Що наробила стихія на Коломийщині

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 162
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 12508Тема: «Що наробила стихія на Коломийщині» в форуме: Гарячі новини
Прут Коломиї піднявся висоти близько трьох метрів. А дощі планують ще іти до неділі. І чим це закінчиться ніхто не знає! Патріот Claps
так це вже серйозно... Збентежений
Коломияни всіх країв, єднаймося!
Image

Ось такий сьогодні наш Прут...
А лиє як з відра Я в шоці
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Image
Image

Коломиї загрожують шалені збитки Claps
papik пише:
Ось такий сьогодні наш Прут...
фото зроблене ше вдень, цікаво шо там зараз робиться... Збентежений
Токашо дойшла інформація до мене, в Воскресінцях знесло дамбу, кароч на городах видно тільки верхівки кукурудзи, половину людей вже цю ніч проводили на даху своїх будинків в звязку з тим, що в хаті по-пояс води, за свого життя я ше такого в Коломиї не пам'ятаю... Help
Image
УВАГА!!!....
Насосна станція нашого міста знаходиться під небезпекою, думаю всім краще набрати воду, ато ми можемо залишитися без неї, на невизначений термін...
Image
В Нижньому Вербіжі дуже багато будинків затоплено.
До речі, я таке вже пам`ятаю, в 97 році здається.
Було щось схоже, за консервним заводом Прут так розлився до самих хат.
Image
Ось тільки взнав, в Печеніжені вроді прорвало газову трубу, незнаю на скільки достовірна інформація, але повідомили...тому думаю варто варити їсти, поки є газ
Image
Ще до повного щастя не вистачає обірвання ліній електропередачі і тоді повна ж...па
Image
Як щойно повідомили в оперативно-рятувальній службі, після негоди затопленими залишаються більше 11-ти сіл району.

А саме: Нижній Вербіж, Верхній Вербіж, Шепарівці, Семаківці, Замулинці, Залуч, Мишин, Печеніжин, Ковалівка, Угорники, Тростянка, Залуч, Дебеславці, Ганів, Матіївці. Люди залишаються на дахах. Потерпілих на даний час немає.
Підскажіть, будь ласка, як зараз добратись до Косова, кажуть, що всі мости зруйновані?
doc пише:
Підскажіть, будь ласка, як зараз добратись до Косова, кажуть, що всі мости зруйновані?
наразі це невідомо... кажуть, що люди з Мишина не можуть добратися в Коломию... Філіжанка кави
до Косова ще через заболотів-рожнів їздять маршрутки.
Image
Див. Правило №4.
токашо знайомий звонив, він їхав в Чернівці, каже шо трохи далі Заболотова вже рейсів немає, на поїзді як на пароплаві, поїзд вернувся до Заболотова, де народ вже на "газельках" доїхав до Чернівців, в загальному капец...
Image
Як повідомляє Український держгідрометцентр МНС, протягом 22-25 липня року у Карпатах, на території Прикарпатських областей і в Закарпатті спостерігалися дуже сильні й тривалі дощі. За даними метеорологічних станцій та гідрологічних постів Держгідромету МНС, сумарна кількість опадів за цей період досягала: в Івано-Франківській області – 105-186 мм, Львівській – 30-114 мм, Чернівецькій -- 51-128 мм, Закарпатській – 57-111 мм. У другій половині 24-го липня та вночі 25-го липня на спаді попереднього паводку проходило формування чергової хвилі паводку на річках Карпатського регіону. Загальний ріст рівнів води за це період становив:
- на Дністрі – 1,9-4,4 метри над передпаводковими відмітками, на його притоках у межах Львівської області – 2,0-5,5 м, у межах Івано-Франківської – 2,1-4,7 м, на рівнинних притоках Дністра (Тернопільська, Хмельницька, Вінницька) – до 1,0 м;
- на Пруті – 1,8 - 4 ,7 м, його притоках – 1,3-3,2 м, на Сіреті – до 3,6 м;
- на Тисі вище Чопа та Боржаві – 2,5 - 4,4 м, решті її приток та Латориці, Ужі – 0,8-1,7 м.
Станом на 08:00 25-го липня відмічається вихід води на заплаву на Дністрі на ділянці Журавне-Заліщики, його гірських його притоках у межах Львівської та Івано-Франківської областей; на ділянці Прута Яремче-Коломия, Тисі в районі Рахова, Тячева, на Чорній Тисі. Зберігається перевищення небезпечних відміток підтоплення: на ділянці Дністра Галич-Заліщики, його притоках Опір, Тисмениця, Бистриця (Львівщина) Свіча, Сукель, Бистриця Солотвинська (Івано-Франківщина та Івано-Франківськ), на ділянці Прута Яремче-Коломия (Івано-Франківщина), місто Чернівці. Гідрометеорологічні небезпечні явища були попереджені з 21-го липня.
Вдень 25-го липня в Карпатському регіоні очікуються дощі, місцями сильні дощі, в горах – дуже сильні дощі. 26-го липня триватимуть дуже сильні дощі. 27-го липня вночі помірні, місцями сильні дощі, вдень помірні дощі, з поступовим припиненням до кінця дня. 28-29 липня опади не очікуються.

Протягом 25 липня на Дністрі та його притоках у межах Львівської та Івано-Франківської областей продовжуватиметься ріст рівнів води (над рівнями на 08:00 25-го липня): на 1,5-2,5 м, на ділянці Прута Коломия-держкордон – 2-2,5 м, на Сіреті – 0,5-1 м. Продовжуватиметься подальше затоплення заплав, сільськогосподарських угідь, підтоплення населених пунктів та господарських об’єктів.

Прес-служба МНС
Image
Останній раз таке памятаю 10 років тому, тоді маленький потічок розлився і я з хати не міг вийти.
Прут
Повідомлення 1 - 20 з 162
Початок | Попередня | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0