Якщо ви маєте, часто сидете і хочете спілкуватись з новими людьми з рідного міста напишіть ваш номер асі, вік, стать, і трішки про себе
--------------------------------------------------------------------------
Може ви і знайдете нових друзів
спробуйте поперебирати проксі - sky.yes.ko.if.ua:8080 (HTTPS) або sky.yes.ko.if.ua:1080 (Socks5) - аналогічно Єс, за тою маленькою відмінністю що з аською проблем немає
Hutsulka, можна скористатись проксі серверами за допомогою таких програм (ще й трафік зекономите: ) безкоштовна toonel.net, опис та ссилкі на закачку можна знайти тут: http://www.f1cd.ru/soft/windows/inter...et_065_34/ Платна:
globax оф. сайт:
www.globax.biz
У танці я, ритмічний рух,
В безсмертнім — всі планети.
Kaminskiy, пробач а потім ти мені пропонуєш все це підрахувати та написати на форумі
Моя думка така: так прочитати це добре, але якщо учасники голосування мають бажання написати це ще раз - нехай пишуть та й візьмуть участь в опитуванні, крім того тут можна знайти нових друзів. Ти маєш щось проти цього?
S.P.Y. написав:
Моя думка така: так прочитати це добре, але якщо учасники голосування мають бажання написати це ще раз - нехай пишуть та й візьмуть участь в опитуванні, крім того тут можна знайти нових друзів. Ти маєш щось проти цього?