Про відеомонтаж та відеозйомки

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 101
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 6 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 6589Тема: «Про відеомонтаж та відеозйомки» в форуме: Хард & Софт
В мене виникла проблема - після скачування фільму з платного сайту, записавши в DVD форматі ДВДюк скот пише, що не може прочитати. На телевізорі про коди пише.
Поможіть будь-ласка, в мене просто нема дійсно часу шукати в Інтернеті, чесно, приїду поставлю магар.
марка Sony DVP-NS 575P
Привіт! Ти попробуй чимось перекодувати!
casper_1

пробував , не получилося , буде час попробую ще варіанти
Ти б спочатку написав в якому ти форматі скачав фільм, а то тобі допомогти важко.
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
AVI File (.avi)
Нещодавно була схожа ситуація, викачав файл, а він не те що на двд-плеєрі не читається, навіть на компі не запускався, це в мене було вперше, довелось викачати новий збірник кодеків і проблема вирішилась. Думаю, що твій фільм був перекодований новою версією Divx чи Xvid, тому твій плеєр не може його читати. Найкращий вихід це перекодувати його в Mpeg, яка якість буде не знаю, потрібно спробувати, але те що двд-плеєр буде читато, то точно.
Якщо хочеш перекодувати, то є велика кількість програм для цього, я на даний момент дуже задоволений MPEG Video Wizard DVD
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
Знайшов Windows DVD Maker . Працює , классно все!!!!! . Пише в 2х стандартах, ПАО і НТСІ.
Але де знайшов Посмішка)))) В своєму компі , поставлялась програма з цим компом . А я балбес , проглянув при покупці і не інсталював (дуже багато вони з компом реклами сують) .
Зараз не буду спати цілу ніч перепесувати наші фільми на диски . Урря , це для мене свято .
В основному Adobe Premiera починаючи з 6 версії, Adobe Aftereffect також з версії 6 і вище,для тих хто хоче попростіше, рекомендую Pinnacle Studio з 9 версії, версії 10, 11 класні, але потребують потужного ресурсу комп'ютера (як мінімум 1Гб оперативки), версія Премєри ЦС Про хоче двохядерного процесора. З металолому непогано працюють монтажні плати Pinnacle, досить демократичне співвідношення ціни і якості + ліцензійна програма (студія 10 або 11 версія), відеокарти для монтажу відео не потребують чогось особливого, бажано більше памяті. От так коротко. Як що щось зацікавить конкретніше, питайте Посмішка
Шануймося! Ми того варті!
Image Image
я використовую все, що доступне Посмішка якщо красиво треба зробити то використовую або адоб, пінакле, соні (використовував лиш раз тому точно не скажу що саме)..... а якщо швидко треба то мувімейкер Посмішка
http://krukv.net.ru - мій сайт правда на російській мові :)
Привіт всім любителям відео. Хотів-би дещо дізнатися. Я біля трьох років використовую Pinnacle Studio 9, і ось в чому справа. З початку на радощах, коли зробив перший фільм мене все влаштовувало, але з часом побачив що зображення не таке вже і якісне. Пробував різні відеокамери, різниця була, але правда дуже не значна. Що хотів запитати, може хто в курсі, Pinnacle Studio 11 має кращу якість, чи таку саму. На перед дякую.
In vino veritas
Поставте коректніше запитання: про яку якість ви питаєте? На моніторі комп'ютера чи на екрані ТВ при відтворені з ДВД, якого формату відео, про якість якого ви говорите? Не стиснуте аві, стиснуте в Xvid, DivX чи іншим кодеком? Розмір Вашого зображення, якість і розмір зображення який ви захвачуєте з відеокамери. Це все має велике значення. Єдине , що можу Вам сказати, що ні одна програма не робить гіршого зображення від того який Ви захватили.Є варіанти при тому , коли йде перекодування в стиснуті формати (та ж різниця що і між звуком в мр3 і вав). На комп'ютерному моніторі навіть фільм з ДВД якістю виглядає з шумами (видно зернистість)- причина в розрішені, якому робиться ДВД проект. Вона нижча чим в монітора, але є достатньою для ТВ. А різниця в версії 9 і в версії 11 Pinnacle Studio така - 11 версія робить захват з ДВД носіїв і бачить ДВД формат - чи то в ДВД відеокамерах чи в приводах, дозволяє виводити фільм в стандарті високої чіткості і в форматі 16:9.Додано монтаж картинки в картинці (є вже в 10 версії), накладування кадру на кадр (по зеленій масці), варіант запису ДВД на блюрей- носій.Так що про якість питання в цих версіях одинакові. Хіба робити вивід в форматі високої чіткості - але потрібен ресурс комп'ютера (мінімум 1,5-2 Гб ОЗУ, Пентіум 4,2 або Дуо)
Image Image
Дякую пане Kaminskiy . В принципі Ви відповіли на моє питанняю. Просто мені попадали до рук диски зроблені іншими людьми , з якими я нажаль не знайомий і я не в курсі яку вони техніку використовували, просто їхні картинки були набагато чіткіші. Попробував проекспериментувати і впихнув фото розрішенням 7 мп., скажу що у Picassi ну набагато краще. Я розумію що Pinnacle це не фоторедактор , але всерівно. Ага , ще пробував Ulead Studio7 , картинка краща , але сама програма мені не сподобалася, ну не зручна вона як на мене. Мабуть куплю Pinnacle 11 Ultimate.
In vino veritas
Kapitano написав:Дякую пане Kaminskiy . В принципі Ви відповіли на моє питанняю. Просто мені попадали до рук диски зроблені іншими людьми , з якими я нажаль не знайомий і я не в курсі яку вони техніку використовували, просто їхні картинки були набагато чіткіші. Попробував проекспериментувати і впихнув фото розрішенням 7 мп., скажу що у Picassi ну набагато краще. Я розумію що Pinnacle це не фоторедактор , але всерівно. Ага , ще пробував Ulead Studio7 , картинка краща , але сама програма мені не сподобалася, ну не зручна вона як на мене. Мабуть куплю Pinnacle 11 Ultimate.

