Президент США

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 1 - 20 з 74
Початок | Попередня | 1 2 3 4 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 1287Тема: «Президент США» в форуме: Гарячі новини
Демократ Барак Обама у вівторок отримав перемогу над суперником -республиканцем Джоном Маккейном після вимотуючої дворічної боротьби за Білий дім і став першим в історії чорношкірим Президентом Сполучених Штатів.

Особисто він мені подобається, цікаво яким шляхом тепер піде Америка.

Image
Ніколи не здавайся!!!
HAMBA wrote:
Барак Обама у вівторок отримав перемогу

мдя...

Ото ЦВК уміє працювати, не то що у нас - пару тижнів голоси рахуються...

HAMBA wrote:
Особисто він мені подобається, цікаво яким шляхом тепер піде Америка.

Я проти нього нічого немаю проти... Але мене дивує така ситуація: всі росіяни (які негативно ставляться до америки) - підтримують Обаму... Невже це така щира любов до "братнього" американського народу чи то просто переслідування власної мети Питання
Image
ImageВітаю всіх з Новим 2009 рокомImage
SPY wrote:
Я проти нього нічого немаю проти... Але мене дивує така ситуація: всі росіяни (які негативно ставляться до америки) - підтримують Обаму... Невже це така щира любов до "братнього" американського народу чи то просто переслідування власної мети

Незнаю, будемо бачити. Я читав десь припущення експертів, що якщо Маккейн переможе в Обами, то це буде ризиковано для України. Коли почалася війна у Грузії Маккейн утримався від коментарів, лише Обама виступив проти вторгнення Росії в Грузію, посилаючись на її тереторіальну цілісність. Припускали, що коли Росія вторгнеться до нас, то Америка на чолі з Маккейном буде нейтральною в такій ситуації.
Ніколи не здавайся!!!
можливо зараз на мене посипиться критика, але для мене МакКейн - це той же Мєдвєдєв, тобто якби у США влада передавалась, як у Росії - на кого царь-батюшка покаже - той і буде наступником... Про це свідчить те, що вони обоє з однієї партії; Буш відкрито визнав, що хоче бачити саме МакКейна...
За війну важко сказати - всі країни боялись робити заяви по цьому випадку (крім країн, лояльних Росії)
Відредаговано: SPY 05.11.2008 14:12:40
Image
HAMBA wrote:
Особисто він мені подобається,
Ну, правильно. Сразу же видно, что не Жид, и не Москаль Смішно
SPY wrote:
Ото ЦВК уміє працювати, не то що у нас - пару тижнів голоси рахуються...

Ха-ха... Забув, як на попередніх виборах Д.Буша-молодшого "вручну" бюлетні два місяці рахували?
Відредаговано: TiMoXA 05.11.2008 15:04:03
Ви мене ще пригадаєте...
TiMoXA wrote:
Ну, правильно. Сразу же видно, что не Жид, и не Москаль

Еее ні. Там мати біла. Може вони і потопталися. Хто зна. Дуже щасливий
TiMoXA wrote:
Ха-ха... Забув, як на попередніх виборах Д.Буша-молодшого "вручну" бюлетні два місяці рахували?

у них там один такий випадок, а у нас регулярно...
Image
До цих пір багато республіканців в США відмовляються вірити, що Барак Обама - американець, пише The Times. Вони вважають, що документ, який свідчить про його народження на Гаваях, - підроблений. Вони відмовляються визнавати боротьбу закінченою і говорять: «Вона не закінчена, вона не може бути закінчена!»

За законами США президентом може бути тільки людина, народжена на території країни
джерело
Коломияни всіх країв, єднаймося!
Вчора в новинах показали черги в Америці - за газетами де обявлено про перемогу Обами. Таких за часів Союзу за маслом і ковбасою не було Дуже щасливий Давали не більше 5 газет на руки ...
Шануймося! Ми того варті!
Image Image
А Кенійці всіх дітей називають Бараками Обамами Дуже щасливий
Ніколи не здавайся!!!
ха...тепер вся Кенія емігрує в Штати Смішно
LAVA-тур (туристична агенція)
8 (03433) 72799
8 068 1443371
HAMBA пише:
Кенійці всіх дітей називають Бараками Обамами

Мені більше подобається, що його повне ім'я:
Барак Хусейн Обама.
Таке знакове нагадування для всіх американців на кожен день.
Найважливіша подія нашої історії - попереду!
ГомоУкраїнус пише:
Мені більше подобається, що його повне ім'я:Барак Хусейн Обама.Таке знакове нагадування для всіх американців на кожен день.

Пока грех не замолят-будут мучатся.
Image...а те, кто нас учит жить - пи..расы.(с) Задорнов.
Вчора в новинах показали черги в Америці - за газетами де обявлено про перемогу Обами. Таких за часів Союзу за маслом і ковбасою не було Давали не більше 5 газет на руки ...

А Кенійці всіх дітей називають Бараками Обамами

Берлусконі вчора по телевізору назвав того Барака , молодим загорілим Дуже щасливий Arrow У мене на тих бараків таки алергія. Rolling Eyes
In vino veritas
Капітан пише:
Берлусконі вчора по телевізору назвав того Барака , молодим загорілим У мене на тих бараків таки алергія.

Ростки расизма на гнойной итальянской почве? Дуже щасливий
Мне больше всего понравилось что Берлускони признал что у РФ небыло другого выбора, кроме как дать Грузии по зубам. Из документов ему стало ясно что Грузия агрессор... Я в шоці сам сказал.
Yo)!( пише:
Мне больше всего понравилось что Берлускони признал что у РФ небыло другого выбора, кроме как дать Грузии по зубам.
ага... Так це якраз по темі...
Коломияни всіх країв, єднаймося!
exp пише:
ага...це якраз по темі...

Дуже щасливий Ну просто к слову о Берлускони, там и по теме есть. Так

ехр пише : ага... це якраз по темі...

Ну так тож Йож , він аби про це не сказав , то мабуть би і не заснув сеї ночи. Дуже щасливий

А Берлусконі , я вже проце колись писав , то ще той тіпок , він як та путана , хто більше дасть тому і співає. Так
In vino veritas
SPY пише:
можливо зараз на мене посипиться критика, але для мене МакКейн - це той же Мєдвєдєв, тобто якби у США влада передавалась, як у Росії - на кого царь-батюшка покаже - той і буде наступником... Про це свідчить те, що вони обоє з однієї партії; Буш відкрито визнав, що хоче бачити саме МакКейна...

Та в них всього дві партії. І між ними йде весь час боротьба. Так що тут нема нічого дивного. Ну але тепер має США президента осла, а шо з того вийде ше побачемо.

HAMBA пише:
Незнаю, будемо бачити. Я читав десь припущення експертів, що якщо Маккейн переможе в Обами, то це буде ризиковано для України. Коли почалася війна у Грузії Маккейн утримався від коментарів, лише Обама виступив проти вторгнення Росії в Грузію,

Ти видно щось переплутав. Нє, серйозно. Це все навпаки. Я сам по тєліку бачив як Обама морозився з цієї ситуації, а МакКейн зразу гнав на москалів. Та й ти думаєш, шо расєя би підтримувала Обаму, якби той їх засуджував??
Україна у нас одна

Я згоден з емеральдом стосовно вищенаписаного - ось про що я хамбі говорив Arrow
Image
Повідомлення 1 - 20 з 74
Початок | Попередня | 1 2 3 4 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0