За карикатуру "Путіна-скінхеда" людині дали термін

Форуми
Список тем
Нові повідомлення
Пошук
Користувачі 
Правила
Допомога
Увійти
Повідомлення 21 - 33 з 33
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець
  Переглядів: 751Тема: «За карикатуру "Путіна-скінхеда" людині дали термін» в форуме: Гарячі новини
Yury можливо і знаю, але не відомо чи ми користувались однією літературою вірніше джерелами щоб Ви могли сприйняти мою точку зору на ці поняття.
Гірськолижне спорядження та аксесуари: 80936577452
pronto,
На справді не треба багато читати.
Вони відрізняються довжиною ланцюга, але якщо ланцюг досить довгий, або його зовсім немає - то це вже анархія.

Стосовно теми - є рішення суду. Воно усім не може подобатись, але його треба приймати таким яке воно є. Є процедура оскарження, будь ласка вперед.
Yury, взагалі мова йдеться про сам факт події, ніхто не збирався оскаржувати чи записуватись в громадські обвинувачувачі судового процесу. Я виказав свою думку по факту, комусь захотілось виказати свою точку зору і це є нормально. Ненормальним є барки за груди з запитанням: - ти мене поважаєш? Філіжанка кави
Відредаговано: pronto 06.11.2008 15:35:02
А на рахунок ланца і його довжини питання спірне. Філіжанка кави
pronto, все-таки ти так і не відповів про великі стіни, переписування Конституції і щуряче життя. Зате написав, які погані наші (і не наші) урядовці.
Відкрию велику таємницю. Урядовці погані всі. За означенням. Тому що влада, як я вже казав, є насиллям. А вони цю владу представляють і захищають. Лише у одних країнах громадяни достатньо активні і свідомі щоб якось їх контролювати, а в інших - на перевликий жаль не дуже. Але це не дає права громадянам тих самих "інших" країн ображати урядовців і зводити на них наклепи. Хочеш проявляти громадянську позицію і протестувати проти Путіна/Ющенка/Медвєдєва/Януковича/Лукашенка/дідька­_лисого? Заради Бога. Але будь ласкавий при цьому не втрачати почуття власної гідності і поважати інших. А якщо ти про це забув - тобі нагадають.
Чи ти думаєш, що у згаданих тобою Франції/Штатах/Британії можна публікувати схожі речі безнаказанно?

Маю ще одне особисте прохання до pronto - перш ніж писати чергові п'ять постів істинно праведної точки зору, будь ласкавий пояснити маячную про щуряче життя і іже з ним.
miwa, Ви заслюнявили мені весь монітор, трохи спокійніше,уважніше читайте дописи.Я не автор фотки!!!
А якщо Вам тяжко дається аналіз складних речень, то прочитайте ще раз фразу яку я відкоректував для Вас:
Це не демократія в моєму розумінні, це "Контрольні" точки що свідчать про її рівень.І цей рівень прямопропорційний степені суспільної внутрішньої свободи пересічного громадянина.
- а тепер прочитайте Вашу:
Тому що влада, як я вже казав, є насиллям. А вони цю владу представляють і захищають. Лише у одних країнах громадяни достатньо активні і свідомі щоб якось їх контролювати, а в інших - на перевликий жаль не дуже
-ми пишемо про різні речі???
Вам так втовкли в голову що влада - це насилля, що боюсь чи зрозумієте Ви що: -принцип демократії, її основа це - обов'язковість дотримання певних норм і обов'язків, все. крапка.
Насилля провокується умисним небажанням чи злісним невиконанням певних засад.
якщо Ви з цим погоджуєтесь, тоді є сенс розтлумачити Вам що я мав на увазі про щуряче життя і ВМС
Відредаговано: pronto 07.11.2008 20:55:19
«За карикатуру "Путіна-скінхеда" людині дали термін»

Дивно, як її взагалі не розстріляли за таке Дуже щасливий
Україна у нас одна

мдя процес не вдався - пацану повезло, якби суддею був miwa! Дуже щасливий
Відредаговано: pronto 08.11.2008 15:47:10
Все-таки pronto щирий демократ. Так теревенити ні про що не розуміючи теми розмови, жодного разу не відповісти на запитання опонента, перестрибувати з теми на тему, переходити з "Ти" на "Ви" і назад, бачити при цьому лише те, що хочеться - це треба вміти.
Маєш щастя, що суддею не є miwa, а то сидів би за підручниками поки не б порозумнішав.
ПитанняДивно, а я думав що ми обидвоє лиш про цю тему і ведем розмову Питання
emerald пише:
«За карикатуру "Путіна-скінхеда" людині дали термін»

Дивно, як її взагалі не розстріляли за таке

Нет, народ, вас просто обманывают.

По 319-й статье УК РФ (Оскорбление представителя власти) тюремных сроков вообще не дают - только принудительные работы (по месту жительства) или штрафы.

А срок товарищ мог получить по ст. 280 (Публичные призывы к осуществлению экстремистской деятельности) - короче, внимательно читаем, чего там журналисты написали и видим - ни ссылок на статьи, ни фамилии осужденного (хотя это не является закрытой информацией, провозглашение приговора всегда публично).

И с таким приговором я абсолютно согласен - с нациками надо бороться, как в Германии.
Erlik пише:
По 319-й статье УК РФ (Оскорбление представителя власти) тюремных сроков вообще не дают - только принудительные работы (по месту жительства) или штрафы.

Да что там, думаеш кто-нибудь поверит что этот типок не жертва кровавой гэбни? Дуже щасливий
Image...а те, кто нас учит жить - пи..расы.(с) Задорнов.
Повідомлення 21 - 33 з 33
Початок | Попередня | 1 2 | Наступна | Кінець

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0