я перечитав усі пости, але відповіді не получив, де взяти карту коломиї???
d0m1nat0r пише:
а на рахунок мобілок з цією можливості скажу що ВОНИ ФІГНЯ ні класного мобільника ні хорошого джпса.
Так у мене нема в телефоні ГПС, проте є можливість законектити через БТ (nokia N73ME), це вже не скажу - фігня Ви пишете про сам ГПС (історію, можливості) - це я знаю, але підкажіть ресурс, де можна взяти карту коломиї, якою можна скористатись для ГПС.
Десь читав,що є можливість звичайну топографічну карту засадити, зробивши привязки по координатах - хтось знає...
Ще раз прошу допомоги в цьому, а саме: де знайти карти (зокрема Коломию) та (або) чи можливо її само привязати
Плс, підскажіть, кто, що знає...
Детальна карта Коломиї є в мене, для навігаторів гармін. Успішно ставив на нокії 95, 82 і на власне гармін. Ставиться геморойно, але в Коломиї є навіть дрібосюсінькі вулиці, в районі села і т.д., недолік-не дуже коректна прокладка маршруту. Всі решта навігатори до нині детальної карти Коломиї не мають, тільки основні вулиці. Ось тут http://4pda.ru/ є все про гпс, детально, карти, проги, установка, прив'язка і т.д. Починав читати-голова пухнула-дуже багато інфи.
Romi4 пише:
Детальна карта Коломиї є в мене, для навігаторів гармін. Успішно ставив на нокії 95, 82 і на власне гармін. Ставиться геморойно, але в Коломиї є навіть дрібосюсінькі вулиці, в районі села і т.д., недолік-не дуже коректна прокладка маршруту. Всі решта навігатори до нині детальної карти Коломиї не мають, тільки основні вулиці. Ось тут http://4pda.ru/ є все про гпс, детально, карти, проги, установка, прив'язка і т.д. Починав читати-голова пухнула-дуже багато інфи.
Можна питання в мене э навігатор правда карта в ньому від IGO там Коломиї нема я знайшов в неті карту від Garmin там де є рідне місто, а ось перепрошити під Garmin не можу, відповідно поставити катру також проблематично мучився нічого не виходить. Може хтось це робив бо він там хоче гарміновський ID щоб розлочити карту, а само собою він його не отримує бо там IGO, прогою activesync 3.8 заходжу без проблем файли копіюються і все прога не запускається? Як все ж таки перепрошити GPS під Garmin хтось знає?
Як все ж таки перепрошити GPS під Garmin хтось знає?
Я знаю, прочитав на 4pda.ru , там все дуже гарно розписано, але дуже багато букафф Тре знати модель навігатора і відповідно дивитись чи можлива зміна проги на ньому.
Є такі варіанти шо на одному навігаторі стоять декілька прог різних, наприклад іго, гармін, том том і т.д.
Quote Як все ж таки перепрошити GPS під Garmin хтось знає?
Я знаю, прочитав на 4pda.ru , там все дуже гарно розписано, але дуже багато букафф
Тре знати модель навігатора і відповідно дивитись чи можлива зміна проги на ньому.
Є такі варіанти шо на одному навігаторі стоять декілька прог різних, наприклад іго, гармін, том том і т.д.
SPY,
Карта біля 550 метрів, куди її тобі скинути?
Дякую карта в мене вже є правда набагато менша 110 метрів написано що Коломия там є по адресах.
На рахунок 4PDA пошукаю можливо щось знайду. Дякую за інфу!
та не обовязково в нет, якщо маєш багато карт - закинь може Тарасу (Вандеріну), а я вже десь його буду бачити - візьму та й за одно комплектуючі, саму програму гарміна, щоб я не викачував і не курив мануали для нокій Був би вдячний А там вже десь за то поговорим
Програми і карти можу поскидати, то не проблема, а от курити мануали в обовязковому порядку, гармін настільки по-дурному встановлюється шо просто криша, купа нюансів. Посилання 100% робоче, швидше всого треба зареєструватьися. Поговорити не вийде таяк на даний момент хворію-повністю пропав голос Хіба переписка.
Немає "не можу", є -"не хочу"...
Не вірте мені, в мене надто бурна фантазія ;о)
Програми і карти можу поскидати, то не проблема, а от курити мануали в обовязковому порядку, гармін настільки по-дурному встановлюється шо просто криша, купа нюансів. Посилання 100% робоче, швидше всого треба зареєструватьися. Поговорити не вийде таяк на даний момент хворію-повністю пропав голос Хіба переписка.
