Все почалося ще минулого року, т.т. мова про трансляція в Неті, обіцяли, що вже з початкрм нового 2008 року, розпочнеться трансляція в мережі, але не тут то було!!! Трансляція розпочалася, офіційно 10 червня 2008 року!! Як на мене, то це велике досягнення!!!
Як у анекдоті про злого сисадміна...Так задміністрував свою сітку, що ISA server радіо Сяйво обрубає. Другий день підключаюсь...Він (ISA server) напевне з етично-цензурних міркуванб це радійо блокує
Kapitano пише:
У мене щось сево радийо, якось з переривами робить, не можу толково нічого вчути.
Kaminskiy пише:
Як у анекдоті про злого сисадміна...Так задміністрував свою сітку, що ISA server радіо Сяйво обрубає. Другий день підключаюсь...Він (ISA server) напевне з етично-цензурних міркуванб це радійо блокує
Не знаю, що то у Вас за проблеми, але в мене все нормально грає!!! Було би ще краще, якщо б, інтернет швидший був!!!
Для сяйва думаю це значна подія, з цим їх і вітаю. Я правда принципово радіо Сяйво не слухаю, нема що там слухати, для мене.
Думаю, шанувальників така новина обрадувала, крім того, дійсно людям, які далеко за кордонами країни - ще один шанс на хвилину повернутись на Батьківщину
Бодя конкретно , не можу , бо то не вина радєйщиків , а тих хто замовляє пісні, про смаки як відомо не спорять, але добре би було трошки більше новин , я розумію що з реклами і замовлень РС жиє, але аби то якось цікавіше оформили, можите зі мною не погоджуватися , це моя суб'єктивна точка зору.
Не ну скажите, кто конечно помнит, была ли когда-то давно такая передача или как там правильно "Сяйво", ну примерно, лет 30-35 назад, или здесь все такие молодые