Урочистості до Дня міста відмінено

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
  Переглядів: 1255Тема: «Урочистості до Дня міста відмінено» в форуме: Гарячі новини
У зв’язку з указом Президента від 28.07.2008 р. № 682/2008 "Про оголошення окремих територій зонами надзвичайної екологічної ситуації" та у зв’язку з катастрофічним паводком 23-27 липня урочисті заходи, присвячені Дню міста, відмінено.

Від 17 до 19 серпня відзначатимуть 1020-річчя хрещення Київської Русі, а 20-24 серпня – дні Державного Прапора, 17-ої річниці незалежності України та 70-річчя від дня народження Тараса Мельничука – лауреата Державної премії ім. Т. Шевченка.
Філіжанка кави
Коломияни всіх країв, єднаймося!
то виходить що завтра не буде традиційних концертів в Коломиї? Патріот
ОБІДНЯК ІВАН пише:
то виходить що завтра не буде традиційних концертів в Коломиї?

Ну здається зрозуміло написано все...
З одної сторони добре, буде менше пяного бидла ходити по місту, а з другої сторони, багато людей в цей день виходили дійсно прогулятися містом) посвяткувати...а не..
Image
Вівторок, 19 серпня
09.00-13.30 - Святкові Богослужіння у церквах міста з нагоди храмового свята Преображення Господнього та з нагоди 1020-річчя хрещення Київської Русі.

12.00-12.30
- Святкова Архиєрейська Літургія в кафедральному Соборі Преображення Христового.

13.00 - Стадіон Юність. Футбольний матч між командами ветеранів.

13.50-14.00
- Формування святкової колони на площі Відродження.

14.00-14.30 - Урочистий хід до Собору Преображення Христового по вул. Театральній. Покладання квітів до пам’ятника Т.Шевченку та статуї Діви Марії.

14.30-15.30 - вул.Театральна. Урочистості та виступи церковних хорів біля Собору Преображення Христового.

17.00-18.30 - МБК "Народний Дім". Виступи духового оркестру з Польщі, муніципального оркестру народних інструментів "Трембіта" та народного фольклорного гурту "Тайстра".
такі заходи подала мені міська рада... Філіжанка кави
Панове коломияни, невже незрозуміло, що рішення про відміну концертів та урочистих заходів приймала Міська Рада, а не СП, усі хто в цьому сумніваються можете прочитати вищенаведений указ http://www.president.gov.ua/documents/8161.html і переконатися, що там немає таких вказівок (до речі повінь не завадила виступати Руслані у Івано-Франківську через два тижні після трагедії).
Шкода, що наша влада, навіть у День Міста, нездатна влаштувати коломиянам свято.
Та для чого ті урочистості потрібні, всеодно завжди якась пародія виходила.
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
Angi пише:
Панове коломияни, невже незрозуміло, що рішення про відміну концертів та урочистих заходів приймала Міська Рада, а не СП, усі хто в цьому сумніваються можете прочитати вищенаведений указ http://www.president.gov.ua/documents/8161.html і переконатися, що там немає таких вказівок (до речі повінь не завадила виступати Руслані у Івано-Франківську через два тижні після трагедії).Шкода, що наша влада, навіть у День Міста, нездатна влаштувати коломиянам свято.

Незнаю, можливо я захорошої думки про нашу владу. АЛе мабуть вони чимось допомогають людям які постраждали від повені, і гроші які б пішли на організацію концерту поможуть комусь...надіюся Питання
Image
Та для чого ті урочистості потрібні, всеодно завжди якась пародія виходила.

Згоден Дуже щасливий
Дійсно - не варто святкувати, краще б гроші назначені на святкування і на прибирання на наступний ранок від вчорашнього святкування пішли на допомогу пострадашим людям, а населення Коломиї - я думаю знайде де випити пиво та послухати музику...
Image
ImageВітаю всіх з Новим 2009 рокомImage
вітаю всіх з Днем міста!!! Пиво Дуже щасливий
©hiky® пише:
З одної сторони добре, буде менше пяного бидла ходити по місту, а з другої сторони, багато людей в цей день виходили дійсно прогулятися містом) посвяткувати...а не..

Не сталося так, як ви,©hiky®, писали - під вечір - в мене під вікнами ходили юробою люди і співали: "Де на світі.. гик..., я не буду... гик... Коооломию не забуду... Гик-гик..."
І пізно вечером ходили пяні підлітки...
Відсутність свята не зіпсувала коломия створити собі свято...
Image
SPY пише:
Не сталося так, як ви,©hiky®, писали - під вечір - в мене під вікнами ходили юробою люди і співали: "Де на світі.. гик..., я не буду... гик... Коооломию не забуду... Гик-гик..."І пізно вечером ходили пяні підлітки...

Ну але це не було так масово...
SPY пише:
Відсутність свята не зіпсувала коломия створити собі свято...

Взагаліто воно було, тільки без концерту Дуже щасливий
свої концерти були...
Image
Згоден, не масово - але всеодно, в нас закономірно на день міста напиватись і ходити хитаючись, наспівуючи на всю вулицю пісні.(і не тільки на день міста). Всі бачили, що після концерту - майданчик, яки вчора був епіцентром свята, на ранок - звалище сміття.
Я часто бачу напис на проїжджих газельках: "В Коломиї смітять лише свині" і думаю, що в Коломиї десь 30 000 свиней...
Image

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0