WebMoney і не тілько

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 63
Початок | Попередня | 1 2 3 4 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 5883Тема: «WebMoney і не тілько, Про Інтернет-бабло в Коломиї» в форуме: Хард & Софт
Так хтось дасть відповідь на доволі конкретне питання чи ні?
Не хочете розповсюджуватись, тоді просто напишіть:
так одержував або ні не одержував. А можна й "це неможливо" ;)

Ще є питання - хтось поповнював гаманець на вебмани в Коломиї або в Франківську? Взагалі це у нас можливо - тобто дав горші, №гаманця, якийсь % від суми - прийшов до дому подивився - грошики вже э, чи не можливо, або можливо з труднощами?
про WebMoney - пробували але не дойшли )
в Коломиї можливо наскільки знаю (тільки)через Райффайзен
foka пише:
хтось поповнював гаманець на вебмани в Коломиї або в Франківську

готівкою в приватбанку...з вебмані виписуєш папір, друкуєш, з цим папером і баблом у банк....зранку в банк....на другий ранок у вебмані Працюю звичайно не з пятниці на понеділок
Так це вже щось! Посмішка
А як же на рахунок того що написано тут: черезтерміналі тут WM-карта - це у нас працює, чи все лиш на папері?
Я пробував 1,5-2-а роки назад переводити через Приватбанк, так нічого не вийшло Сумно
так в тому й суть що через картки виглядає простіше
карткою ненаю...готівкою без проблем
Користуюся ВебМані, транзакції провожу через банківський рахунок. Не дуже зручно, але все в порядку.
Терміналів, через які можна поповнювати рахунок чи здається навіть знімати готівку в Івано-Франківську вже купа.
Один і в Коломиї вже бачив, але воно там ше не дуже робит, лише мобільні рахунки поповнює... Певно в банках думают - нашо тотим-во гуцулам тіво-во ВебМані, га? Дуже щасливий
Вчора був в Франківську, обійшов 5-ть банків в тому числі Приватбанк (головний офіс), де спочатку мені сказали що такий варіант можливий, але коли я захотів покласти гроші, то вони нічого не могли зробити і не знали як це робити і де це робити. Результат такий, що я ніде не зміг хоча б добитися відповді: де і як Сумно Правда я не був в Авалі.
Спробую тепер знов в Коломиї теж саме зробити. Як я зрозумів є у нас люди які це робили. При невдачі, буду питати поради у більш досвідчених (Бодя, Pentagon - з Вашого дозволу).
Для чого ти ходиш по банках і шо в них питаєш? Куди ти хочеш класти гроші? Оперування ВебМанями - це справа твоя і системи ВебМані, до якої банки не мають жодного відношення. Отже, чого ти хочеш, давай розберемося?
повторюю!!!! готівкою в Приватбанку(м. Коломия)...з вебмані виписуєш папір-квитанцію (10 хв займає процедура, термін дії паперу 24 години), друкуєш, з цим папером і баблом у банк....якщо зробити тово до обіду, то на наступний день гроші будуть на рахунку....перевірено не один раз...після видачі паперу, про перерахунок, бажано співставити номери рахунків на паперах (на тому шо дали в банку і на тому шо приніс сам), на всякий пожарний, мо шо банківські працівники перепутали
якщо треба поповнити гаманець а не просто використати картку поповнення Посмішка
Хлопи! Не маєте де гроші діти?..
Посипте курам. Най дзьобают!!! Image
І-і-і-йо-о-ой!!!
foka
http://allpay.in.ua/index.php?section=wm_in
http://wm-ukraine.org/?a=wmz_in
водиш суму в баксах, показують тобі кілко дадут ВМЗ, вводиш свої дані, тицькаєш, що згоден, отримуєш рахунок, йдеш оплачуєш і через кілька годин перевіряєш свій гаманець.
Жодного кидалова немає, сам проводив такі операції десятки разів, все ок.
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
Бодя пише:
з вебмані виписуєш папір-квитанцію (10 хв займає процедура, термін дії паперу 24 години), друкуєш, з цим папером і баблом у банк

Оце як раз трохи напряжно Посмішка

Wandering пише:
http://allpay.in.ua/index.php?section...mz_inводиш суму в баксах, показують тобі кілко дадут ВМЗ, вводиш свої дані, тицькаєш, що згоден, отримуєш рахунок, йдеш оплачуєш і через кілька годин перевіряєш свій гаманець.

Це вже ліпше, але якщо треба швидко, то не підходить Сумно

pent@gon пише:
Отже, чого ти хочеш, давай розберемося?

Я ж написав
foka пише:
тобто дав горші, №гаманця, якийсь % від суми - прийшов до дому подивився - грошики вже э

І в принципі почув доволі грунтовні відповіді, але поки немаю часу і можливості ходити Сумно Спробую всі варіанти.

Одне лише не почув: так у нас можна купити картку WM чи ні ?

А також цікавить як знімати грошики з WM, але це напевно ще не швидко ( а покласти треба до кінця місяця)? Плюс відповідб по ADSense, але це вже не цей топік Посмішка
На скільки мені відомо, то карти у нас дуже дорого коштують, наприклад за 55грн. або й всі 60 віддають карту на 10 ВМЗ, не дуже вигідно.
Якщо дуже припре, то пиши на форум, я тобі переведу троха мані Дуже щасливий
Image
Wandering пише:
Якщо дуже припре, то пиши на форум, я тобі переведу троха мані

Дякую! Я спочатку сам спробую всі варіанти. Не вийде - тоді буду зертатись по допомогу.
foka пише:
Дякую! Я спочатку сам спробую всі варіанти. Не вийде - тоді буду зертатись по допомогу.

Ну крім карт поповнення швидких варіантів немає, а як уже зазначалось раніше, поповнення картами це грабіж на рівному місці.
Якось робили замовлення водоблоків у Києві і не вистачало 4.5ВМЗ, а через банк тре було до наступного дня чекати, на жаль не було кому виручити, так що інколи підтримка потрібна.
Image
А де у нас ці кртки можна реально купити ?
foka пише:
А де у нас ці кртки можна реально купити ?

В Коломиї точно немає, тому не напрягайся.
О пригадав, є ще один досить швидкий спосіб. Треба мати картку в Приватбанку, зробити собі Приват24, зайти сюди: http://www.wmobmen.com.ua/exchange_free.php?id=1
вибираємо оплату через приват24, оплачуєм і за годинку маємо ВМЗ.
Досить зручний спосіб.
Image
Село і люди. Гроші з WebMoney можна отримати наступними способами.
б/п на карту/счет в Приват24;
б/п на карту/счет в ПриватБанке;
б/п на карту/счет в другом банке;
система СОФТ;
система PrivatMoney;
система Аваль-Экспресс;
система Western Union;
эл. почтовый перевод Укрпочты;
наличными в Харькове.
а от і сам ресурс https://uawm.com/
Користуйтесь на здоров'я Дуже щасливий
Пацани, в 555 вже давно стоїть автомат і там можна поповнити Вебмані.
В Підкові стоїть автомат але ше не "розпечатаний".
Повідомлення 1 - 20 з 63
Початок | Попередня | 1 2 3 4 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0