Кличко & Co

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 81 - 95 з 95
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 6595Тема: «Кличко & Co» в форуме: Спорт
Arrow Патріот
Yo)!( пише:
Встреча состоялась, закончилась бескровно, рукопожатием, братским, как азиата со славянином.
Ніколи не здавайся!!!
Капітан пише:
Тепер Кличка признають расистом , прилюдно негра побив...

Дуже щасливий Дуже щасливий Дуже щасливий Смішно Смішно
Думаю шо писати тут...
Бій Кличка і Повєткіна не відбудеться

Боксер-суперваж Олександр Повєткін одержав травму стопи під час тренування, і його бій з чемпіоном світу за версіями IBF і WBO українцем Володимиром Кличком 13 грудня в Мангеймі (Німеччина) не відбудеться, повідомив РІА “Новости” менеджер російського спортсмена Володимир Хрюнов.

"В час пробіжки в лісі Саша оступився через ступню вперед, - розповів Хрюнов. - Ми зараз зробили обстеження, і в понеділок буде висновок".

Побоявся Росіянин Дуже щасливий
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
"Я нокаутую Володимира Кличка" - Маскаєв
Екс-чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC росіянин Олег Маскаєв кинув виклик володареві чемпіонських поясів WBO і IBF Володимиру Кличку, чий поєдинок проти обов'язкового претендента, намічений на 13 грудня, не відбудеться через травму Олександра Повєткіна.
ну-ну... Відпочиваю
Коломияни всіх країв, єднаймося!
Визначився суперник Володимира Кличка

Чемпіон світу з боксу в супертяжкій вазі за версіями IBF і WBO Володимир Кличко захищатиме свій титул в поєдинку з американцем Хасімом Рахманом, повідомляє Fightnews.com з посиланням на представника українського суперважа.

Рахман - екс-чемпіон світу, нині 4-й в рейтингу IBF, провів на професійному рингу 53 бої, здобувши 45 перемог (36 - нокаутом).

Бій пройде, як і планувалося, 13 грудня в Мангеймі (Німеччина). Права на трансляцію належать спортивному каналові HBO.

Вибір на Хасіма Рахмана випав як на заміну російському боксерові Олександру Повєткіну, що очолює рейтинг IBF. Росіянин 25 жовтня підвернув ногу на тренуванні і не встигав відновити форму до 13 грудня. Організатор бою - компанія Klitschko Management Group - оголосила, що бій відбудеться з одним із "добре відомих боксерів з першої десятки світового рейтингу".

Цікаво буде подивитись Філіжанка кави
Image
Wandering пише:
Вибір на Хасіма Рахмана випав як на заміну російському боксерові Олександру Повєткіну, що очолює рейтинг IBF. Росіянин 25 жовтня підвернув ногу на тренуванні і не встигав відновити форму до 13 грудня. Організатор бою - компанія Klitschko Management Group - оголосила, що бій відбудеться з одним із "добре відомих боксерів з першої десятки світового рейтингу".

Просто Повєткін від страху об... Дуже щасливий

Рахман вже не той, шо колись, але , думаю, буде що подивитися. Хоча я вже би був не проти подивитися Віталіка і Валуєва. Не можу дочекатися, як ця горила трикольорова буде падати.
Україна у нас одна

Володимира Кличка визнали суперчемпіоном

На 21-му щорічному з`їзді WBO (Всесвітня боксерська організація) були названі кращі спортсмени і промоутери року за версією цієї організації. Український важкоатлет Володимир Кличко удостоївся звання "Суперчемпіона". Переможців у кожній номінації визначав виконавський комітет WBO. Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на Fightnews.

"Боксером року" WBO визнала валлійця Джо Кальзаге, який недавно переміг Ріючі Джонса-младшего. "Боєм року" названий поєдинок Кальзаге з Міккелом Кесслером. Кращим промоутером року став Боб Арум.

"Суперчемпіоном", разом з Кличком-молодшим, оголосили американця Келлі Павлік, який володіє титулами чемпіона світу за версією WBO і WBC (Всесвітня боксерська рада) у вазі до 72,6 кілограма.

Володимиру Кличку належать титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO. 13 грудня 2008 року українець зустрінеться на рингу з американцем Хасимом Рахманом.
Image
Цікаво-цікаво, Рахману вже вдалося раз покласти Льюіса, але пізніше той поклав Рахмана. Цікаво побачити як це все відбудеться за участі Кличка молодшого. Доречі команда Кличка старшого веде активні переговори з Льюісом про його повернення в ринг для зустрічі з Віталієм, ну дуже хочу, щоб це сталося!!!
Відредаговано: HAMBA 14.11.2008 16:54:59
Ніколи не здавайся!!!
HAMBA пише:
ну дуже хочу, щоб це сталося!!!

Думаю, що дуже багато людей хотіло б побачити це, відповідно мегашоу принесе великі гроші, тому й команда Кличка працює над цим.
Image
emerald пише:
Не можу дочекатися, як ця горила трикольорова буде падати.
Ну...,навіщо ображати Я тобі дам! (маю на увазі - звірів Дуже щасливий )
Кличко став ще й "Суперчемпіоном". Без бою

В американському Форт-Лодердайлі на 21-ій щорічній конвенції WBO оголошено лауреатів року, що минає.

Як передає fightnews.com, чемпіон світу в надважкій вазі за версіями IBF і WBO українець Володимир Кличко і володар чемпіонських поясів за версіями WBC і WBO у середній вазі американець Келлі Павлик стали переможцями в номінації "Суперчемпіон”.

Найкращим ж боксером року став Джо Кальзаге.

Найкращим боєм року визнаний двобій Джо Кальзаге - Міккель Кесслер. Нагороду за заслуги отримав і Оскар де ла Хойя.

Експрес
In vino veritas
Я вам скажу, що позор такому боксу (я про бій Валуєва з Холіфілдом), дядько в 46 років показав такій бокс і з поваги до нього віддали перемогу Валуєву який ходив по ринзі і не знав що зробити. Правильно сказав коментатор, після цього поєдинку дуже хочеться щоб Валуєв зустрівся з Володимиром Кличко, тоді йому ніякі вже судді не допоможуть.
Ось такі реалії, гроші роблять чемпіонів, а шкода Філіжанка кави
Image
Wandering пише:
Ось такі реалії, гроші роблять чемпіонів

Я б сказав, що на таких чемпіонах роблять гроші.
Україна у нас одна

Поєдинок Володимира Кличка з Крісом Арреолою відбудеться у травні 2009 року

Image

Як заявив тренер 27-річного американського суперважкоатлета Кріса Арреоли Генрі Рамірес в минулі вихідні була досягнута домовленість з чемпіоном світу за версіями IBF і WBO Владимиром Кличком щодо поєдинку. Цей бій може відбутися у травні наступного року, повідомляє boxingscene.com.

"Угоду досягнуто. В ході конфіденційних переговорів все було узгоджено, тепер залишилося завершити формальну сторону, щоб офіційно оголосити про бій. Сьогодні я отримав остаточне підтвердження цього, і, схоже, що поєдинок відбудеться 16 травня", - заявив Рамірес.

Зараз Арреола займає четвертий рядок в рейтингах IBF та WBO.

"Кріс налаштований на цей бій. Він підійде до нього з вагою 108 кг, і ми прагнутимемо тільки до перемоги".
www.newsru.ua
In vino veritas
Капітан пише:
Зараз Арреола займає четвертий рядок в рейтингах IBF та WBO.

На фото хлоп виглядаэ серйозно, а цыкаво побачити як в рингу буде
Україна у нас одна

Повідомлення 81 - 95 з 95
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0