Супутникова рибалка (GRABING)

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 33
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 2525Тема: «Супутникова рибалка (GRABING), Все про супутники, софти,» в форуме: Хард & Софт
Я вже більше двох років займаюсь супутниковою рибалкою, або як в народі кажуть «перехватом». За цей час багато чого зрозумів де і як ловити, починав я з того що в знайомого взяв програму перехвату, і заради цікавості поклав тарілку, я і не міг подумати що це так може затягнути…
Я починав ловити за допомогою карточки SS2, зараз в мене стоїть SS3, і я не шкодую що її купив…
Із за розташування мого будинку я маю тільки можливість ловити з Sirius 4 4.8°E але цього аж забагато, з цього супутника можна ловити з таких частот:
Raduga
Частота: 12680000 Кгц
Символьна частота: 9404
Модуляція: AVTO
Поляризація: H

SatGate 1
Частота: 12130000 Кгц
Символьна частота: 27500
Модуляція: QPSK
Корекція помилок: 7/8
Поляризація: V

SatGate 2
Частота: 12322000 Кгц
Символьна частота: 27500
Модуляція: QPSK
Корекція помилок: 7/8
Поляризація: V

Можливо хтось ловить з інших супутників, і хоче поділитись своїми враженнями або є якісь запитання, я вас з радістю вислухаю і відповім на ваші запитання... Пиво
Питання перше: і шо ж ви там ловите?
Я переважно ловлю тільки фільми але також падають і непогані програми, музика та інше…
Ось до прикладу вчора впав ключ від Каспера до 2011 року…
Філіжанка кави
Відредаговано: d0m1nat0r 18.12.2008 18:41:49
㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾
pent@gon пише:
і шо ж ви там ловите?

Ловлять що клюне. Дуже щасливий А взагалі я цього не розумію, чекати може шось "зловиться" потрібне, простіше підключити нормальний нет, та й шукати що хочеш.
а на основі чого воно працює?
d0m1nat0r пише:

скільки десь зараз коштує скайстар 3 і нормальна тарілка, можли собі поставлю (з часом)

Скільки коштує карточка я точно не знаю, не хочу збрехати. Там де ти працюєш підійди до Оксани або Сергія і в них спитайся. (вибач якщо я помилився на рахунок твоєї особи, просто з такий нік в одного мого знайомого). А тарілку можна купити від 90 до 160 Гринів, залежно від діаметра плюс кабель…
Simple пише:
а на основі чого воно працює?

Хтось качає собі не залежно від місця його розташування, а ви теж отримуєте те саме що і особа яка качає просто хто качає платить гроші а ви безкоштовно…
jar4uk пише:
Ловлять що клюне. А взагалі я цього не розумію, чекати може шось "зловиться" потрібне, простіше підключити нормальний нет, та й шукати що хочеш.

Ви праві підключитись можна і качати що сам захочеш, а ще заплатити за Рапіду або Депосід звісно якщо ви олігарх. Але чого в цьому погано якщо воно само падає лише варто не полінуватись і просто підняти? Arrow
Lector пише:
Але чого в цьому погано якщо воно само падає лише варто не полінуватись і просто підняти?

Та ніби нічо поганого. Дуже щасливий
Friends
Відредаговано: d0m1nat0r 18.12.2008 18:42:35
㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾
d0m1nat0r пише:
- ти вгадав то я
Я тобі давно пропонував зайнятись рибалкою, а також казав що допоможу все настроїти але ти чогось цю справу затягуєш… Якщо б ти зайшов до мене і побачив скільки падає софтів з кряками ти б напевно був в шоці я кожен день витираю приблизно 500 рарів, просто нема місця на вінчі… Відпочиваю
я рибачю на Скай Стар-3 уже 5 місяців на спутніку Sirius 5.0°E SatGate
tuner=12015000 V 27500000 A

мало чого цікавого ловиться Rolling Eyes
Капа пише:

я рибачю на Скай Стар-3 уже 5 місяців на спутніку Sirius 5.0°E SatGate
tuner=12015000 V 27500000 A

мало чого цікавого ловиться
Спробуй тут:
Несущая B32 тарифы

Частота несущей: 12322000 MHz.
Формат данных: DVB-IP.
Скорость передачи символов: 27500
Модуляция: QPSK.
Коррекция ошибок (FEC): 7/8.
Поляризация: Вертикальная.

Не погано клює до прикладу вчора впало два фільми і ще дещо…
Впиши ліпше повністю свій skynet.ini або відправ мені на мейл Loyd-Banks@meta.ua
Капа пише:
Впиши ліпше повністю свій skynet.ini або відправ мені на мейл Loyd-Banks@meta.ua
Сьогодні я на роботі і не можу тобі переслати а от завтра обов’язково пришлю...
Привіт Сергій і привіт всім іншим. Памятаю як я колись вчився строїти той скайнет, лазив читав форумиі т.д. А потім пішло по знайомих, пішло пішло і пішло. Доречі знаєте звідки появилася в наших краях така ігра як Zuma Deluxe? Гг вона впала мені з перехвату, я дав погратися знайомій вона аж пищала від щастя, а чоловік поставив мені пиво за то шо має спокій поки вона в то грає Дуже щасливий . Починався перехват з Telstar 12 але його потім закрили. Також памятаю там був такий баг:
На рахунку гроші закінчилися, а інет дальше йде. Коли я це просік то врубав швидкість на 4 мегабіта і качав все шо міг. Той баг працював кілька місяців.
А тепер вже не займаюсь перехватом, це все цей швидкий і дешевий інет винен )). Але в принципі ще памятаю різні нюанси, можете звертатися за порадою. Хоча Lector більш освідчений за мене по цьому питанню Філіжанка кави
я вже найшов SkyNet який ловить нормально хто хоче скачати силка на SkyNet--->> http://musikdj.at.ua/load/3-1-0-337 Круто
Капа пише:

я вже найшов SkyNet який ловить нормально хто хоче скачати силка на SkyNet--->> http://musikdj.at.ua/load/3-1-0-337
Я тобі теж відправив на скриньку скайнет разом з сортувальником…
Arman пише:
Loyd-Banks@meta.ua
Дякую за похвали… Пиво
Повідомлення 1 - 20 з 33
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0