Футбол

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 2576 - 2600 з 2984
Початок | Попередня | 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 127611Тема: «Футбол» в форуме: Спорт
БорМан пише:
Пам´ятаєш як вони почали минулорічний групрвий етап?

Пам'ятаю 2 гри виграли , а далі нічого!!!!!
Філіжанка кави
Думаю шо писати тут...
ANM пише:
а далі нічого!!!!!

От і я про те ж. Треба мабуть пік форми розтягнути трохи довше аніж на два тижні аби добитися результату. Хоча як на мене добре би було обом - і ШД і ДК опинитися на 3 місці і продовжити в КУЕФА бо по великому рахунку в ЛЧ їм мало що світить.
БорМан пише:
Треба мабуть пік форми розтягнути трохи довше аніж на два тижні аби добитися результату. Хоча як на мене добре би було обом - і ШД і ДК опинитися на 3 місці і продовжити в КУЕФА бо по великому рахунку в ЛЧ їм мало що світить.

Це правда в 1\8 фіналу і далі їм там нема шо робити!!!)))))А от в кубок УЕФа самий оптимальний варіант Claps
Думаю шо писати тут...
БорМан пише:
От і я про те ж. Треба мабуть пік форми розтягнути трохи довше аніж на два тижні аби добитися результату.

Та вони нікуди не вийшли не того, шо на пік форми рано вийшли, а того шо в них тренер плуг, який тормозить команду, от і вся арихметика. Дуже щасливий

Динамо все ж треба зібратися, а то буде як з Дрогедою, буду секунди рахувати до кінця матчу.
Динамо, я хочу м"яяяяяса москальського !!!!
Україна у нас одна
emerald пише:
Та вони нікуди не вийшли не того, шо на пік форми рано вийшли, а того шо в них тренер плуг

Дуже щасливий Дуже щасливий Дуже щасливий ))))))Динамо вже в Лізі чемпіонів ура Exclamation Exclamation Exclamation
Думаю шо писати тут...
ANM пише:
Динамо вже в Лізі чемпіонів ура

Не треба розслаблятися. Я би не проти аби ще раз надерли мясо по повній програмі.
З Спартаком не буде Павлюченка чук що перейшов в Тотенхем!!!!Чемпіонат Європи пішов на користь йому)))) Дуже щасливий Ну і добре Дуже щасливий
Думаю шо писати тут...
4-1 в Києві та 4-1 в Москві. Патріот Супер)))Алієв та Мілевський молодці і ще Бангуру можна занести в цю компанію.Тепер треба чекати жеребйовки. Claps Claps
Думаю шо писати тут...
ANM пише:
Тепер треба чекати жеребйовки.

Ще чекаємо ШД Friends
Ну нічого надзвичайного не сталося. ДК і ШД в ЛЧ. Завтра Дніпро Friends
БорМан пише:
Завтра Дніпро

А з ким грає Дніпро??? Круто
Думаю шо писати тут...
Динамо мозкалів наказало!!! Патріот Патріот Патріот
Думаю шо писати тут...
Патріот Козак Відпочиваю
Ніколи не здавайся!!!
Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
LAVA-тур (туристична агенція)
8 (03433) 72799
8 068 1443371
Image
Дивився жеребйовку не дуже слабонькі команди попалися що і Динаму і Шахтарю:
С
1.Барселона
2.Спортінг
3.ФК Базель
4.ШАХТАР
G
1.Арсенал
2.Порту
3.Фенербахче
4.ДИНАМО
Дві наші команди як самі слабонькі в 4 корзину попали...Мені здається в Шахтаря на відміну від Динамо попалися легші команди ну не рахувати Барселону... Сумно
Думаю шо писати тут...
ANM пише:
Шахтаря на відміну від Динамо попалися легші команди

Не сказав би. Обидві групи нормальні. В обох мож брати 2 місце. Але я би хотів їм побажати 3. Про причину я писав раніше. Дуже щасливий
Якби вони вийшли одній із команд міг би попастися Мілан адже він в лігу не попав 5 місце в минулому сезоні ,а це Кубок УЕФА!!!
Думаю шо писати тут...
22:45 (мск)
Image
Yury пише:
22:45 (мск)

Запасаємось пивом. Посмішка
Шкода exp не подивиться, хоча зто його зна де він зараз. Може він в Монако Дуже щасливий
Зеніт має має наказати манчестерців!!))) Дуже щасливий
Думаю шо писати тут...
Сьогодні бачив баннер з Анатоліеєм. Він кращій гравець місяця. Якщо вдасться сфотографувати, покажу. Бо цей був у місці де неможливо зупинитись.

Зеніт купив на днях якогось дуже файного гравця. Може він вже буде сьогодні грати. Гадаю що в вечері Пітер буде пустий. Побажаємо хлопцям успіху.
У нас по TV сказали що англічан майже не буде. Зараз вболівальники з Пітера скупують квитки які були зарезервовани для англічан.
Дуже щасливий Пиво
Вітаю Зеніт і його болільників з суперкубком!!!!!!!!!!

TV Claps Пиво Wine
Yury,Уторопчанка, Коля - ёжик и всех кто болел за ЗЕНИТ с ПОБЕДОЙ!!!
Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Мы сделали это. Wine Wine Wine Wine Wine Wine Wine Wine Wine Wine
У нас уже на улице кричат. Claps Claps Claps Claps Claps Claps Claps Claps Claps
Повідомлення 2576 - 2600 з 2984
Початок | Попередня | 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0