Демократ Барак Обама у вівторок отримав перемогу над суперником -республиканцем Джоном Маккейном після вимотуючої дворічної боротьби за Білий дім і став першим в історії чорношкірим Президентом Сполучених Штатів.
Особисто він мені подобається, цікаво яким шляхом тепер піде Америка.
HAMBA wrote:
Барак Обама у вівторок отримав перемогу
мдя...
Ото ЦВК уміє працювати, не то що у нас - пару тижнів голоси рахуються...
HAMBA wrote:
Особисто він мені подобається, цікаво яким шляхом тепер піде Америка.
Я проти нього нічого немаю проти... Але мене дивує така ситуація: всі росіяни (які негативно ставляться до америки) - підтримують Обаму... Невже це така щира любов до "братнього" американського народу чи то просто переслідування власної мети
SPY wrote:
Я проти нього нічого немаю проти... Але мене дивує така ситуація: всі росіяни (які негативно ставляться до америки) - підтримують Обаму... Невже це така щира любов до "братнього" американського народу чи то просто переслідування власної мети
Незнаю, будемо бачити. Я читав десь припущення експертів, що якщо Маккейн переможе в Обами, то це буде ризиковано для України. Коли почалася війна у Грузії Маккейн утримався від коментарів, лише Обама виступив проти вторгнення Росії в Грузію, посилаючись на її тереторіальну цілісність. Припускали, що коли Росія вторгнеться до нас, то Америка на чолі з Маккейном буде нейтральною в такій ситуації.
можливо зараз на мене посипиться критика, але для мене МакКейн - це той же Мєдвєдєв, тобто якби у США влада передавалась, як у Росії - на кого царь-батюшка покаже - той і буде наступником... Про це свідчить те, що вони обоє з однієї партії; Буш відкрито визнав, що хоче бачити саме МакКейна...
За війну важко сказати - всі країни боялись робити заяви по цьому випадку (крім країн, лояльних Росії)
До цих пір багато республіканців в США відмовляються вірити, що Барак Обама - американець, пише The Times. Вони вважають, що документ, який свідчить про його народження на Гаваях, - підроблений. Вони відмовляються визнавати боротьбу закінченою і говорять: «Вона не закінчена, вона не може бути закінчена!»
За законами США президентом може бути тільки людина, народжена на території країни
джерело
Вчора в новинах показали черги в Америці - за газетами де обявлено про перемогу Обами. Таких за часів Союзу за маслом і ковбасою не було Давали не більше 5 газет на руки ...
Вчора в новинах показали черги в Америці - за газетами де обявлено про перемогу Обами. Таких за часів Союзу за маслом і ковбасою не було Давали не більше 5 газет на руки ...
А Кенійці всіх дітей називають Бараками Обамами
Берлусконі вчора по телевізору назвав того Барака , молодим загорілим У мене на тих бараків таки алергія.
Капітан пише:
Берлусконі вчора по телевізору назвав того Барака , молодим загорілим У мене на тих бараків таки алергія.
Ростки расизма на гнойной итальянской почве? Мне больше всего понравилось что Берлускони признал что у РФ небыло другого выбора, кроме как дать Грузии по зубам. Из документов ему стало ясно что Грузия агрессор... сам сказал.
...а те, кто нас учит жить - пи..расы.(с) Задорнов.
SPY пише:
можливо зараз на мене посипиться критика, але для мене МакКейн - це той же Мєдвєдєв, тобто якби у США влада передавалась, як у Росії - на кого царь-батюшка покаже - той і буде наступником... Про це свідчить те, що вони обоє з однієї партії; Буш відкрито визнав, що хоче бачити саме МакКейна...
Та в них всього дві партії. І між ними йде весь час боротьба. Так що тут нема нічого дивного. Ну але тепер має США президента осла, а шо з того вийде ше побачемо.
HAMBA пише:
Незнаю, будемо бачити. Я читав десь припущення експертів, що якщо Маккейн переможе в Обами, то це буде ризиковано для України. Коли почалася війна у Грузії Маккейн утримався від коментарів, лише Обама виступив проти вторгнення Росії в Грузію,
Ти видно щось переплутав. Нє, серйозно. Це все навпаки. Я сам по тєліку бачив як Обама морозився з цієї ситуації, а МакКейн зразу гнав на москалів. Та й ти думаєш, шо расєя би підтримувала Обаму, якби той їх засуджував??