Нарешті в місті Коломия люди мають змогу скористатись Wi-Fі. Відтепер Укртелеком запровадив Wі-Fі zonе. Про деталі нововведення ще напишу.
Маю надію, що поява новинки від УТ спонукатиме інших провайдерів: Оптіма, YES теж запровадити Wi-Fі.
Зараз скористатись Wi-Fі можна у відділенні пошти УТ.
Скоро дізнаюсь і напишу детальніше...
murderforlife пише:
wi fi в коломиї вже давно є, і цю послугу надає той же Єс.........
То трішки різні речі. Нормальний вай-фай не потребує великої антени, дозволяє спокійно користуватись звязком з допомогою ноутбучного приймача в радіусі дії мережі. З єсом так не вийде, потрібна пряма видимість антени.
Як альтернативу вай-фай можна використовувати інтертелеком CDMA оператор і ціни там доступні.
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Про шо суперечка?
Wandering, взяв ноутбучок, сів собі коло ратуші, чи на сотці десь, чи коло Писанки - і собі браузеруєш під уеs-івським акаунтом...
Це ніби так давно вже є. Чи я помиляюся?
Та ну, це не є нормальний wi-fi нет коли ти сідаєш на лавочку тільки ту з котрої видно ратушу Краще вже взяти CDMA і не обмежуватись.
До речі там зараз акція, за 270грн. дають по 700мб. щомісяця протягом року. Кайф
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Вандерінг, не лякайте так народ. Хоча 1мб=1$ - чиста правда. Проте оператори добавили там додаткові послуги типу:
вночі 1грн=1мб,
платите 5грн, цілий день у вас 1мб=5коп.
Про єсівський wі-fі: якщо потрібна пряма видимість, хіба це wі-fі?!
Якщо не помиляюсь wі-fі ловить 100м в ідеалі без видимості.
Може цей wі-fі насправді ІrDА? ;)
Вітаю всіх з Новим 2009 роком
Повідомлення
1 - 20 з 51
Початок | Попередня |
123
|
Наступна |
Кінець