Радіо Сяйво - онлайн

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 45
Початок | Попередня | 1 2 3 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 4452Тема: «Радіо Сяйво - онлайн, радіостанція "Сяйво" в мережі Інтернет» в форуме: Гарячі новини
Коломийська радіостанція "Сяйво", розпочала своє мовлення в мережі Інтернет!!! Arrow Claps Exclamation

Радіо Сяйво (online)
Коломия - не помиї, Коломия - місто.
Хм... Я чось гадав шо вони вже давно тойво... транслювали... нє?
Все почалося ще минулого року, т.т. мова про трансляція в Неті, обіцяли, що вже з початкрм нового 2008 року, розпочнеться трансляція в мережі, але не тут то було!!! Трансляція розпочалася, офіційно 10 червня 2008 року!! Як на мене, то це велике досягнення!!! Arrow
УРА ! ТЕПЕР РІДНЕ РАДІО МОЖНА СЛУХАТИ НАВІТЬ ЗА КОРДОНОМ Патріот Exclamation Exclamation Exclamation
Прикольно , тепер в мене в машині Коломийське Сяйво , тільки за вікном не коломийські пейзажі
rus_kolomiya пише:
Коломийська радіостанція "Сяйво", розпочала своє мовлення в мережі Інтернет!!!

Спасибо RUS, прикололо!
Image...а те, кто нас учит жить - пи..расы.(с) Задорнов.
Дуже щасливий Як у анекдоті про злого сисадміна...Так задміністрував свою сітку, що ISA server радіо Сяйво обрубає. Другий день підключаюсь...Він (ISA server) напевне з етично-цензурних міркуванб це радійо блокує Відпочиваю
Шануймося! Ми того варті!
Image Image
У мене щось сево радийо, якось з переривами робить, не можу толково нічого вчути. Rolling Eyes
In vino veritas
Kapitano пише:
У мене щось сево радийо, якось з переривами робить, не можу толково нічого вчути.

Kaminskiy пише:
Як у анекдоті про злого сисадміна...Так задміністрував свою сітку, що ISA server радіо Сяйво обрубає. Другий день підключаюсь...Він (ISA server) напевне з етично-цензурних міркуванб це радійо блокує

Не знаю, що то у Вас за проблеми, але в мене все нормально грає!!! Я в шоці Було би ще краще, якщо б, інтернет швидший був!!! Збентежений Rolling Eyes
Для сяйва думаю це значна подія, з цим їх і вітаю. Я правда принципово радіо Сяйво не слухаю, нема що там слухати, для мене.
Думаю, шанувальників така новина обрадувала, крім того, дійсно людям, які далеко за кордонами країни - ще один шанс на хвилину повернутись на Батьківщину
Image
ImageВітаю всіх з Новим 2009 рокомImage
О умене уже фунциклює добре, правда там справді не дуже є що слухати, якось убого. Питання
In vino veritas
Kapitano пише:
правда там справді не дуже є що слухати, якось убого.

а більш конкретно?
Бодя конкретно , не можу , бо то не вина радєйщиків , а тих хто замовляє пісні, про смаки як відомо не спорять, але добре би було трошки більше новин , я розумію що з реклами і замовлень РС жиє, але аби то якось цікавіше оформили, можите зі мною не погоджуватися , це моя суб'єктивна точка зору.
In vino veritas
Нормальне радіо. Я деколи слухаю.
Не ну скажите, кто конечно помнит, была ли когда-то давно такая передача или как там правильно "Сяйво", ну примерно, лет 30-35 назад, или здесь все такие молодые Питання
Я не сказав шо погане, просто нема меж досконалості, треба старатися.
In vino veritas
Galka пише:
была ли когда-то давно такая передача или как там правильно "Сяйво"
у тебе така асоціація... Дуже щасливий
Коломияни всіх країв, єднаймося!
Galka пише:
была ли когда-то давно такая передача или как там правильно "Сяйво"

щось колись таке було Питання
Simple пише:
щось колись таке було

Значит к меня пока не скулюроз Дуже щасливий
exp пише: