Футбол

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1561 - 1580 з 1894
Початок | Попередня | 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 137508Тема: «Футбол» в форуме: Спорт
ANM пише:
Може хтось дивився Шахтар ворскла 0-1

Не дивився, але не збираюся робити з цего трагедії. Можливо Луческу планує вивести їх на пік форми дещо пізніше, враховуючи уроки минулорічної ЛЧ. Поживемо - побачимо.
ANM пише:
Це добре я ж за Динамо вболіваю

Ну нарешті тут появився ще хтось шо за ДК вболіває, бо мені тут в " в гордом одиночистве" тяжковато. Ну ехр, тепер тримайтесь Дуже щасливий
ANM Пиво Friends Wine

Павлов- Патріот Пиво

Правда в середу будем за наших тримати. А в неділю подивимось шо з себе представляє МД. Хоча я не вважаю їх за команду, але на такому куражі і на втомленому Динамо можуть шось і показати. Але всерівно Динамо чемпіон!!!!
Україна у нас одна

emerald, Пиво Пиво !!!Динамо вже в лізі чемпіонів!!!!!! Дуже щасливий Дуже щасливий
1-4 це вже перемога без однієї гри))))
Думаю шо писати тут...
БорМан пише:
Не дивився, але не збираюся робити з цего трагедії. Можливо Луческу планує вивести їх на пік форми дещо пізніше, враховуючи уроки минулорічної ЛЧ. Поживемо - побачимо.

Ну треба вже груповий етап вже не за горами!!!
Думаю шо писати тут...
ANM пише:
Ну треба вже груповий етап вже не за горами!!!

Пам´ятаєш як вони почали минулорічний групрвий етап? а як закінчили? Груповий етап є доста довгий.

ANM пише:
1-4 це вже перемога без однієї гри))))

Я би не став так святкувати. Не хочу наврочити. Посмішка До другої гри ДК слід підходити так , ніби першої і не було. Сподіваюсь вони це розуміють. Як кажуть поранений звір вдвойні небезпечний.
БорМан пише:
Пам´ятаєш як вони почали минулорічний групрвий етап?

Пам'ятаю 2 гри виграли , а далі нічого!!!!!
Філіжанка кави
Думаю шо писати тут...
ANM пише:
а далі нічого!!!!!

От і я про те ж. Треба мабуть пік форми розтягнути трохи довше аніж на два тижні аби добитися результату. Хоча як на мене добре би було обом - і ШД і ДК опинитися на 3 місці і продовжити в КУЕФА бо по великому рахунку в ЛЧ їм мало що світить.
БорМан пише:
Треба мабуть пік форми розтягнути трохи довше аніж на два тижні аби добитися результату. Хоча як на мене добре би було обом - і ШД і ДК опинитися на 3 місці і продовжити в КУЕФА бо по великому рахунку в ЛЧ їм мало що світить.

Це правда в 1\8 фіналу і далі їм там нема шо робити!!!)))))А от в кубок УЕФа самий оптимальний варіант Claps
Думаю шо писати тут...
БорМан пише:
От і я про те ж. Треба мабуть пік форми розтягнути трохи довше аніж на два тижні аби добитися результату.

Та вони нікуди не вийшли не того, шо на пік форми рано вийшли, а того шо в них тренер плуг, який тормозить команду, от і вся арихметика. Дуже щасливий

Динамо все ж треба зібратися, а то буде як з Дрогедою, буду секунди рахувати до кінця матчу.
Динамо, я хочу м"яяяяяса москальського !!!!
Україна у нас одна

emerald пише:
Та вони нікуди не вийшли не того, шо на пік форми рано вийшли, а того шо в них тренер плуг

Дуже щасливий Дуже щасливий Дуже щасливий ))))))Динамо вже в Лізі чемпіонів ура Exclamation Exclamation Exclamation
Думаю шо писати тут...
ANM пише:
Динамо вже в Лізі чемпіонів ура

Не треба розслаблятися. Я би не проти аби ще раз надерли мясо по повній програмі.
З Спартаком не буде Павлюченка чук що перейшов в Тотенхем!!!!Чемпіонат Європи пішов на користь йому)))) Дуже щасливий Ну і добре Дуже щасливий
Думаю шо писати тут...
4-1 в Києві та 4-1 в Москві. Патріот Супер)))Алієв та Мілевський молодці і ще Бангуру можна занести в цю компанію.Тепер треба чекати жеребйовки. Claps Claps
Думаю шо писати тут...
ANM пише:
Тепер треба чекати жеребйовки.

Ще чекаємо ШД Friends
Ну нічого надзвичайного не сталося. ДК і ШД в ЛЧ. Завтра Дніпро Friends
БорМан пише:
Завтра Дніпро

А з ким грає Дніпро??? Круто
Думаю шо писати тут...
Динамо мозкалів наказало!!! Патріот Патріот Патріот
Думаю шо писати тут...
Патріот Козак Відпочиваю