Стрибки з парашутом

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 61 - 69 з 69
Початок | Попередня | 1 2 3 4 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 6887Тема: «Стрибки з парашутом, Хто стрибав?» в форуме: Спорт
Отак воно і буває з "не мудаками" в третьому коліні- навіть при доброму кірі хер викинеш за борт.(то я вдогонку про пентагона) Круто
Гірськолижне спорядження та аксесуари: 80936577452
pronto, я вже забув, ти скакав чи нє... Питання Дуже щасливий
Коломияни всіх країв, єднаймося!
шо ехр , охота помідорами над порожнечею потрясти , перепрошую за вульгарність ... салдафон. Горохом об стіну
In vino veritas
Капітан пише:
шо ехр , охота помідорами над порожнечею потрясти
не долечу... Філіжанка кави
Коломияни всіх країв, єднаймося!
EXP так стрибав, по великому особистому бажанню, при повній пам'яті і свідомості, абсолютно тверезий. Круто
Гірськолижне спорядження та аксесуари: 80936577452
З нами в Скадовську один чувак стрибав, випив перед тим 5 пляшок пива, бо казав, що інакше ніяк. Приземлився він на якийсь терновий кущ, але ніц сі йому не стало, після приземлення мав такий вигляд ніби ще й трави в догонку після пива курнув Дуже щасливий .Раджу стриабти тверезим.
Ніколи не здавайся!!!
HAMBA пише:
ніц сі йому не стало
А кущ як?
Шануймося! Ми того варті!
Image Image
Думаю кущу не перший раз приймати бухих парашутистів. Хохми було повно, бо він ніяк не міг вилізти з того куща і парашут вітром разом з пасажиром і кущем тягнуло, короче не обійшлося без помочі інструкторів, які чуть не померали від сміху коли його розплутували, казали, хай би так і лишався там, був би вимірювачем вітру. Дійсно весело було.
Ніколи не здавайся!!!
він, напевно поки долетів, ше й три рази впісявся по дорозі, тим же пивом Смішно
LAVA-тур (туристична агенція)
8 (03433) 72799
8 068 1443371
Повідомлення 61 - 69 з 69
Початок | Попередня | 1 2 3 4 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0