Теніс

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 29
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 2940Тема: «Теніс» в форуме: Спорт
Сьогодні в 9год ранку сталася подія, яку просто не можна обминути. Вперше в історії нашого жіночого тенісу наші тенісистки (Олена і Катерина Бондаренко) виграли один з найбільших турнірів ( відкритий чемпіонат Австралії) в парному розряді.
Україна у нас одна

Image
Теніс. Australian Open підкорився українкам.
Українки Олена і Катерина Бондаренко стали переможцями Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу. У п`ятницю зранку дует сестер у трьох сетах здолав білорусько-ізраїльську пару Вікторія Азаренка / Шахар Піір, "посіяну" під 12-м номером, - 2:6, 6:1, 6:4.

Ця перемога стала першим успіхом українського тенісу на турнірах Великого шолома. Відзначимо, що за перемогу у фіналі парного розряду Australian open українська пара отримає 400 тисяч доларів.

До цього лише Олена Бондаренко один раз виграла парний турнір WTA, плюс на двох у них 9 перемог на парних турнірах ITF. Патріот Патріот Патріот Патріот Патріот
Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна.
В. Сосюра
Довбуш пише:
Українки Олена і Катерина Бондаренко стали переможцями Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу. У п`ятницю зранку дует сестер у трьох сетах здолав білорусько-ізраїльську пару Вікторія Азаренка / Шахар Піір, "посіяну" під 12-м номером, - 2:6, 6:1, 6:4.

Будем надіятися, що це тільки початок. Патріот
Україна у нас одна

P.S. Також в 2003 році АО вигравали сестри Вільямс.
Україна у нас одна

Image
Україна у нас одна

Сестри Бондаренко отримали привітання від Ющенка, ну і в додачу звання МС. Дуже щасливий
Україна у нас одна

Сьогодні наші сестри грають півфінал на турнірі в Парижі. Будем чекати приємних новин. Дуже щасливий
Україна у нас одна

Альона і Катерина прийшли до фіналу без бою ( Среботнік травмувалася, і не змогла вийти на гру). Так що будем завтра тримати кулаки за наших.
Україна у нас одна

В фіналі наші тільки що виграли перший сет з рахунком 6:1. Ще залишився один крок.
Україна у нас одна

Други сет 6:4 початок трохи був нервовий, але можна привітати. Друга перемога підряд. Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Україна у нас одна

Щось поки півфінал нашим сестрам не вдається: 1 сет програли 6:1. Сьогодні ще одна українка (Коритсева( програла півфінал в одиночці і фінал парний. Сумно
Україна у нас одна

Другий сет також 6:1. Ну це вже просто втома . За 1,5 міс стільки серйозних матчів зіграли.
Україна у нас одна

Сьогодні десь в 7 вечора українець С.Стаховський зіграє фінал( до речі вперше в житті) проти І.Любічіча. Будем тримати кулаки.
Україна у нас одна

Найшов таке: Савуляк Роман Маркіянович

А звідси зрозумів, що теніс в Коломиї є!
Хвилин 20 тому Стаховський обіграв в фіналі Любічіча 7:5, 6:4. Я просто в шоці Я в шоці
Україна у нас одна

jar4uk пише:
А звідси зрозумів, що теніс в Коломиї є!

Ну так. Христина Антонійчук в дитячих розрядах повигравала практично все, що можна. Їй зараз вже напевно більше 18, і думаю через пару років її побачимо вже на дорослих турнірах.
jar4uk пише:
Найшов таке: Савуляк Роман Маркіянович

Постарів чоловік. Збентежений Давно вже його не бачив. Його жінка також була тренером з тенісу. І дочка колись пристойно грала, поки... Одним словом вся родина в них тенісна.
Україна у нас одна

emerald пише:
Христина Антонійчук в дитячих розрядах повигравала практично все, що можна.
знаю, це дочка мого однокласника, вона була у Дніпропетровську, але чи і зараз там не знаю... Філіжанка кави
Коломияни всіх країв, єднаймося!
exp пише:
знаю, це дочка мого однокласника, вона була у Дніпропетровську, але чи і зараз там не знаю...

Зараз вона далі там живе і тренуєтья.
Україна у нас одна

Сьогодні наша чоловіча збірна виграла в Єгипту в 2-ій Євроафриканській зоні (дожилися Дуже щасливий ). Будем чекати на слідуючих суперників. А жіноч команда скоро має боротися з Італією за вихід в еліту.
Україна у нас одна

Завтра жіноча збірна починає матч за вихід в еліту з італійками . Можна буде подивитися по Мегаспорту десь приблизно в 16.30.
Україна у нас одна

Повідомлення 1 - 20 з 29
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0