Перепрошив свій GPS під гармін все классно,правда трохи повозитися прийшлось, а ось з картами закачав карту одну в описанні написано що є Коломия а там тільки Київська і Харківська області і все, але там можна декілька карт ставити тепер качаю аероксан і навіконіка по Україні, коли скачаю поставлю побачу що там є і як вони себе ведуть. А посилання робоче просто треба пройти реєстрацію, на тому форумі все можна знайти про GPS.
Я користуюсь збірочкою від HAWK25 версія 2.2, там вся Україна, Коломия з дрібними вуличками, навіть кущики і травичка намальовані на всякий випадок Зручно що там декілька карт, які хоч включаєш-виключаєш.
Немає "не можу", є -"не хочу"...
Не вірте мені, в мене надто бурна фантазія ;о)
AnToMaN пише:
можете кинути силку безпосередньо на сам файл інсталяшки Гарміна, бо я там шукав, шукав і нічого не найшов, а карти Іго не подобаються...
Дякую, вже не потрібно, краще дайте нормальні карти до Іго 8.3.2
Romi4 пише:
Я користуюсь збірочкою від HAWK25 версія 2.2, там вся Україна, Коломия з дрібними вуличками, навіть кущики і травичка намальовані на всякий випадок Зручно що там декілька карт, які хоч включаєш-виключаєш.
Ти не підскажеш, я скачав цю версію там три України на російській на трансліті і на українській, але нема ніде Коломиї!!! Як ти там Коломию знайшов ану глянь це ця збірка:
V: UKRAINE v.2.2 - 30.04.09 (by HAWK25) (0)
F: PID 1, FID 1174, NavLux Ukraine Navigator |28.04.2009|
F: PID 1, FID 499, CRIMEA TOPO (repack by HAWK25)
F: PID 1, FID 884, Ukraine_Rel V.3.03 (repack by HAWK25)
F: PID 1, FID 933, Aeroscan_roads_2009-04-21_Univer_TYP_HAWK25
F: PID 1, FID 1114, Dnepr_Dunaj_River v.2_00uL
F: PID 1, FID 575, CarteBlanche Ukraine v3.50eL
F: PID 0, FID 5312, crimea v-1.63
довший час користувався Гармином зборка карт UKRAINE__v.2.9_08.12.2009_(by HAWK25)677мб(ставилось просто воше без проблем)
Там Коломия дуже детально не то що грунтові дороги навіть стежки є і сотні точок зацікавлення... а ще пару сотень скачав додатково... також є контури будинків з номерами... Аж тепер я менш більш вивчив назви вулить в Коломиї але всеж маршрут прокладає не завжди коректно ... часом на односторонній може послати... хоча це легко виправляється і маршрут перераховується та всеж неприємно...
Та коли близько 2х тижнів назад карти нокіа стали халявними ця проблема зникла там в стандартних нокіївськіх картах є всі знаки в Коломиї всі односторонні дороги... всі назви вулиць, правда мало порівняно з гарміном точок зацікавлення...і нема будинків... думаю це виправиться найближчим часом...
і ще одне
d0m1nat0r пише:
а на рахунок мобілок з цією можливості скажу що ВОНИ ФІГНЯ ні класного мобільника ні хорошого джпса.
це може писати лиж людина яка не юзала телефон з дпс у мене 5800 навігацією дуже задоволений...
скажу що навіть навпаки телейон з навігацією це краще ніж просто навігатор бо за допомогою спец софта можна бачити не тільки своє місцезнаходження а й місцезнаходження друзів на карті... інтерактивно через нет отримувати інформацію про рух.. зроблені фоти зразу мають дпс привязку...а ще безпека можна на компі бачити де зараз знаходиться твій телефон з великою точністю... можна навть настроїти так щоб преглянути вектори переміщення телефону за день... і так далі ...
скажу що навіть навпаки телейон з навігацією це краще ніж просто навігатор бо за допомогою спец софта можна бачити не тільки своє місцезнаходження а й місцезнаходження друзів на карті...
Не завжди телефон з навігацією краще ніж окремий пристрій. Наприклад - у походах краще мати окремий пристрій - водозахидений, працює в широкому діапазоні температур, працює довго. Час роботи пристрою біля 20 год (на 2 АА батарейках, яких з собою можна взяти 2-3 комплекти).