Коломия майже на добу залишиться без води "Коломияводоканал" попереджає мешканців міста про те, що з 23:00 години 3 червня до 18:00 години 4 червня буде припинено водопостачання. Водоканал проводитиме аварійні ремонтні роботи. Керівництво підприємства просить вибачення у коломиян за тимчасові незручності.
exp пише:
Водоканал проводитиме аварійні ремонтні роботи.
Це в смислі самі роблять аварію, а потім ремонтують?
Ні це в смислі, коли гроші призначені на розвиток матеріально-технічної бази використовують дешо в інших цілях,а на нове обладнання, та поновлення існуючих мереж водопостачання, звісно, тих же грошей вже нема, от і трапляються "аварійні" відключення води в цілому місті. Мене дивує інше: як при подібному відношенні міський водогін взагалі ще здатен працювати?
якийсь наш водоканал ненормальний, минулий раз попередили, що не буде води, а сьогодні я не чув, щоб попереджали... дзвоню на 05 кажуть: не буде води до 14.00 (до завтра)... блін...
як би я мав пояснити своїм клієнтам шо у нас просто так відключили воду на добу - мені ж ніхто не повірить шо то відбулось без попередження за тиждень хоча б. Шо в них на водоканалі таке відбувається що вони за місяць вже другий раз воду вимикають?
Якщо хтось знайшов підкову на щастя це значить що хтось інший недавно відкинув копита
Сьогодні у зв’язку з проведенням аварійних робіт, буде припинено водопостачання з 23:00 години. Про це повідомляє Коломийський водоканал. Відновлять подачу води 16 вересня о 23:00 годині.
Коломияни всіх країв, єднаймося!
Повідомлення
1 - 20 з 23
Початок | Попередня |
12
|
Наступна |
Кінець