Я вже 4 роки користуюсь МТС (UMC) все ніяк втектри не можу, постійно дають якісь смачні тарифи Зараз за 32грн. в місяць дають 1500хв. на дзвінки в середині мережі (джинс теж) а на всі решта номери по 75коп. все без плати за з'єднання, це мене повністю влаштовує.
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Є хороша "вправа":
Оберіть собі один день, який ви проживете так як жили до того, як у вас з'явився мобільний телефон.
Я, наприклад, робив так: коли помічав, що забув телефон вдома, то свідомо не повертався за ним.
На протязі дня, час від часу виникає відчуття, ніби ти сам себе відв'язав від довгої мотузки.
Коротше, рекомендую для періодичної практики.
pent@gon пише:
Невже всі наскільки залежні від мобільника?
...
А 80%і своїх МТС-грошей зговорюю із своєю жінкою, яку окрім того вижу приблизно від 3 до 15 разів на день
підскажіть будь ласка який зараз є тариф швидкість+багато мб ну і не дуже дорогий..
а то думаю скоро приїхати додому і буде потрібний нет на 2 неділі..
medveduk-88 швидкого мобільного зараз немає, хіба інтертелеком, але на даний момент багато абонетів підключилось і є проблеми, наскільки маштабні не знаю, тарифи тут http://www.intertelecom.ua/ru/tariffs...ReVolution
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Wandering пише:
medveduk-88 швидкого мобільного зараз немає, хіба інтертелеком, але на даний момент багато абонетів підключилось і є проблеми, наскільки маштабні не знаю, тарифи тут http://www.intertelecom.ua/ru/tariffs...ReVolution
тарифи не погані...мене б влаштували..
от тільки мене швидкість цікавить де є найбільша..
а то я не хочу одну wap сторінку 2 мінути відкривати
Там швидкість 230к (біля 2 мбіт) в зоні впевненого прийому, так шо все льотати буде, трошки падає вечером-забагато користувачів, але для серфінгу стане.
Немає "не можу", є -"не хочу"...
Не вірте мені, в мене надто бурна фантазія ;о)
Romi4 пише:
Там швидкість 230к (біля 2 мбіт) в зоні впевненого прийому, так шо все льотати буде, трошки падає вечером-забагато користувачів, але для серфінгу стане.
ну тоді пілійде..так
а де в Коломиї їхній магазин??