отакої одні панікають, а інші не чули..
хтось пустив слух що буковину потрясе, причому з точністю до години .. планувалося "собитіє" на 16 годину не знаю як хто, а на леонтовича зокрема навіть деякі магазини раніше позакривали, дітей з хатів на вулиці повиводили... гг
Цікаво, мені знайомі телефонували з Чернівців, казали, що о 14:00 буде, у вівоторок ввечері казали, що буде 4 бали, в середу зранку вже казали 7-9 балів.
З.І. Цікаво, хто розпускає такі чутки і кому це вигідно.
Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій і сейсмологи спростовують чутки про землетрус на Буковині й в інших західних областях. "Сьогодні на території Чернівецької й інших західних областей поширювалися
чутки про те, що в регіоні начебто очікується землетрус, і рятувальники МНС уже евакуюють населення. МНС спростовує цю недостовірну інформацію", - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства, розповсюдженому 6 серпня.
Прес-служба також наводить слова начальника сейсмічної станції геофізичної обсерваторії Чернівецького Національного університету імені Юрія Федьковича Андрія Миколаєва, про те, що протягом останніх двох днів жодних коливань земної кори зареєстровано не було, як на території Буковини, так і на території Румунії в межах гірського масиву Вранча.
в мене співробітниця до сих пір з собою документи, дипломи спаковані носить разом з тим місцевим МНС-никам ніхто такої інформацї не подавав
звідки чутка - ніхто не зна
Коломияни, вам не надоїло вірити у всяких вампірів, землетрусів - що далі прилетить НЛО на співоче поле і буде роздавати цукерки всім охочим чи проснеться вулкан Говерла???
В дитинстві вірили у діда мороза а тепер нітрохи не подорослішали...
S.P.Y. пише:
Коломияни, вам не надоїло вірити у всяких вампірів, землетрусів - що далі прилетить НЛО на співоче поле і буде роздавати цукерки всім охочим чи проснеться вулкан Говерла??? В дитинстві вірили у діда мороза а тепер нітрохи не подорослішали...
Молодий чоловік, ви вже виросли?
Ви не вірите в Святого Миколая/Діда Мороза/Санта Клауса? Співчуваю...
Pеnt@gon, ви напевне не зрозуміли те що я написав, але мене коментуєте... Я писав про жителів Коломиї, скільки можна вірити у всяку нісенітницю, то вампіри прилетіли, то в точності до хвилини знають про землетрус, от я й написав - дорослі люди, а продовжують вірити в діда мороза...
P.S. У вампірів я теж не вірю...
SPY пише:
Pеnt@gon, ви напевне не зрозуміли те що я написав, але мене коментуєте
Звичайно я все зрозумів. Люди хочуть цуда. Українською - чуда. Латиною - Panem et circenses, тобто "хліба і видовищ".
Це в нашій природі, куди ж тут подінешся?
Приліт марсіан (і марсіанок) на Співоче поле - підтримую всіма 5 кінцівками
Ну а з цим вашим постом, пентагон не можу не погодитись, хочуть хліба і видовищ, але в нас на відміну від Древнього Риму нема колізеїв і гладіаторів. Не розумійте мене буквально... Часи змінились, цивілізація зробила своє, невже психологія людей не змінилась??? Мені якось дивно чути, що люди на повному серйозі говорять про такі речі... Відчуваю, або себе божевільним в такому середовищі, або середовище збоживоліло...