Поговоримо про мобільний зв'язок

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 41 - 60 з 70
Початок | Попередня | 1 2 3 4 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 6334Тема: «Поговоримо про мобільний зв'язок» в форуме: Хард & Софт
Як на мене Life найкращий, хоча з покриттям у нього не дуже, але в загальному перспектива дешевого мобільного зв'зку троха гріє Дуже щасливий
Image
Якщо на різні оператори та міські тре звонити . То тільки Life.Сам тягаю 2 телефони.
попробуй зараз розберися шо краще, купу тарифів і акцій, просто не можливо то все знати... Філіжанка кави
Коломияни всіх країв, єднаймося!
vmateychyk пише:
Якщо на різні оператори та міські тре звонити . То тільки Life
25 коп на все без плати за з'єднання
Я вже 4 роки користуюсь МТС (UMC) все ніяк втектри не можу, постійно дають якісь смачні тарифи Дуже щасливий Зараз за 32грн. в місяць дають 1500хв. на дзвінки в середині мережі (джинс теж) а на всі решта номери по 75коп. все без плати за з'єднання, це мене повністю влаштовує.
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
exp пише:
попробуй зараз розберися шо краще, купу тарифів і акцій, просто не можливо то все знати...

особливо оригінальна реклма від Life
здається, більше ніякий оператор не передзвонює на номер свого абонента щоб автоматом її зачитати Питання
Є хороша "вправа":
Оберіть собі один день, який ви проживете так як жили до того, як у вас з'явився мобільний телефон.
Я, наприклад, робив так: коли помічав, що забув телефон вдома, то свідомо не повертався за ним.
На протязі дня, час від часу виникає відчуття, ніби ти сам себе відв'язав від довгої мотузки.
Коротше, рекомендую для періодичної практики. Arrow
Найважливіша подія нашої історії - попереду!
Невже це потрібна рекомендація?
Невже всі наскільки залежні від мобільника?
Я шось тим особливо не переймаюся, забув то й забув, лишив то й лишив...

А 80%і своїх МТС-грошей зговорюю із своєю жінкою, яку окрім того вижу приблизно від 3 до 15 разів на день Дуже щасливий
pent@gon пише:
Я шось тим особливо не переймаюся, забув то й забув, лишив то й лишив...

аналогічно. Дуже щасливий
pent@gon пише:
від 3 до 15 разів на день
по декілька годин на 1 раз Дуже щасливий
pent@gon пише:
А 80%і своїх МТС-грошей зговорюю із своєю жінкою
і я Секрет
Шануймося! Ми того варті!
Image Image
Висновок, хто не хоче багато говорити з дружиною, викидайте мобільні Дуже щасливий
Image
або міняйте дружин - на небалакучих (якщо такі є Дуже щасливий )
Image
ImageВітаю всіх з Новим 2009 рокомImage
pent@gon пише:
Невже всі наскільки залежні від мобільника?
...
А 80%і своїх МТС-грошей зговорюю із своєю жінкою, яку окрім того вижу приблизно від 3 до 15 разів на день

дійсно.
Не в мобільнику справа Дуже щасливий
Найважливіша подія нашої історії - попереду!
підскажіть будь ласка який зараз є тариф швидкість+багато мб ну і не дуже дорогий..
а то думаю скоро приїхати додому і буде потрібний нет на 2 неділі.. Патріот
medveduk-88 швидкого мобільного зараз немає, хіба інтертелеком, але на даний момент багато абонетів підключилось і є проблеми, наскільки маштабні не знаю, тарифи тут http://www.intertelecom.ua/ru/tariffs...ReVolution
Image
Wandering пише:
medveduk-88 швидкого мобільного зараз немає, хіба інтертелеком, але на даний момент багато абонетів підключилось і є проблеми, наскільки маштабні не знаю, тарифи тут http://www.intertelecom.ua/ru/tariffs...ReVolution

тарифи не погані...мене б влаштували..
от тільки мене швидкість цікавить де є найбільша..
а то я не хочу одну wap сторінку 2 мінути відкривати
Там швидкість 230к (біля 2 мбіт) в зоні впевненого прийому, так шо все льотати буде, трошки падає вечером-забагато користувачів, але для серфінгу стане.
Немає "не можу", є -"не хочу"...
Не вірте мені, в мене надто бурна фантазія ;о)
Romi4 пише:
Там швидкість 230к (біля 2 мбіт) в зоні впевненого прийому, так шо все льотати буде, трошки падає вечером-забагато користувачів, але для серфінгу стане.

ну тоді пілійде..так
а де в Коломиї їхній магазин??
Справа від 5 школи, точного адресу не знаю, там вивіска є
Немає "не можу", є -"не хочу"...
Не вірте мені, в мене надто бурна фантазія ;о)
площа Шевченка, спиною до міської ратуші з права. там ніби все гарно лиш модем дорогущий
Відредаговано: Бодя 24.11.2008 02:37:50
Повідомлення 41 - 60 з 70
Початок | Попередня | 1 2 3 4 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0