Хто дивився урочисте відкриття олімпійських ігор ? Ото шоу, пра? я так і не поняла в деяких моментах як вони умудрялися зробити такі ефекти... місцями було зворушливо, навіть виступила емоційна сльоза гг
Кажись китайозів в цьому плані навряд чи зможуть найближчими роками переплюнути інші країни-організатори.
Вперше в житті мені хочеться бути китайозою, аби так погордитися за свою націю
Ви праві , навіть не з соломи . солома на січку для худоби , з того що після соломи лишиться . Таке позорисько зшити, та любий коломийський жид у сто раз ліпше би зробив.
Міністр спорту Юрій Павленко, захищаючи костюм, який і сам одягає, зазначив: “П’ять мільярдів глядачів, які побачать церемонію відкриття Олімпіади, ніколи нас не забудуть”. Але трохи лякає, що Україну запам’ятають як делегацію із 254-х не спортсменів, а швейцарів...
Та шо ви гоните на костюми?? Які швейцарці? Наші виглядала на голову краще від інших збірних ( команди в національних костюмах я не рахую). Ви подивіться на москалів. Це ж Іванушка з Альнушкою тільки злізли з печі, наділи по пінджаку і вперед на Пекін.
Хтось добряче заробив, ну не вірю як, що за 1000у.о. не можна було пошити людського костюма, а інші б гроші на допінг витратили, може б медаль виграли (ну і що що на кілька годин )
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Повідомлення
1 - 20 з 80
Початок | Попередня |
1234
|
Наступна |
Кінець