Футбол

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 1894
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 138837Тема: «Футбол» в форуме: Спорт
Мені цікаво чи піде Шевченко з Челсі. Зараз розмови про це стихли але я думаю що тема ще не вичерпана.

Rolling Eyes
Шось мені здається англійський чемпіонат не для нього!
Image
Я би теж привик до бабок! А ви нє?
Servus!
То напевно його жона Крістін у всему винувата. Захтілось їй до Льондону, ось і мусив хлопака їхати на зарібки Дуже щасливий
Image
Та накуповують всяких негритосів і латиносів. Ось вони й їдуть сюди гроші заробляти. Платять, та й добре, нащо надриватись. А там якщо добре піде якійсь европейський клубик їх дальше прикупить. А там щоб втриматись ой як треба дупу рвати...
Image
У Швейцарії пройшло жеребкування першого та другого раундів кваліфікації Ліги чемпіонів.. Донецький "Шахтар" розпочне змагання з другого відбіркового раунду. Його суперник визначиться у матчі між ірландським "Деррі Сіті" та вірменським "Пюніком".
Анри перешел в Барселону,Торреса сватают в Ливерпуль,Матузалем подумывает об уходе из Шахтера!Смотрите www.football.ua
Шо там Матузалем чудить? Кажуть що на тренеровки не виходить Сумно
jar4uk написав:Шо там Матузалем чудить? Кажуть що на тренеровки не виходить Сумно
Угу,агенты его борзеют,желают ухода его из клуба
він намилився в Іспанію. Наївний. На офіційному сайті Шахти написали , що і знати нічого не знають, і знати не хочуть. У нього контракт ще на два роки. Не з`явится на тренування - оштрафують а потім дискваліфікують.

В будь якому випадку фігня виходить. Або Матузалем або Шахта мусить поступитись. Це обов`язково відіб`ється на чиїйсь репутації.
Я його мав за розумного футболіста. Сумно Ахмет його дискваліфікує, там багато вжее намилилися іти Маріка, Елано.
борМан написав:Поки не запросять тренера зі світовим ім`ям - ніяк.

Вже запрошували тренерів з світовим імям в Шахту, толку з того ніякого як бачимо. Так що невідомо чи ДК це чимось поможе. Хоча цікаво було б побачити Еріксона на чолі ДК Посмішка

Щодо Матузалема, то я думаю що немає змісту насильно утримувати гравця, якщо він не хоче грати в команді. Хай краще продадуть, але виставлять ціну повищу Дуже щасливий
Image
GEOX написав:
борМан написав:Поки не запросять тренера зі світовим ім`ям - ніяк.

Вже запрошували тренерів з світовим імям в Шахту, толку з того ніякого як бачимо. Так що невідомо чи ДК це чимось поможе. Хоча цікаво було б побачити Еріксона на чолі ДК Посмішка

Щодо Матузалема, то я думаю що немає змісту насильно утримувати гравця, якщо він не хоче грати в команді. Хай краще продадуть, але виставлять ціну повищу Дуже щасливий
Я бы лучше хотел видеть видеть в ДК Капелло главным тренером,он дисциплину наладит в команде,а насчет Матузалема то Шахтеру просто напросто не выгодно его продавать,за него дают меньше чем Шахтер когда-то за него заплатил и сколько деньжищ было в него вложено(ого-го)
GEOX написав:Так що невідомо чи ДК це чимось поможе. Хоча цікаво було б побачити Еріксона на чолі ДК

Еріксон після Лаціо нічого цікавого не видав.
Цікаво би було подивитися на Ле Гуена в ДК. Цей з матеріалу не екстра класу зробив команду екстра класу. Думаю це було би цікавіше від Еріксона.

Але судячи по всьому дивитись ми будемо на Дем`яна Дуже щасливий
борМан написав:Але судячи по всьому дивитись ми будемо на Дем`яна

значить знову прощавай ЛЧ Сумно
Image
GEOX написав:значить знову прощавай ЛЧ

Ну а ты как думал???ДК только в ЧУ умеет разные Стали и Ворсклы рвать а в Европе опять Стяуа,опять провал ,обидно..... Сумно
оце гірка правда Сумно
Image
борМан написав:Еріксон після Лаціо нічого цікавого не видав. Цікаво би було подивитися на Ле Гуена в ДК. Цей з матеріалу не екстра класу зробив команду екстра класу. Думаю це було би цікавіше від Еріксона.
Але судячи по всьому дивитись ми будемо на Дем`яна Дуже щасливий

Найперше що треба зробити у ДК це змінити підхід до купівлі гравців, купувати не на "виріст" (на виріст годиться наша молодь, але щоб не "золота", а то такі понти, що вони точно ніколи не заграють), а купувати необхідних для ЛЧ "зірок", але Суркіси не спішать вкладати гроші, а хочуть максимум заробити, це не розумно бо при такій грі хто їх купить. От як ШД, Тимощук кращий гравець РЧ у першому колі, а де виріс у ШД!.. Ахмет тримає правильний курс. Мату треба трохи погнобити, щоб іншим не повадно було Дуже злий
jar4uk написав:Суркіси не спішать вкладати гроші, а хочуть максимум заробити, це не розумно бо при такій грі хто їх купить.

Він напевно надіється що футболіст заграє таки і тоді він його кудась в Європу спихне.
Image
GEOX написав:Він напевно надіється що футболіст заграє таки і тоді він його кудась в Європу спихне.

Давно надо было Гавранчича,Милевског,Алиева спихивать,так и остались перспективными Сумно Сумно Сумно
Повідомлення 1 - 20 з 1894
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 6, користувачів: 0, з них прихованих: 0