Футбол

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1581 - 1600 з 1894
Початок | Попередня | 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 138863Тема: «Футбол» в форуме: Спорт
Дивився жеребйовку не дуже слабонькі команди попалися що і Динаму і Шахтарю:
С
1.Барселона
2.Спортінг
3.ФК Базель
4.ШАХТАР
G
1.Арсенал
2.Порту
3.Фенербахче
4.ДИНАМО
Дві наші команди як самі слабонькі в 4 корзину попали...Мені здається в Шахтаря на відміну від Динамо попалися легші команди ну не рахувати Барселону... Сумно
Думаю шо писати тут...
ANM пише:
Шахтаря на відміну від Динамо попалися легші команди

Не сказав би. Обидві групи нормальні. В обох мож брати 2 місце. Але я би хотів їм побажати 3. Про причину я писав раніше. Дуже щасливий
Якби вони вийшли одній із команд міг би попастися Мілан адже він в лігу не попав 5 місце в минулому сезоні ,а це Кубок УЕФА!!!
Думаю шо писати тут...
22:45 (мск)
Image
Yury пише:
22:45 (мск)

Запасаємось пивом. Посмішка
Шкода exp не подивиться, хоча зто його зна де він зараз. Може він в Монако Дуже щасливий
Зеніт має має наказати манчестерців!!))) Дуже щасливий
Думаю шо писати тут...
Сьогодні бачив баннер з Анатоліеєм. Він кращій гравець місяця. Якщо вдасться сфотографувати, покажу. Бо цей був у місці де неможливо зупинитись.

Зеніт купив на днях якогось дуже файного гравця. Може він вже буде сьогодні грати. Гадаю що в вечері Пітер буде пустий. Побажаємо хлопцям успіху.
У нас по TV сказали що англічан майже не буде. Зараз вболівальники з Пітера скупують квитки які були зарезервовани для англічан.
Дуже щасливий Пиво
Вітаю Зеніт і його болільників з суперкубком!!!!!!!!!!

TV Claps Пиво Wine
Yury,Уторопчанка, Коля - ёжик и всех кто болел за ЗЕНИТ с ПОБЕДОЙ!!!
Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Мы сделали это. Wine Wine Wine Wine Wine Wine Wine Wine Wine Wine
У нас уже на улице кричат. Claps Claps Claps Claps Claps Claps Claps Claps Claps
Yury Дуже щасливий много не пей веди себя прилично Дуже щасливий Exclamation Exclamation Exclamation
Питер спать не будет, это точно Arrow Exclamation
Galka,
Было тихо. Сейчас заездили машины, гудят, народ кричит. Невский, думаю будет гудеть всю ночь.
Манчестер продув ха-ха-ха)))) Дуже щасливий Тимощук молодець!!!
Думаю шо писати тут...
ANM пише:
Тимощук молодець!!!

Москалі теж мають таку думку. Exclamation
Yury пише:
Москалі теж мають таку думку.

Ну і добре най знають як наші файно грають там в Москалії Дуже щасливий
Думаю шо писати тут...
ANM пише:
Ну і добре най знають як наші файно грають там в Москалії

Так вони і так файно відносяться. Я відверто кажучи не дуже футболом цікавлюся, але точно знаю що якщо немає москалів то усі боліють за хохлів якщо вони є, аби проти я ще ні разу не чув. Дуже щасливий
Ну Зеніт себе вчора показав з найкращої сторони. Класно вписався в команду той Данні. До речі він аргентинець чи португалець?
Тепер би ще в чемпі за ЛЧ на наступний рік зачепитися, бо чемпіонство цього року їм навряд чи світить. Хто в курсі - Адвокат на скільки має котракт?
БорМан пише:
До речі він аргентинець чи португалець?

На скількі я зрозумів португалець, його купили напередодні гри. Це була його перша гра у складі Зеніта.
БорМан пише:
Хто в курсі - Адвокат на скільки має котракт?

БорМан,бажає занятися працевлаштуванням. Смішно
Серьозно, не знаю, але у місті тихо. Може на сайті щось є.
Ось
Yury пише:
БорМан,бажає занятися працевлаштуванням

Нє. просто чув що у нього не є довготерміновий контракт. Цікаво хто буде далі. Чи залишиться? Як не кажи - теперішній Зеніт значною мірою його заслуга.
БорМан пише:
Як не кажи - теперішній Зеніт значною мірою його заслуга.

До нього був чех. Теж багото чого зробив. Я б казав про еволюцію. Фундамент теперішнього Зеніта був заложенний попереднім тренером, хоча я з тобою згоден. А чи піде він кудись, напевно рано чи піздно це трапиться. Здається була якась шуміха прошлого року пов'язана, якщо я не помиляють со сбірною Австралії. Дати більше Газпрому важко. Так За цього Дані заплатили 30 мільонів. Це коштовність другого гола. Так Купили його за два три дні до гри. Так що "Мы за ценой не постоим" Дуже щасливий
В нас нині примушують алігархів робити щось для країни. Наприклад на прийомі Медведівім олімпійців були і Абрамович і Потатін та інші. Медведів пообіцяв збільшити підримку спорту у плані будівництва різноманітних стадіонів, так камера зразу показалу группу, за чей кошт це будуть робити. Дуже щасливий
Повідомлення 1581 - 1600 з 1894
Початок | Попередня | 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0