Локальна Мережа Коломиї

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 321
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 24440Тема: «Локальна Мережа Коломиї» в форуме: Хард & Софт
Чи існує в Коломиї Локальна Мережа?
Ні - паразитизму одних людей над іншими людьми !
Сєть - єнто што?
борМан написав:Сєть - єнто што?

Direct Connect ( p2p система обміну файлів + чат )
Yoko написав:Direct Connect ( p2p система обміну файлів + чат )

Думаю, що нема такого. Хто це все утримувати буде?
борМан написав:Думаю, що нема такого. Хто це все утримувати буде?

Так прибуткове - користування не безкоштовне - а за абонплату
Якщо робити все легально, включаючи ліцензію на частоти, вилетиш в трубу.
Помиляєтесь вона є в деяких районах нашого міста, особливо в багатоповерхових будинках, сам бачив рекламу яка висіла на підїздах на вул.Костомарова, думаю що ще є в районі вул.Моцарта, звичайно ж нелегально.
Skier написав:Помиляєтесь вона є в деяких районах нашого міста, особливо в багатоповерхових будинках

По дротах, чи по радіо?
По дротах, чи по радіо?

Цього не знаю, мабуть що по дротах
По дротах - там ніякого криміналу нема. Жильці скинулись, купили свіча, потягали дроти і граються собі в іграшки. А коли вже треба інету- появляються питання . Ну зроблять вони одне підключення на всіх. А далі хто і скільки чого розходував і хто скільки має платити. тут уже треба сервер з якимось біллінгом.

Саме цікаве починається коли літом луплять блискавки і активне обладнання починає виходити з ладу.

В Росії і деяких містах такі мережі отримали широке розповсюдження. На Україні не знаю. В Коломиї чув є щось подібне у воєнному городку.

Якщо цікаво - можу підкинути ресурсів на цю тему.
борМан написав:В Росії і деяких містах такі мережі отримали широке розповсюдження. На Україні не знаю. В Коломиї чув є щось подібне у воєнному городку.

У Львові такі мережі надзвичайно популярні.
[i:113fd3163b]Люби і знай свій рідний край![/i:113fd3163b]
І в Коломиї така мережа буде надзвичайно популярною. Десь, певно, через два-три роки, коли добудують...
А що хтось будує?
А ти спитай exp, як він підключений. І таких більшає, більшає...
pent@gon написав:А ти спитай exp, як він підключений.

Ага... Image Лиш питати треба не мене, а добродія Ю.М.С. Круто
Коломияни всіх країв, єднаймося!
Існує така мережа, від ком.клубу ЗОРК, але тільки для вулиць Театральна,Ю та наближених до них.
Проблема в тому, що дуже мало в Коломиi. бiльш-менш продвинутих юзерiв. В великих мiстах - це доволi поширене явище.
Проблема в тому шо ці всі кустарні сітки тримають піонери, які мають слабке уявлення навіть про функціонування того мовчачи вже про правові аспекти. При першому нальоті інспекції жкг ітд цьому скоро прийде кінець.

Також будівництво дійсно чогось масштабного уповільнює або робить дуже проблематичним відсутність будь якої нормальної інфраструктури а також елементарного розуміння користувачами що халяви нема і не буде.
Image
Див. Правило №4.
борМан написав:По дротах - там ніякого криміналу нема. Жильці скинулись, купили свіча, потягали дроти і граються собі в іграшки. А коли вже треба інету- появляються питання . Ну зроблять вони одне підключення на всіх. А далі хто і скільки чого розходував і хто скільки має платити. тут уже треба сервер з якимось біллінгом.

Саме цікаве починається коли літом луплять блискавки і активне обладнання починає виходити з ладу.

В Росії і деяких містах такі мережі отримали широке розповсюдження. На Україні не знаю. В Коломиї чув є щось подібне у воєнному городку.

Якщо цікаво - можу підкинути ресурсів на цю тему.

а в чому проблема підняти який небудь простенький рутер на чомусь *нікс подібному і взяти любий опенсорцний біллінг?

На майбутнє - активне обладнання тіпа свічів суріків рахується розхідним матеріалом не тільки літом, є ше поняття статики від снігу.
Image
Див. Правило №4.
Nightfly написав:а в чому проблема підняти який небудь простенький рутер на чомусь *нікс подібному і взяти любий опенсорцний біллінг?

Для цього треба уже щось знати. Піонери не знають *nix.

Nightfly написав:Також будівництво дійсно чогось масштабного уповільнює або робить дуже проблематичним відсутність будь якої нормальної інфраструктури а також елементарного розуміння користувачами що халяви нема і не буде.

Згідний відносно інфраструктури. Ніхто не дозволить тягати дроти по вулицях просто так. А про каналізацію телекомівську навіть думати не варто.
Повідомлення 1 - 20 з 321
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0