Unix - системи

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 21 - 34 з 34
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 2459Тема: «Unix - системи» в форуме: Хард & Софт

а тобі напевне небуло шо більше відповісти та

то шо я помилку зробив при написанні слова парактиці не говорить про знання а просто про машинальну помилку або то як говорять про помилковість CRC,

ліпше би щось потрібне написав а ні флудом безкорисним займався

Ми на "ти"?

Маю я що відповісти, не переживай. З базами даних працював, коли ти ще писати не вмів (хоча ти й досі не вмієш). Та й з *ніксами не набагато менше. Але тобі ще пристойно рости хоча б до вміння задавати запитання; про вміння розуміти, що тобі відповідають наразі говорити рано.

Nightfly пише:

некропостер?

Схоже на те Посмішка
Nightfly пише:
некропостер?

+1 Arrow
Image
d0m1nat0r пише:
ліпше би щось потрібне написав а ні флудом безкорисним займався

нє ліпше все таки навчитися грамотно писати Дуже щасливий
Ядро Linux обновлено до версии 2.6.28

24 декабря состоялся релиз обновленной версии ядра открытой операционной системы Linux. Это пятый выпуск Linux в текущем году, нынешняя версия имеет номер 2.6.28.
Image
Скриншот Ubuntu Linux — одного из самых популярных дистрибутивов этой ОС для персональных компьютеров

По сообщению разработчиков, в Linux 2.6.28 реализовано «большое количество дополнений, улучшений и нововведений». Прежде всего следует выделить завершенную поддержку журналируемой файловой системы Ext4, получившей статус «стабильной». Авторы усовершенствовали инструменты виртуализации и добавили поддержку технологии беспроводной связи Wireless USB, позволяющей передавать данные со скоростью до 480 Мбит/с на расстояние до трех метров.

Другим важным нововведением в ядре Linux 2.6.28 стали улучшенные средства управления видеопамятью, благодаря которым повышается производительность при работе с графикой. Дальнейшим усовершенствованиям подверглись инструменты управления питанием, что положительно отразилось на расходе энергии. Это особенно важно в тех случаях, когда речь идет о работе портативных устройств, запитываемых аккумуляторами.

Загрузить обновленное ядро Linux можно отсюда

Подготовлено по материалам KernelNewbies.
In vino veritas
Капітан пише:
Ядро Linux обновлено до версии 2.6.28

ext4 довели до пуття + переробили керування відеопам'яттю, що додасть духу графічним витребенькам 4-х кедів. Незле; десь поміж святами треба буде нарешті серйозно потестувати тоте чудо (кеди сорок першого розміру ака КДЕ 4.1) на новому ядрі.

Хоча єдине, чого бракує мені в лінуксі - нормального інструменту для роботи з файрбердовськими базами даних.
Я блін через експерименти з пінгвіном , минулого тижня убив вінду з усіма даними , курва натішився як пацан поки тово поскладав до купи , навіть умудрився флешку вбити , потім виявилося що я її випадково форматнув ... Ubuntu 8.10 сподобался , підтримує багато залізяччя, і з дровами не проблема , 200 метрів поновлення зпомпав і порядок.
In vino veritas
Капітан
і з дровами не проблема

це тому, що ви не намагались заставити під ним адекватно працювати атерісовські карточки на меді з ЦВСу Посмішка
Image
Див. Правило №4.
Nightfly , я її взагалі поклав , так для загального розвитку , аби мати зелене поняття що то за звір . Горохом об стіну Дуже щасливий
In vino veritas
побережіть себе Посмішка
Image
Див. Правило №4.
Nightfly пише : побережіть себе

Та я предохраняюся ...але всерівно цікаво Так , шо то за звір такий ПІНГВІН Питання , і чого його біліведмеді не їдють... Дуже щасливий

Просто цікаво , маю ще старий такий навчальний диск по Лінуху , захотів подивитися що змінилося ...змінилося багато...і я дубовіщий став ну і вікова лінь , але десь не десь дриґнуся... Дуже щасливий
In vino veritas
Nightfly пише:
побережіть себе

а нафіга Дуже щасливий
БорМан пише : а нафіґа

Аби здоровим померти... Дуже щасливий
In vino veritas
Капітан пише:
Аби здоровим померти...

абыдна здоровим Дуже щасливий
БорМан пише : абыдна здоровим

Зате , як будуть сусіди заздрити,...здоровий... Так