Інтернет в Коломиї

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 1081
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 74236Тема: «Інтернет в Коломиї» в форуме: Хард & Софт
интересно сколько стоит выделенка в Коломые ?
есть ли варианты через мобильный доступ? тоесть конект типа UMTC/3G/Hsdpa

цены/сайты/прайс листы услуг, желательно и по подробней пожалуйста
Додому зібрався ? Смішно
тоесть конект типа UMTC/3G/Hsdpa

http://www.people.net.ua/ скоро буде і в Коломиї
http://www.people.net.ua/ скоро буде і в Коломиї
чото там нифига инфы нету про Коломыю и когда там будет... запарился лазить...
bundes

побачиш , що скоро буде
La piovra написав:bundes

побачиш , що скоро буде
блин как скоро? =))
Maks. 10 month
Хтось користувався?
Там швидкість може бути такою як і на GSM (ну може трішки швидша Посмішка )
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
Wandering написав:Хтось користувався?
Там швидкість може бути такою як і на GSM (ну може трішки швидша Посмішка )

UMTS(3G)
supports up to 14.0 Mbit/s data transfer rates, although at the moment users in deployed networks can expect a transfer rate of up to 384 kbit/s for R99 handsets, and 3.6 Mbit/s for HSDPA handsets in the downlink connection.

GSM :

GSM is a cellular network, which means that mobile phones connect to it by searching for cells in the immediate vicinity. GSM networks operate in four different frequency ranges. Most GSM networks operate in the 900 MHz or 1800 MHz bands. Some countries in the Americas (including Canada and the United States) use the 850 MHz and 1900 MHz bands because the 900 and 1800 MHz frequency bands were already allocated.

The rarer 400 and 450 MHz frequency bands are assigned in some countries, notably Scandinavia, where these frequencies were previously used for first-generation systems.

In the 900 MHz band the uplink frequency band is 890–915 MHz, and the downlink frequency band is 935–960 MHz. This 25 MHz bandwidth is subdivided into 124 carrier frequency channels, each spaced 200 kHz apart. Time division multiplexing is used to allow eight full-rate or sixteen half-rate speech channels per radio frequency channel. There are eight radio timeslots (giving eight burst periods) grouped into what is called a TDMA frame. Half rate channels use alternate frames in the same timeslot. The channel data rate is 270.833 kbit/s, and the frame duration is 4.615 ms.

The transmission power in the handset is limited to a maximum of 2 watts in GSM850/900 and 1 watt in GSM1800/1900.

GSM has used a variety of voice codecs to squeeze 3.1 kHz audio into between 5.6 and 13 kbit/s. Originally, two codecs, named after the types of data channel they were allocated, were used, called Half Rate (5.6 kbit/s) and Full Rate (13 kbit/s). These used a system based upon linear predictive coding (LPC). In addition to being efficient with bitrates, these codecs also made it easier to identify more important parts of the audio, allowing the air interface layer to prioritize and better protect these parts of the signal.
Я розумію, що реально ця технологія має можливість надавати швидкісний мобільний інтернет, але в житті все буває зовсім по іншому, маю досвід супутникового безлімітного інтернету, де обіцяли швидкість 4мбіт, а насправді вона падала до 30кбіт, тому на різні реклами і т.д. не ведусь.
Image
Wandering написав:Я розумію, що реально ця технологія має можливість надавати швидкісний мобільний інтернет, але в житті все буває зовсім по іншому, маю досвід супутникового безлімітного інтернету, де обіцяли швидкість 4мбіт, а насправді вона падала до 30кбіт, тому на різні реклами і т.д. не ведусь.
не ну понятно, я вот проверял скорость тут на месте в германии через телефон в сети 3Г инэт летает просто....

