Коломийский Чат

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 41 - 59 з 59
Початок | Попередня | 1 2 3 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 7289Тема: «Коломийский Чат» в форуме: Гарячі новини
Це соромно назвати коломийським чатом невже в Коломиї немає кому скачати нормальний PHP скрипт, пересобачити і в нормальний домен поставити, чат ідея непогана, а то коломийські електропиз*ни сидять на розмові!
Ну я думаю, шо покишо можна назбирати трохи народу на форумі...коли буде велика кількість форумчан...тоді зробити чат, і він саморозпіариться серед користувачів...і вони приводитимуть ше когось...а дивлячись на теперішню відвідуваність...то це марна трата часу...імхо

ТАК
Ну це все гарни балачькы)) для чату не тикы потрибно шоб було багато корыстувачив ,а щоб и воны булы в онлайни,а то який це чат якшо люды будут заглядуыаты раз на гамана=)))килькисть людей необхидна однозначна и йхний доступ до инета теж) а то мени здается що не вси мают змогу сыдиты 24г на добы в олайни)..так що в даный момент форум це покыщо сама доступна рич для деяких на моюдумку)))
Патріот

погожуюся з yanychar :
yanychar пише:
Такий чат міг би бути корисним для того, аби швидко обговорити якісь дрібні питання, котрі не потребують глобального осмислення. (скажімо організаційні питання, "вияснення відношень", "утряска" поточних питань, тощо).
От для такої оперативної бесіди, воно було би цілком придатним.
Arrow Arrow
Відредаговано: d0m1nat0r 18.12.2008 17:29:54
㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾㰯扲㸍㱢爾
Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Патріот pryvit z WA-WA
OREST SAMOKYSHYN пише:
WA-WA
а це шо таке, ВА-ВА... Дуже щасливий
Коломияни всіх країв, єднаймося!
Возможно ли по имени и фамилии разыскать сослуживца ,по службе в СА, который живёт в вашем прекрасном городе? есть ли телефонный справочник ?
солдат, напишіть мені в приват прізвище та ім'я... попробую допомогти... Філіжанка кави
всім привіт! Дуже щасливий
я збираю народ в паркур команду street moove.є бажаючі? Круто
СЄРИЙ КАШЕВКО пише:
всім привіт!
привіт! Філіжанка кави
СЄРИЙ КАШЕВКО, про паркур пишуть тут...
exp,спасибі Круто
Привіт КОЛОМИЯНИ Посмішка Посмішка Посмішка
зараз напишу