати про MESH

Треба їх випередити. Дуже щасливий
Коротше, зайшов на переговорний пункт, прибав карточку за 12 грн., підключився, і протестував.

Це Київ:

Image

а це Барселона:

Image

YandexMail - нормально.
YahooMail - в 3 або в 4 рази нормально Посмішка
Gmail - нет слов. Загрузився швидше, ніж я натиснув Гоу! Посмішка))
Що тут скажеш, ляпота Arrow
Чекаємо пришестя в регіони Філіжанка кави
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
julio пише:
Коротше, зайшов на переговорний пункт, прибав карточку за 12 грн., підключився, і протестував.
YandexMail - нормально.
YahooMail - в 3 або в 4 рази нормально
Gmail - нет слов. Загрузився швидше, ніж я натиснув Гоу! ))

А ось тут http://ukrtelecom.ua/services/custome.../radiospot пише що швидкість може бути до 2048 кбіт/с; Дуже щасливий Брешиш чи ні? Дуже щасливий
Nightfly пише:
Звісно можна обговорити теорію сферичного коня в вакуумі наприклад прикинувши той факт, що точка типу длінк 2100 АР+ зі стандартною антеною буде працювати тільки в межах однієї кімнати 10 на 10 метрів припустивши такі умови як на деяких фабриках коломийських де всі перектиття та стіни мають товщину десь біля 80 см і добре так розмішані арматурою

На електрооснастці два вищезгадані длінки "добивають" з першого поверху на третій через два горизонтальних і одне вертикальне перекриття Посмішка Але добивають ой як кєжко - по прямій метрів 15, швидкість між точками доступу 512 кбпс.
Miwa Forever пише:
На електрооснастці два вищезгадані длінки "добивають" з першого поверху на третій через два горизонтальних і одне вертикальне перекриттяАле добивають ой як кєжко - по прямій метрів 15, швидкість між точками доступу 512 кбпс.

Це при використанні звичайних антенок?
Image
AnToMaN пише:

Це при використанні звичайних антенок?

Так, штатні точки доступу (не перешиті, не перепаяні, без додаткових підрихтовувань окрім як поверехневої ручної конфігурації через рідне меню).
у мене така точка ловить 15% іншої точки у залізо-бетонному будинку з 2 поверху на 5-тий (точки знаходяться по різних боках під'їзду)
Image
Я вже користуюс WI FI 2 місяці Від YES робота інтернету класна правда самий робив антену ,сам живу в Воскресінцях Козак Патріот сигнал 40% але Працюю тршки дорого !!! Я тобі дам! Дуже злий

Антена виглядає так ::: http://www.nag.ru/2006/0806/img/foto/008.jpg
Кстате якщо потрібно антену звертайтес на bober20082008@mail.ru
Відредаговано: bober bober 06.01.2009 09:48:11
Повідомлення 41 - 52 з 52
Початок | Попередня | 1 2 3 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 3, користувачів: 0, з них прихованих: 0