Не GPRS, а GPS :)

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 22
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 1998Тема: «Не GPRS, а GPS :), GPS у Коломиї» в форуме: Хард & Софт
Останнім часом GPS набув великого розголосу по цілій країні і не тільки. Особливо після випуску Nokia N95. Зараз багато телефонів мають цей сервіс: Nokia 6110 Navigator, ціла лінійка OS Symbian 9.1, які мають можливість підключення GPS-Bluetooth гарнітури для використання цього сервісу, OS Windows Mobile, майже всі потужні комунікатори і я вже незгадую про пристрої GPS. Незважаючи що самі пристрої дорогі, сервіс повністю безплатний і покриття по всьому світу. Сам GPS, якщо не помиляюсь, розшифровується як General Position System. Це сервіс, який дозволяє показати на дисплеї карту вашого міцезнаходження і ваше місце розсташування. Це особливо добре для туристів.
А тепер про мінуси. Для використання цієї послуги необхідно мати карту вашого міста чи країни. Якщо для країни знайти ще не важко, так для міста - практично неможливо. Для великих міст є хороші карти, а от для менших:( ... А навіть якщо можна знайти карту так безплатно її скачати важко - треба реєструвати її та ще багато заморочок. Якщо хтось знає де можна скачати карти або якось її самому зробити - пишіть.
Маю надію що і для Коломиї скоро зявиться карта :)
Image
ImageВітаю всіх з Новим 2009 рокомImage
Так на торрентс.ру є багато карт GPS для України.Попробуй качати,люди відписуються пишуть шо є і наша область
А наше місто???
Image
ImageВітаю всіх з Новим 2009 рокомImage
Год выпуска: 2008
Версия: 3.46 id933
Платформа: Windows
Совместимость с Vista: неизвестно
Язык интерфейса: английский + русский
Таблэтка: Отсутствует
Описание: Объединённая карта Украины и 37 городов. Поиск адресов с поддержкой номеров домов. Прокладка маршрутов из городов по Украине.

КИЕВ, Алупка, Винница, Вознесенск, Гаспра, Гурзуф, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Ивано-Франковск, Кировоград, Кривой Рог, Ливадия, Луганск, Луцк, Львов, Никита, Николаев, Одесса, Ровно, Полтава, Севастополь, Симеиз Симферополь, Судак, Сумы, Тернополь, Ужгород, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы, Форос, Ялта.

Названия населенных пунктов и улиц на украинском языке, идеально для русифицированных приборов.

Доп. информация: Ограничения текущих версий:
1) поиск «по адресу» («Address») с выходом на требуемую улицу и № дома по карте доступен не во всех городах (но вводя № дома «1» можно выйти на требуемую улицу);
2) дорожные развязки на карте "не идеальные" - следует полагаться на здравый смысл и трезво оценивать советы навигатора.
Friends Friends Friends
Відредаговано: d0m1nat0r 18.12.2008 18:21:57
㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾
d0m1nat0r пише:
GPS розробили пентагон ще в воєнні часи

Це коли?
d0m1nat0r пише:
і для нього непотрібно ніяких карт.

Може і не потрібно, але який сенс від него тоді? Дізнатися про свої координати?
Я так думаю, що коли є карта міста і ГПС то мож зрозуміти як тобі добиратися до потрібного місця, якщо ж карти нема то тоді йой - цінність такого пристрою стрімко прямує до 0. Посмішка
Arrow Help
Відредаговано: d0m1nat0r 18.12.2008 18:22:15
Arrow Help Arrow Help
Відредаговано: d0m1nat0r 18.12.2008 18:22:36
Arrow Help Arrow Help Arrow Help
Відредаговано: d0m1nat0r 18.12.2008 18:22:51
d0m1nat0r пише:
Наприклад ти знаходишся на говерлі тобі потрібно в коломию ДПС навігатор тобі покаже шлях, найде самий коротший шлях, і покаже кудою тобі потрібно йти

Ага без карти тобі покаже йти по прямій Дуже щасливий
Карта обов"язкова, самі пристрої ГПС не такі вже й дорогі, а от карти до них коштують досить не пристойно.
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
d0m1nat0r пише:
або точніше в час "холодної війни"

Це більш імовірно, бо під час 2 світової ше ніякі спутники не літали Дуже щасливий
БорМан пише:
Це більш імовірно, бо під час 2 світової ше ніякі спутники не літали

Мабуть вони знали, що супутники скоро будуть літати Дуже щасливий
Тим більше, що для нормальної роботи ГПС потрібно як мінімум 3 супутники якщо я не помиляюсь.
Image
GPS досить корисна річ . Я вже незнаю , як би я їздив по США бещ нього . Вводиш адрес і тобі прокладається марштрут . Враховуються твої побажання , сама швидша дорога , сама коротша . Дорги прокладаються з врахуванням правил руху . На Україні цей сервіс ще не є розвинутим , але так як Укоаїні є великим ринком для поставщиків таких послуг , то думаю скоро появиться . Також на приборі відображається скільки залишилось до місця призначення , через скільки буде поворот і показується сама дорога , що я їхавши в туман бачив свою дорогу , похибки до 3х метрів . Позиція обчислюється на данних 6-12 супутників .
Може і не потрібно, але який сенс від него тоді? Дізнатися про свої координати?
Я так думаю, що коли є карта міста і ГПС то мож зрозуміти як тобі добиратися до потрібного місця, якщо ж карти нема то тоді йой - цінність такого пристрою стрімко прямує до 0.

Можна керувати і карту тримати в одній руці , так і було в мене . Я навожу приклад для автомобільної навігації.
Для пішоходів і велосипедистів це теж актуально, але не в Коломиї , а великих містах , туристи в горах чи лісах ніколи не заблукають . Ось так коротко . Я користуюся пристроем європейської компанії і карта закінчується на Польщі . Україна тільки контури , але пише плануєме покриття до 2012 року . Ось такі справи.
Кому цікаво гляньте сюда
http://www.tomtom.com
Якщо получится зніму коротке відео як працює цей прибор на днях.
La piovra пише:
Якщо получится зніму коротке відео як працює цей прибор на днях.
Arrow подивимося...
Коломияни всіх країв, єднаймося!
La piovra, класно... хочу щоб таке тут працювало... Дуже щасливий
а ше, щоб казало хто на зустріч п'яний їде... Відпочиваю
Коломияни всіх країв, єднаймося!
Справді корисна штука хто часто їздить по країні.
La piovra Arrow
Image
La piovra класное видео, я тебе там комент кинул, слушай наснимай ещё что нибудь интересное про СШП, где ты живёш.
Image...а те, кто нас учит жить - пи..расы.(с) Задорнов.
Радий , що сподобалося Вам . Думаю це правда , що краще раз побачити , чим 10 раз почути.
По поводу ще відео , подивлюся , як буде можливість щось таке зняти цікаве, зніму .
Повідомлення 1 - 20 з 22
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0