Чисто про монітори

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 26
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 3167Тема: «Чисто про монітори» в форуме: Хард & Софт
ми, на форумі, так і не зачіпали цю тему, а варто... Філіжанка кави
от pent@gon купив собі монітор і я перший раз побачив як класно може монітор показувати... і ше зрозумів, що до цього часу дивився в... гм, монітор дуже поганої якості... Дуже щасливий
Коломияни всіх країв, єднаймося!
ехр пише:
от pent@gon купив собі монітор і я перший раз побачив як класно може монітор показувати... і ше зрозумів, що до цього часу дивився в... гм, монітор дуже поганої якості...

І шо за монітор купив собі pent@gon? А Ваш моня чому погано показував, Ви пробували його протирати? Дуже щасливий
In vino veritas
Kapitano пише:
Ви пробували його протирати?
протирав, аякже, чуть дірку не протер, а толку мало... у мене ноут... Дуже щасливий
а pent@gon нехай сам про свій розкаже... Wink
exp пише:
нехай сам про свій розкаже
Не мав би я шо робити!
NEC 2090UXI TV

Краще тести для моніторів людям покажи!
так от... є Обои для проверки калибровки монитора... на своєму розрішенні - 1024x768 на нижній горизонтальній шкалі не бачу перших трьох відтінків від білого кольору до чорного... Збентежений
Хороша вєщ, шо він у нас коштує? Не бійтеся я жінці не розкажу Дуже щасливий
In vino veritas
Файний тест, прийшлося побавитися ,правда на 7 шкалі не вдалося на 100% позбутися кольору ,а решта все в порядку.
In vino veritas
Kapitano пише:
прийшлося побавитися
помогло? Філіжанка кави
exp пише:
є Обои для проверки калибровки монитора
Класно. Arrow Треба монітор купувати. Rolling Eyes
В мене в тесті тільки чуть небуло видно ті останні, а так то все кльово, всежтаки старі елт не підводять TV
Image
може хтось іншими тестами користується... поділіться... Wink
Тестов нет, но хотца сказать что лучше NEC для меня нет.у меня 195Vчего-то там, не могу нарадоваться. Купил в кредит за 9000р, переплатил 700р., это примерно 2500 и 130 гриваков соответственно.
Image...а те, кто нас учит жить - пи..расы.(с) Задорнов.
а інструкція до того малюнку є? Embarassed
Simple, http://www.realcolor.ru/, може тут шось пише, бо довго розказувати... Філіжанка кави
У мене десь був хороший тест , холєра не можу знайти , правда він легший за той шо дав ехр ,
In vino veritas
а де його тут настроювати?
бо мені справа кольорово
Simple пише:

а де його тут настроювати?

бо мені справа кольорово

Налаштовувати потрібно Ваш монітор,там де Ви його завжди налаштовуєте(в основному кнопки знаходяться прямо під екраном,або збоку).
Успіху!
Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна.
В. Сосюра
Компанія Acer продовжує радувати гравців, випускаючи для них один продукт за іншим. Сьогодні це монітор G24. Він має діагональ 24" і роздільну здатність матриці 1920х1200, час відгуку складає всього 2 мс, а кут огляду - 1600 по вертикалі і горизонталі. Показник яскравості рівний 400 кд/м2 . Головною особливістю новинки є, звичайно ж, показник контрастності - 50000:1 (!).

Незайвим буде сказати і про досить агресивний дизайн моделі, який виконаний відповідно до недавно анонсованої компанії лінійки ігрових ПК, з явним розрахунком на продаж їх в комплекті для гармонії

Image

Має бути не поганий монік, лиш не пишуть яка матриця. Питання
Я його бачив у маґазині - танк . Правда на ціннику про матриці не пишуть.
In vino veritas
Повідомлення 1 - 20 з 26
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0