Тільки при покупці уточніть чи робить вона експорт в PALі, багато ломаних програм на мають ключа на нього, працюють тільки з NTSC , який , самі розумієте в нас можна глянути тільки на мультисистемних ТВ. В універмазі Коломия , під сходами, є 11 версія (не памятаю тільки чи Ultimate ) дуже коректно зломана. При запуску кейгена в систему прописуються всі ключі і дальше ставиш без проблем. На файлі Read Me є ключ для PAL. Тільки не пробуйте її реєструвати Дуже щасливий , вона в чорному списку.
Image Image
Дякую заінформацію. Але я буду брати оригінальну. Не довіряю паленим версіям ,вони як правило починають у самий непідходячий момент ви...ся, і не можна їх поремонтувати .
In vino veritas
хлопці! поясніть нашо вам карточка пінакл в комп? дуже цікаво...
Бодя пише:
хлопці! поясніть нашо вам карточка пінакл в комп? дуже цікаво...
А про неї лише згадувалось, як можливий варіант + програмне забезпечення. А все решту - Пінакле 9, 10, 11 - програмне забезпечення , яке працює і без монтажної карти Пінакле, лиш би ІЕ 1394 був для захвату цифри. (Пане Богдане, так ніби Ви не знаєте Дуже щасливий )
Image Image
Kaminskiy пише:
А все решту - Пінакле 9, 10, 11 - програмне забезпечення , яке працює і без монтажної карти Пінакле, лиш би ІЕ 1394 був для захвату цифри

тоді наступне - для чого користуватися гіршою програмою? в порівнянні з Премєром Пінакл далеко в стороні нервово курить бамбук...Посмішка
Ну вибачте будь-ласка, зараз багато так званих "весільних операторів" працює в пінакл, і їх це влаштовує,а для перекодування фільма можна якийто любий енкодер використати,їх ітак навалом...
Image
оді наступне - для чого користуватися гіршою програмою? в порівнянні з Прем'єром Пінакл далеко в стороні нервово курить бамбук...

Просвітіть будь-ласка незнаючого. Що то за звір такий Прем'єр (ні не Юля Володимирівна) як він повністю називається, що коштує (оригінал) які має вимоги до компа, ну і на рахунок зручності користування. Патріот
In vino veritas
Kapitano пише:
Що то за звір такий Прем'єр

Adobe Premiere - то такий відеоредактор... до версії 2.0 pro (5...6...6,5...7...1,5pro) працьоває на любому компі, практично...версія 1.5 хоче ХР сервіспак 2, а 2.0 хоче двохядерний проц. про зручність...привикаєш до любої проги, коли тра шось зробити... і майже кожна прога має свої незручності Посмішка CANOPUS PROCODER(універсальне перекодування з любого формату в любий, майже...) вставляється як внутрішній плагін.
Скільки коштує? Збентежений навіть не знаю шо написати Дуже щасливий
Повідомлення 1 - 20 з 101
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 6 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0