Не дивився, але не збираюся робити з цего трагедії. Можливо Луческу планує вивести їх на пік форми дещо пізніше, враховуючи уроки минулорічної ЛЧ. Поживемо - побачимо.
Ну нарешті тут появився ще хтось шо за ДК вболіває, бо мені тут в " в гордом одиночистве" тяжковато. Ну ехр, тепер тримайтесь ANM
Павлов-
Правда в середу будем за наших тримати. А в неділю подивимось шо з себе представляє МД. Хоча я не вважаю їх за команду, але на такому куражі і на втомленому Динамо можуть шось і показати. Але всерівно Динамо чемпіон!!!!
БорМан пише:
Не дивився, але не збираюся робити з цего трагедії. Можливо Луческу планує вивести їх на пік форми дещо пізніше, враховуючи уроки минулорічної ЛЧ. Поживемо - побачимо.
ANM пише:
Ну треба вже груповий етап вже не за горами!!!
Пам´ятаєш як вони почали минулорічний групрвий етап? а як закінчили? Груповий етап є доста довгий.
ANM пише:
1-4 це вже перемога без однієї гри))))
Я би не став так святкувати. Не хочу наврочити. До другої гри ДК слід підходити так , ніби першої і не було. Сподіваюсь вони це розуміють. Як кажуть поранений звір вдвойні небезпечний.
От і я про те ж. Треба мабуть пік форми розтягнути трохи довше аніж на два тижні аби добитися результату. Хоча як на мене добре би було обом - і ШД і ДК опинитися на 3 місці і продовжити в КУЕФА бо по великому рахунку в ЛЧ їм мало що світить.
БорМан пише:
Треба мабуть пік форми розтягнути трохи довше аніж на два тижні аби добитися результату. Хоча як на мене добре би було обом - і ШД і ДК опинитися на 3 місці і продовжити в КУЕФА бо по великому рахунку в ЛЧ їм мало що світить.
Це правда в 1\8 фіналу і далі їм там нема шо робити!!!)))))А от в кубок УЕФа самий оптимальний варіант