незнаю как нашы будут чесно давать полную возможность пользоваться етим или нет посмотрим..
La piovra написав:Maks. 10 month

Я думаю Укртелеком запустить швидше в Коломиї 3G, тим більше peoplenet-це не 3G, ліцензію в Україні на 3G(WCDMA) має тільки телеком, а піпл нет працює в просто cdma стандарті
Skier, ясно, значить не скоро і якості від Укртелекома не дочекаєшся
La piovra написав:ясно , значить нескоро і якості від Укртлекома не дочекаєшся

Arrow
Від цієї контори дочекаєшся. Посмішка
Дарма ви недооцінюєте цього монополіста...будемо бачити час покаже,а на рахунок якості скажимо так, та ж сама послуга "ОГО"(ADSL) від телекома досить немало найшла своїх прихильників в нашому місті,й досить непогано працює.
Тим більше посудіть самі майже всі банки для передачі своїх даних орендують в телекома VPN-канали,їх ніхто не держить, що ж їм мішає піти до іншого оператора, навіть до стільникового?
Просто сервіс в телекомі ще далеко не на тому рівні, тому всі і гонять на нього, аще рівень зарплат працівників досить низький тому немає ніякого заохочення для сумлінної праці,а навіщо напрягатися правда ж..
Skier написав:Дарма ви недооцінюєте цього монополіста.

Я просто не довіряю монополістам.
Доки Укртелеком буде у державній власності, доти и не зможемо отримувати нормального сервісу, в людей до тепер стоять телефони з блокіраторами, а за них треба платити всього на 2грн. меншне ніж за нормальний телефон Здивований
Навіть уявити не можу коли в Коломиї буде нормальний та доступний інтернет, наприклад в провайдера YES якісний інтернет, але дешевим та доступним назвати його не наважусь.
Image
Wandering написав:Доки Укртелеком буде у державній власності, доти и не зможемо отримувати нормального сервісу

Навіть якщо він перестане бути у державній власності - мало що зміниться, хіба лиш тарифи піднімуться. Власник захоче мати прибутки. На даний момент укртелеком збитковий ( на жаль не можу послатись на джерело, але така інформація була). Якість послуг не зміниться. Щодо якості послуг - таку монстровидну структуру як укртелеком змінити важко, бо люди залишаться ті ж самі. Що можна прогнозувати у випадку приватизації укртелекому - значне скорочення кількості працівників. Зниження цін і покращення якості - навряд. Нащо це монополісту. Сумно
Wandering
Навіть уявити не можу коли в Коломиї буде нормальний та доступний інтернет, наприклад в провайдера YES якісний інтернет, але дешевим та доступним назвати його не наважусь.

Незнаю тарифи від YES, але я маю від телекома ADSL безлімтка швидкість 512/128кБит/с, плачу 150грн в місяць, підключався по акціїї 1грн за підключення, мені здається що це доступно.Тим більше можна взяти інші дешевші пакети ітд.
Я взяв ADSL від Оптіми. 25 грн абонплата (включає 2 гектари внутрішнього трафіка) і 25 грн за 1 Гб зовнішнього трафіка (у не бізнес час).
На роботі маю 1 Мбіт від телекома. Пробував качати музику на Оптімі . розкачав до 1 мбіт.

На оптімі якість краща. Суб'єктивна оцінка швидкості загрузки сторінок в користь оптіми.

За десять днів намотав трафіка на 5 грн Посмішка - специфіка роботи така, що багато трафіка я не використовую, але треба бути постійно онлайн.
Skier
От ти маєш, а я не можу мати, бо в мене телефон на блокіраторі і технічної можливості немає, я хочу їм платити свої гроші, а вони не хочуть, тому що їм пофігу, а був би приватник, то прибіг би й швидко поставив.
Кажете, що інтернет від Оптіми краще, але чому, адже вони використовують лінії того ж Укртелекому?

борМан
UA-IX входить до локального трафіку Оптіми?

P.S. Доречі в Оптіми подешевшала безлімітка на 512/512 тепер 250грн., а було 512, можливо з часом ще подешевшає?
Image
Повідомлення 1 - 20 з 1081
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0