Unix - системи

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 38
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 2509Тема: «Unix - системи» в форуме: Хард & Софт
Не знав в якому розділі розмістити дану тему, скоріш запитання.
Чи є в Коломиї курси підготовки по даній темі, або щось подібне,якщо є то підкажіть де, коли і скільки коштують?
Буду вдячний за будь-яку інформацію.
Skier
Ні, є послуги конфігура всього шо нада кваліфікованим спеціалістом(аська у профілі). Курси *нікс-лайк взагалі маразм розрахований на домогосподарок. Адміністрування потребує певної карми і вміння самому вдумчиво читати.
Image
Див. Правило №4.
В Коломиї максимум десяток народу, котрі можуть щось пояснити "по темі". Та й навряд, чи допоможуть тут курси - Nightfly правий: це не вінда, де робота йде в режимі "тикни ось то, посунь мишкою ген туди". Швидше тра' ставити щось і - читати, читати, читати...

Хоча мишка і кнопки тут теж є Посмішка
Всім дякую за інформацію.
Діло не в послузі спеціаліста на якийсь кокретний заказ, ні проблема в тому щоб хоть приблизно розказати і показати людині,що таке Unix-like системи, та СУБД на подобі Oracle і тд., що воно таке і з чим це їдять.
Skier написав:та СУБД на подобі Oracle

До речі , з Ораклом хтось в Коломиї працює.
Оракл? Хм. А... нафіга? Це взагалі-то запитання з серії "А в Коломиї є хтось, хто може на пальцях пояснити, як керувати 747 Боїнгом?".
А якщо просто СУБД, не конкретно Оракл... Взагалі-то в інеті повно статей, котрі пояснюють, що воно таке. На тому ж intuit.ru купа курсів є. Або вікіпедія, а звідтіля - по лінках. Для "просто познайомитись" цього вистачить. А якщо цим серйозніше займатись, то теж треба сідати за книжки.

борМан написав:До речі , з Ораклом хтось в Коломиї працює.

Думаєте, в нас є проекти такої складності?
miwa написав:Думаєте, в нас є проекти такої складності?

У нас напевно нема, але ж не варто варитися у свому соку. Іншими словами - проекти можуть бути за межами Коломиї. Інтернет позбавляє нас необхідності бути фізично присутніми при реалізації проекту. Посмішка

В Коломиї є люди які працюють дистанційно от мені і цікаво, чи хтось при цьому мав справу з Ораклом. Статей є повно. Цікавить практичний досвід.

У мене такий досвід є в обмеженій кількості. Дуже щасливий
Skier написав:Всім дякую за інформацію.
Діло не в послузі спеціаліста на якийсь кокретний заказ, ні проблема в тому щоб хоть приблизно розказати і показати людині,що таке Unix-like системи, та СУБД на подобі Oracle і тд., що воно таке і з чим це їдять.

про боінг була дуже вдала аналогія ;)
Image
Див. Правило №4.
Skier написав:Діло не в послузі спеціаліста на якийсь кокретний заказ, ні проблема в тому щоб хоть приблизно розказати і показати людині,що таке Unix-like системи, та СУБД на подобі Oracle і тд., що воно таке і з чим це їдять.

Коли з`являться бажаючі прослухати такий курс то найдеться хто небудь аби його прочитати ну і заробити при цім . Посмішка Практична користь від такого курсу мізерна . Згідний з Nightfly
Nightfly написав:Адміністрування потребує певної карми і вміння самому вдумчиво читати.

Навчитись можна самому при наявності тої карми, а на конкретні запитання, коли вони з`являться, мож знайти відповіді.
борМан, вчитись треба перманентно плюс розширювати карму а не сподіватись на курси домогосподарок - в мене стаж самоучки починаючи з RedHat 4.10 і далєє, дозараз інколи в ступор вхожу при вигляді окремих речей.
Image
Див. Правило №4.
Nightfly написав:вчитись треба перманентно плюс розширювати карму

селяві - як кажуть французи Посмішка
Nightfly написав:дозараз інколи в ступор вхожу при вигляді окремих речей.

Теж нормально бо всього знати не мож та і не треба.
Головне в нашій справі це вміти правильно задавати питання
Посмішка
Тоді є шанс отримати правильну відповідь
ну чо... після зборки комплексу Exim+Courier-Imap+MySQL+ClamAV+DSPAM+SquirrelMail авторизація по мускулю мене до сих пір ковбасить Посмішка
Image
Див. Правило №4.
Nightfly написав:Exim+Courier-Imap+MySQL+ClamAV+DSPAM+SquirrelMail

Так нічого собі звязочка.
Посмішка
DSPAM - це антиспам наскільки я зрозумів. Як він в порівнянні з спамассасіном? Які враження?
ше особо не обкатували але нічо так...
Image
Див. Правило №4.
Nightfly написав:ше особо не обкатували але нічо так...

Користуюсь ассасіном , але останнім часом він справляється поганенько. От і дивлюсь які є альтернативи
Дуже щасливий
Відредаговано: d0m1nat0r 18.12.2008 17:54:49
㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾
Неподужавпотіксвідомостіостанньогодописувача Збентежений
Вам не завадило би спершу якісь курси української мови пройти.
Claps
Відредаговано: d0m1nat0r 18.12.2008 17:54:31
㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾
d0m1nat0r пише:
Я знаю поняття оракл як одна із видів субд а ось в реальному я не бачу різниці між парадокс, лотос, чи іншими базами
Питання хто шо знає про оракл в пактиці шо складав, де використовував, і т.д.
одне шо памятаю що парадокс при вилученні даних лишає фізично а оракл якось індексує то все шо знаю
якщо є детальніша інформація, можете кинути в форум, але не типу там створена тоді то тоді, індексні дані, якого класу чи деревоводна чи ні.
просто описати характеристики, шо за чудо, і де використовується
а і ше шо там по курсах юнікса, я би повчився, набрався практики

в них на сайті є повний опис і презентації тут врядчи хтось захоче попробувати викласти декілька десяток сторінок самих можливостей
некропостер? Посмішка
Image
Див. Правило №4.
Повідомлення 1 - 20 з 38
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0