Стрибки з парашутом

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 69
Початок | Попередня | 1 2 3 4 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 6882Тема: «Стрибки з парашутом, Хто стрибав?» в форуме: Спорт
Хто стрибав з парашутом?
наскільки це класно (і чи класно взагалі??) де стрибають, ск коштує, чи правда що потрібне попереднє навчання?
як воно? поділіться враженнями
Simple пише:
Хто стрибав з парашутом?
сам я не стрибав, але пару моїх друзів - так... дехто з них є на цьому форумі... Дуже щасливий
Коломияни всіх країв, єднаймося!
то розкажіть
поки ще не пізно Wink
Добре випити перед тим тай... тойво... море по коліна! Вірніше - як із стодоли скочити Дуже щасливий
розказали
дякую Дуже щасливий
Я стрибав в армії, чесно - було страшно , що перший ,шо крайній раз . А найкраще почуття було - коли ноги торкаися землі. Дуже щасливий А емоції , емоції приходили потім, ні брешу перша емоція це коли тебе сіпне , відкрившись, парашут, значить пронесло можна і навкруги пообзиратися. Дуже щасливий Випити тра не перед а після Дуже щасливий
In vino veritas
Simple пише:
де стрибають, ск коштує,

В Косові стрибають, скільки коштує не знаю.
yAnTar пише:
В Косові стрибають, скільки коштує не знаю.

ага... лиш кажуть, шо після того плечі болять... бо гримають у плечі коли викидають з літака... а гримають тому, що самому страшно скакати... Дуже щасливий
exp пише:
лиш кажуть, шо після того плечі болять.

Сам не прыгал, но слышал, что болит сзади ниже пояса, от пинка. Если питерскую диаспору интересует, могу узнать на аэродроме в Горской. Там бываю часто.
Дуже щасливий
Yury пише:
но слышал, что болит сзади ниже пояса
ну я про "нижче пояса" казати встидався, тому казав, що гримають у плечі... Дуже щасливий
о, я б скочив)) от тільки нема з ким, нема де, і ше купа всього, може давайте громадою з форуму поїдемо? Дуже щасливий
Image
©hiky® пише:
може давайте громадою з форуму поїдемо?

В Горскую?
Дуже щасливий
©hiky® пише:
от тільки нема з ким, нема де, і ше купа всього, може давайте громадою з форуму

я "за" Arrow
Simple пише:
я "за"

Ну от, вже 2є, ше б 8 назбирати Дуже щасливий
Image
нічо
за місяць народ підтягнеться Дуже щасливий

мене от більше цікавить інфа Rolling Eyes
Simple пише:
Хто стрибав з парашутом?
я стрибав, 11 разів. враження передати не можливо, треба спробувати. Exclamation
таак? справді? я чогось так і думала ))
а можна.. поподробніше? про організаційні моменти
Ви в армії стрибали? Посмішка
Ні,не в армії.Спочатку в Косові,потім у Львові і Одесі.
На цей сезон за такий кайф треба викласти від 200 до 240 кровно (або не дуже) зароблених гривень. Питання
Але на мій погляд воно того варте. Дуже щасливий
Стрибав літом в Скадовську з 1000 метрів з літака, тренування дві години, підписання купи паперів. Останні настанови інструктора на землі, завантаження пасажирів в літак, нас було 6 першоразників, підколювання та запитання про страх від інструктора дорогою в небо, зависання літака, мигання і жужання червоної лямпи, здивування від висоти, крок у невідоме, великі очі від краси та безпорадності, нервове смикнення кільця, офігенне смикнення вверх, закрутка парашута, шок, розкрутка пасажира під парашутом (тобто) мене, шок полегшав, інструкції допомогли, перевірка околиць, розчекування запасного парашуту (щоб не відкрився), бо основний таки відкрився, перевірка керма, газу, тормозу, вмощення, споглядання краси, тишина, вітер, щасливі вигуки сусідів парашутистів, думки, думки, думки, роздуми, роздуми, роздуми, підстосування під вітер у спину, дзищання пристрою нагадування про наближення до землі, пришвидшене серцебиття, "ТИДИШЬ", земля, преземлення успішне на ноги, вітер несе парашут, падаю, головою в шлемі зрівнюю з землею одну хатинку пана крота, викручування, погашення парашуту, відстиковка від парашуту, питання: "Хто має сигарети?!", перекур, складання парашуту, похід до "бобика", завантаження в "бобик", приїзд до будівлі аеродрому, здача парашутів, шикування першоразників, привітання, обливання шампанським, прояснення розуму, усвідомлення того, що відбулося, ковток шампанського (пів пляшки), прийняття в парашутисти, три рази підкидають вгору, потім всі б"ють запасним парашутом по сраці. ВОНОГО ТОГО ВАРТЕ!!! Arrow

Image
Image
Image
Image
300 метрів, приблизно Дуже щасливий
Image
Ніколи не здавайся!!!
Повідомлення 1 - 20 з 69
Початок | Попередня | 1 2 3 4 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0