Правда про вакцинацію

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
  Переглядів: 371Тема: «Правда про вакцинацію» в форуме: Гарячі новини
Image
Про фільм: У фільмі розповідається про страшні наслідки вакцинації (щепленнях), про те що нас з народження вбивають або калічать, ради галочки в медичних звітах.Про щеплення новонародженим в перші години життя, і до яких наслідків це приводить.Аналізується склад вакцин (солі ртуті, формальдегід і алюмінію), можливі поствакцинальні ускладнення... Брехня про корисність вакцинації посилено пропагується засобами масової дезинформації, всіх залякують жахами неминучих хвороб не прищеплених людей... А правда про щеплення полягає в тому, що вони не лише не захищають від хвороб, але і самі є причиною хвороб, часто невідомих раніше і смертельних...

http://fileshare.in.ua/936590

Обов'язково перегляньте цей фільм і розкажіть іншим. Я знав що наша медицина далека від ідеалу, але щоб настільки... приховування страшної правди...
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
Вакцинації то є страшне)))) Горохом об стіну Горохом об стіну
Думаю шо писати тут...
ANM пише:
то є страшне
і в деяких випадках - смертельне Я в шоці Сумно
Шануймося! Ми того варті!
Image Image
Всі нібито те знають, але дітей вакцинують Горохом об стіну
Image
Я дивився передачу про вакцинацію , то там говорилося що у більшості випадків побічний ефект дають не так старі перевірені вакцини ,а те що під виглядом вакцинацій проводиться масове випробовування різних нових препаратів. Компетентні фахівці , в тому числі і міністр охорони здоров'я розповідали як це робиться і як це можливо зробити ,і які бабки там крутяться.
А владі то до дупи, бо вона сама погрязла у всіх можливих гріхах.

Ой дожилися , ніде ніякого , хоть за ніготь толку... всюди БАРДАК Сумно
In vino veritas
У ВООЗ не вірять, що український школяр помер від щеплення

Незалежні міжнародні медичні експерти не пов`язують смерть підлітка Антона Тищенка із Краматорська із зробленим йому щепленням проти кору та краснухи.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила сьогодні на прес-конференції в Києві медичний експерт із штаб-квартири Всесвітньої організації охорони здоров’я у Женеві Діна ПФАЙФЕР.

За її словами, експерти вивчили всі випадки з госпіталізацією дітей у Краматорську після зробленого їм щеплення та дійшли висновку, що ця госпіталізація була здійснена лише для перестрахування через те, що не було встановлено причини смерті А.Тищенка, оскільки, за її словами, ускладнення не потребували госпіталізації.

Д.ПФАЙФЕР також звернула увагу, що на момент вакцинації у Краматорську була епідемія інфекційної хвороби.

«Ми вважаємо причиною смерті підлітка септичний шок. Септичний шок був викликаний інфекцією. Ми зараз даємо свої вказівки, щоб встановити, яка саме це була інфекція. Смерть не пов`язана ні з вакциною, ні з імунізацією», - підкреслила Д.ПФАЙФЕР.

Присутній на прес-конференції головний позаштатний спеціаліст МОЗ України по спеціальності педіатрія та підліткова терапія В`ячеслав БЕРЕЖНИЙ повідомив, що на сьогоднішній день усі медичні комісії та експерти, які працюють над вивченням випадку смерті підлітка в Краматорську, дійшли висновку, який збігається з позицією міжнародних фахівців. «Наша колективна думка, що причинного зв`язку між смертю хлопчика та вакцинацією немає», - сказав він.

Він також висловив думку, що шок у А.Тищенка виник внаслідок гострої бактеріальної інфекції. «Підстави, що це була інфекція, – це висновки комісій фахівців», - зазначив В.БЕРЕЖНИЙ.

Як повідомляв УНІАН, в Україні, починаючи з 26 травня, мала бути проведена масова вакцинація громадян віком від 16 до 29 років від кору і краснухи.

13 травня старшокласник з Краматорська А.Тищенко після щеплення від кору і краснухи, зробленої напередодні, помер у реанімації. Впродовж 15 травня в Краматорську зі скаргами на погіршення самопочуття до дитячої міської лікарні звернулися 18 дітей, які були вакциновані від кору і краснухи.

Нда, діти вмирають, а вони не вірять Дуже злий
Image

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0