Та накуповують всяких негритосів і латиносів. Ось вони й їдуть сюди гроші заробляти. Платять, та й добре, нащо надриватись. А там якщо добре піде якійсь европейський клубик їх дальше прикупить. А там щоб втриматись ой як треба дупу рвати...
У Швейцарії пройшло жеребкування першого та другого раундів кваліфікації Ліги чемпіонів.. Донецький "Шахтар" розпочне змагання з другого відбіркового раунду. Його суперник визначиться у матчі між ірландським "Деррі Сіті" та вірменським "Пюніком".
він намилився в Іспанію. Наївний. На офіційному сайті Шахти написали , що і знати нічого не знають, і знати не хочуть. У нього контракт ще на два роки. Не з`явится на тренування - оштрафують а потім дискваліфікують.
В будь якому випадку фігня виходить. Або Матузалем або Шахта мусить поступитись. Це обов`язково відіб`ється на чиїйсь репутації.
борМан написав:Поки не запросять тренера зі світовим ім`ям - ніяк.
Вже запрошували тренерів з світовим імям в Шахту, толку з того ніякого як бачимо. Так що невідомо чи ДК це чимось поможе. Хоча цікаво було б побачити Еріксона на чолі ДК
Щодо Матузалема, то я думаю що немає змісту насильно утримувати гравця, якщо він не хоче грати в команді. Хай краще продадуть, але виставлять ціну повищу
борМан написав:Поки не запросять тренера зі світовим ім`ям - ніяк.
Вже запрошували тренерів з світовим імям в Шахту, толку з того ніякого як бачимо. Так що невідомо чи ДК це чимось поможе. Хоча цікаво було б побачити Еріксона на чолі ДК
Щодо Матузалема, то я думаю що немає змісту насильно утримувати гравця, якщо він не хоче грати в команді. Хай краще продадуть, але виставлять ціну повищу
Я бы лучше хотел видеть видеть в ДК Капелло главным тренером,он дисциплину наладит в команде,а насчет Матузалема то Шахтеру просто напросто не выгодно его продавать,за него дают меньше чем Шахтер когда-то за него заплатил и сколько деньжищ было в него вложено(ого-го)
GEOX написав:Так що невідомо чи ДК це чимось поможе. Хоча цікаво було б побачити Еріксона на чолі ДК
Еріксон після Лаціо нічого цікавого не видав.
Цікаво би було подивитися на Ле Гуена в ДК. Цей з матеріалу не екстра класу зробив команду екстра класу. Думаю це було би цікавіше від Еріксона.
Але судячи по всьому дивитись ми будемо на Дем`яна
борМан написав:Еріксон після Лаціо нічого цікавого не видав. Цікаво би було подивитися на Ле Гуена в ДК. Цей з матеріалу не екстра класу зробив команду екстра класу. Думаю це було би цікавіше від Еріксона.
Але судячи по всьому дивитись ми будемо на Дем`яна
Найперше що треба зробити у ДК це змінити підхід до купівлі гравців, купувати не на "виріст" (на виріст годиться наша молодь, але щоб не "золота", а то такі понти, що вони точно ніколи не заграють), а купувати необхідних для ЛЧ "зірок", але Суркіси не спішать вкладати гроші, а хочуть максимум заробити, це не розумно бо при такій грі хто їх купить. От як ШД, Тимощук кращий гравець РЧ у першому колі, а де виріс у ШД!.. Ахмет тримає правильний курс. Мату треба трохи погнобити, щоб іншим не повадно було